- 2 Eylül 2016
- 167
- 63
- 13
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.821
Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kizlar grubun en eskileri beni bilir :) 11 mayis bat tarihimdi. Hamileyim suan 3 gun sonra 8 haftalik olacaz insallah :)
Amin canim cok sagol allah isteyen herkese nasip etsin insallahRabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Gittim Allah'a şükür bebegimde bi sorun yok doktor gösterdi bebeğimin kalp atışını hareketlerini kanama alanı yok dedi tedbir olarak progestan verdi içim rahatladı bebeğimi gördüm rahatladım şükürler olsunGit mutlaka doktora
Canım inan bu ay benim için o kadar yoğun geçti ki düşünmedim hatta menzile gittim geldim ve benim ovulasyonum tahminen bitti biticek gibi düşünürken geldiğin gün öylesine test yaptım ve o gün pozitifi yakaladım Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak ama bunda da var bir hayır dedim kendi kendime bakalım daha adetime 5 gün falan var hayırlısı neyse o olsun canım bu arada ip gibi uzun dediğin çamaşırındamı oluyodu yoksa nasıl oluyodu orayı anlayamadımRabbim gönlüne göre versin cnm inşallah ama burda gebelik isteyen herkese tavsiyem mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalışın ben gebe kaldığım ay bazı sorunlarım oldu ve nasılsa olmuyor diye korunmadım ve Rabbim hiç beklemediğim anda nasip etti Allah isteyen herkese tattırsın inşallah
Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim :)Merhaba kizlar grubun en eskileri beni bilir :) 11 mayis bat tarihimdi. Hamileyim suan 3 gun sonra 8 haftalik olacaz insallah :)
Mrb . Ben bu ay asilama olucaktum fakat 28 mayis adet tarihim ve hala olmadim 7 gun olucak. 2 kere test yaptim negatif . Havalardandir dedim mevsimsel dedim ama bukadar gecikmesi normal mi. Pko var bnde ama bukadar sasmazdi.ayrica 1 haftadir goguslerim sis ve aciyor. Ama baska bisry yok.
sakın yok diye düşünmeyin bende aynı şeyleri yaşadım tam 7 kez kan testi yapıldı çıkmadı adetim tam 16 gün geçmiştiki son yapılan teste hamilelik gözüktü ve doktor geç döllenme dedi tavsiyem beklemeniz bu tür durumlarda adet söktürücü veriyolar ve olmuyo deseler bile düşüğe sebep oluyo buna bizzat şahit olan biri olarak bekleyin derim heleki göğüslerinizde belirti varsa kesin bekleyin ....Mrb . Ben bu ay asilama olucaktum fakat 28 mayis adet tarihim ve hala olmadim 7 gun olucak. 2 kere test yaptim negatif . Havalardandir dedim mevsimsel dedim ama bukadar gecikmesi normal mi. Pko var bnde ama bukadar sasmazdi.ayrica 1 haftadir goguslerim sis ve aciyor. Ama baska bisry yok.
Geç döllenmeyse ve hamilelik varsa bile belli bir süre ultrasyonda dahi gözükmüyor ben şuan 4+4 günlük hamileyim ve daha yeni göründü kese ...Mrb . Ben bu ay asilama olucaktum fakat 28 mayis adet tarihim ve hala olmadim 7 gun olucak. 2 kere test yaptim negatif . Havalardandir dedim mevsimsel dedim ama bukadar gecikmesi normal mi. Pko var bnde ama bukadar sasmazdi.ayrica 1 haftadir goguslerim sis ve aciyor. Ama baska bisry yok.
Simdiye kadar okadar kan verdimki hep negatif. Bu seferde yanilmak istemiyorum. Iki gun daha bekliyim en iyisiBi kan ver istersen cnm kanda da çıkmazsa yok demektir
sakın yok diye düşünmeyin bende aynı şeyleri yaşadım tam 7 kez kan testi yapıldı çıkmadı adetim tam 16 gün geçmiştiki son yapılan teste hamilelik gözüktü ve doktor geç döllenme dedi tavsiyem beklemeniz bu tür durumlarda adet söktürücü veriyolar ve olmuyo deseler bile düşüğe sebep oluyo buna bizzat şahit olan biri olarak bekleyin derim heleki göğüslerinizde belirti varsa kesin bekleyin ....
Geç döllenmeyse ve hamilelik varsa bile belli bir süre ultrasyonda dahi gözükmüyor ben şuan 4+4 günlük hamileyim ve daha yeni göründü kese ...
Amin tşkr ederim hiç beklenmedik anda geliyo mucizen emin ol ben hiç kendime kondurmadım hamileliği ama şaka gibi şuan mucizemizi belliyoruz hayırlısıyla darısı isteyen herkese inş ......Insallah dedigin gibidir. Gec dollenmedir.bende kendimi boyle dusunmeye itiyorum yoksa neden bukadar geciksin diyorum. Hayirlisi artik ...Allah sanada sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin insallah.. saka gibi az once geldi kirmizilar :) hayirlisi artikAmin tşkr ederim hiç beklenmedik anda geliyo mucizen emin ol ben hiç kendime kondurmadım hamileliği ama şaka gibi şuan mucizemizi belliyoruz hayırlısıyla darısı isteyen herkese inş ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?