2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar ben üç aylık evliyim mutlu bir evliliğimiz var çok şükür severek de evlendik bebek düşünüyoruz. 3 aydır hiç korunmadk ama gelen giden yok sizce Endiselenmek için erken mi?

Kızlar ben üç aylık evliyim mutlu bir evliliğimiz var çok şükür severek de evlendik bebek düşünüyoruz. 3 aydır hiç korunmadk ama gelen giden yok sizce Endiselenmek için erken mi?

Canm adetim cok sukur duzenli fire vermiyorki gec dollenme diyeyim allahim duysun sesini insallah dedigin gibi olur

Merhaba kizlar ben de katilmak istiyorum
7 aylik evliyim hiç dogru düzgün korunmadık ama bu ay yumurtlama gününü takip edip öyle deneyecegiz bat 15 mart rabbim hepimize hayirlisini versin inşallah.

Insanlar hiç susmaZ kulak tika cnm

Kist ağrı yapmaz diye biliyorum cnm

Basın sagolsun cnm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin

25 den 14u cikaricaksin cnm o zaman. 40 gün olsada 14 u cikaracaksin öyle hesaplaniyo

Canim aslimda hesapla falan olmuyo bu işler kendin daha iyi anlarsin yumurtlama olup olmadigini. Bazen cok erken yumurtlarsin bazen de gec. Bazen ise hic yumurtkamazsin. Yumurtladigini adetin bittikten sonraki gunlerde gelen akintinla anlayabilirsin. Zaten bahsettiğimiz akinti seffaf renksiz uzayan bir yapiya sahip. Ayniz zamanda bu etkisinden dolayi rahat bir iliski sağlıyor. Ama ben yine de anlayamam diyorsan sana tavsiyem internetten 20 li 30 lu ovulasyon testlerinden almandir. Adetinden itibaren saymaya basla ve 10.gunden sonra bu teslerden hergun öğle veya aksam saatlerinde yap. En koyuyu yakaladiginda ilişki olsun. Hadi bakalim göster kendini :)

Ya aslında o testler ile karıştı benim kafam reglim 6 -7 gün sürüyor teste başladığımda koyuluk oluyor hemen. Hoş ağrım oluyor benim son randevuda doktordan da teyitledim ağrı olunca yumurta çatliyor. Yoksa akinti ile tespit edemiyorum. Sanırım ben hep bu ağrılı günleri degerlendirmedigimden ıskaladım. Neyse öğrendim artık, eşimle de bir araya gelebilirsek sonuç alırız inşallah.

Sanırım 14 15 mart bat olanlar çoğalıyor su anda benimde su ovulasyon testlerim gelseydide başlasaydım bi yapmaya.. Gerçi bugün sanki yumurtlama belirtisi gibi.biseler yaşıyorum testler gelse bile geç gelecekler

Bu testlerden bir şey anlamıyorum canım ama hesaplayıcılara pek güvenme benim de hesaplayıcıya göre ayın 12-13 falandı yumurtalama günüm ama 17 de yumurtlamam oldu uzayan akıntın yok mu canım
Akintim var cnm bu ara ben kasık ağrısından anlıyorum ama bu ay agrı batmada yok ondan tereddütte kaldım bekliycem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…