- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.181
Canm adetim cok sukur duzenli fire vermiyorki gec dollenme diyeyim allahim duysun sesini insallah dedigin gibi olurAdet olmazsan bat günü umudunu kaybetme canım geç döllenme olabilir bu sitede bi arkadaşımızın da kanda çıkmamış 15 gün adeti geçikmiş o zaman çıkmış Rabbim hayrlısını eylesin kuzum
İnsallahhh olmam ama sanmiyorum kuzummm ya zaten artik yapmayacam birsey bekleyecemCanım batın 28 indeymiş daha 6 gün var çıkmayabilir sen en iyisi mi adetini bekle bence adet gününde olmazsan o günü yap derim
Bende hiç baktirmamistim bu doktora ilk defa gittim bakalım dedi ne olur ne olmaz diyeİç zaten hamile kalincada ilk 3 ay içiyorsun bir zarari yok .ben hiç pıhtilaşmaya baktırmadim arada coraspirin iciyorum
Aynenn kuzummm bende cikardi diye dusunuyorm ama rabbimin mucizesi cok insallah olmam seninde bebison hayirli olsun saglikli bir gebelik olur insallahhh kucagina alirsin meleginiBüyük ihtimal çıkardı cnm ya hayırlısı olsun inşallah marta:)
Insanlar hiç susmaZ kulak tika cnmAraştırdım cnm yaa ama her yerde adet sıklığına ve gününe göre değişik şeyler yazıyor canımı sıktı bu durum çünkü artık çevremdeki insanlar psikolojimi bozuyor 8 sene ara verdik diye yok niye artık olmuyor yok kurudun mu acaba falan da filan sinirlerim bozuluyo
Kist ağrı yapmaz diye biliyorum cnmYok gitmedim doktora. Benim zaten hep sancılı olur ama regl olacağımı hissettiğimde ağrı kesici içerdim daha hafif geçerdi. Bebek istediğimiz için ya varsa diye olana kadar içmiyorum şimdi sonrasında da o ağrıyı çekmeden kurtulamıyorum ama bu gün çok fenaydım yaaakist falan mı var acaba o ağrı yapar mı böyle kızlar biliyo musunuz
Basın sagolsun cnm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasinDoğdu cnm 6.5 aylik erken doğum oldu ama kilosu 1 kiloydu yaşabilecek oranda 3.gün beyin kanaması geçirdi bir dahada düzelemedi 1.5 ay yaşadı her gün süt sağıp hastaneye götürüyordum çok zor günlerdi allahım kimseye yaşatmasın.
25 den 14u cikaricaksin cnm o zaman. 40 gün olsada 14 u cikaracaksin öyle hesaplaniyoKızlar birde birşey sormak istiyorum, özellikle daha önce hamilelik yaşamış olanlara benim regli döngüm 25 gün. Yumurtlamayı pek hesap edemiyorum o yüzden birde böyle kısa döngüsü olanlar hamileliklerini regli günü öğrenebiliyor mu
Amin cnm hosgeldiniz ekledim sizi de:)Merhaba kizlar ben de katilmak istiyorum
7 aylik evliyim hiç dogru düzgün korunmadık ama bu ay yumurtlama gününü takip edip öyle deneyecegiz bat 15 mart rabbim hepimize hayirlisini versin inşallah.
Canim aslimda hesapla falan olmuyo bu işler kendin daha iyi anlarsin yumurtlama olup olmadigini. Bazen cok erken yumurtlarsin bazen de gec. Bazen ise hic yumurtkamazsin. Yumurtladigini adetin bittikten sonraki gunlerde gelen akintinla anlayabilirsin. Zaten bahsettiğimiz akinti seffaf renksiz uzayan bir yapiya sahip. Ayniz zamanda bu etkisinden dolayi rahat bir iliski sağlıyor. Ama ben yine de anlayamam diyorsan sana tavsiyem internetten 20 li 30 lu ovulasyon testlerinden almandir. Adetinden itibaren saymaya basla ve 10.gunden sonra bu teslerden hergun öğle veya aksam saatlerinde yap. En koyuyu yakaladiginda ilişki olsun. Hadi bakalim göster kendini :)Kızlar birde birşey sormak istiyorum, özellikle daha önce hamilelik yaşamış olanlara benim regli döngüm 25 gün. Yumurtlamayı pek hesap edemiyorum o yüzden birde böyle kısa döngüsü olanlar hamileliklerini regli günü öğrenebiliyor mu
Ya aslında o testler ile karıştı benim kafam reglim 6 -7 gün sürüyor teste başladığımda koyuluk oluyor hemen. Hoş ağrım oluyor benim son randevuda doktordan da teyitledim ağrı olunca yumurta çatliyor. Yoksa akinti ile tespit edemiyorum. Sanırım ben hep bu ağrılı günleri degerlendirmedigimden ıskaladım. Neyse öğrendim artık, eşimle de bir araya gelebilirsek sonuç alırız inşallah.Canim aslimda hesapla falan olmuyo bu işler kendin daha iyi anlarsin yumurtlama olup olmadigini. Bazen cok erken yumurtlarsin bazen de gec. Bazen ise hic yumurtkamazsin. Yumurtladigini adetin bittikten sonraki gunlerde gelen akintinla anlayabilirsin. Zaten bahsettiğimiz akinti seffaf renksiz uzayan bir yapiya sahip. Ayniz zamanda bu etkisinden dolayi rahat bir iliski sağlıyor. Ama ben yine de anlayamam diyorsan sana tavsiyem internetten 20 li 30 lu ovulasyon testlerinden almandir. Adetinden itibaren saymaya basla ve 10.gunden sonra bu teslerden hergun öğle veya aksam saatlerinde yap. En koyuyu yakaladiginda ilişki olsun. Hadi bakalim göster kendini :)
Akintim var cnm bu ara ben kasık ağrısından anlıyorum ama bu ay agrı batmada yok ondan tereddütte kaldım bekliycem bakalımBu testlerden bir şey anlamıyorum canım ama hesaplayıcılara pek güvenme benim de hesaplayıcıya göre ayın 12-13 falandı yumurtalama günüm ama 17 de yumurtlamam oldu uzayan akıntın yok mu canım
Kaç yillık evlisin cnmBende hiç baktirmamistim bu doktora ilk defa gittim bakalım dedi ne olur ne olmaz diye
Amin cnm allah razı olsunBasın sagolsun cnm rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
Kaç yaşinda kızın benim oğlum 27 aylik bazen erkenmi diye düşunuyorum ama yaş geçiyorKızlar yazdıklarınızın hepsini okuyorum kimisine cevap veremiyorum kusura bakmayin kizla ugrasiyorum ama buralardayim merak etmeyin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?