2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hanımlar 14 hafta 1 günlük hamileyim daha yeni çok az kahverengi kan geldi neden gelmiş olabilir doktora gitmeliyim bebegim iyimidir

Canım inan bu ay benim için o kadar yoğun geçti ki düşünmedim hatta menzile gittim geldim ve benim ovulasyonum tahminen bitti biticek gibi düşünürken geldiğin gün öylesine test yaptım ve o gün pozitifi yakaladım Rabbim ne zaman ol derse o zaman olucak ama bunda da var bir hayır dedim kendi kendime bakalım daha adetime 5 gün falan var hayırlısı neyse o olsun canım bu arada ip gibi uzun dediğin çamaşırındamı oluyodu yoksa nasıl oluyodu orayı anlayamadım

Benim hesaplarıma göre bebişim 14 hafta 1 günlük ama bugün acilde baktı doktor ultrasona göre 14 hafta 4 günlük çıkıyor ultrason yanlış ölçmüş olabilirmi

Kizlar meraba 7 aydir gebe olmak icin mucadele edenlerdenim. 8 ay once kendiliginden ilk ay hamile kaldim ancak kurtajla alindi sagliksix beta hcg artislarimdan dolayi. Bu ay da inofolik diye bi ilaca basladim. Ultrason goruntusunde pko var ama adetlerim duzenli hormonlarim normal. Tam yumurtlama zamanindayin kasik agrilarim ve yumurta aki gibi akntim var. Ama bu akintiyla beraber lekelenme de oluyor. Boyle bisey yasayan varmi ya

Mrb . Ben bu ay asilama olucaktum fakat 28 mayis adet tarihim ve hala olmadim 7 gun olucak. 2 kere test yaptim negatif . Havalardandir dedim mevsimsel dedim ama bukadar gecikmesi normal mi. Pko var bnde ama bukadar sasmazdi.ayrica 1 haftadir goguslerim sis ve aciyor. Ama baska bisry yok.

Bi kan ver istersen cnm kanda da çıkmazsa yok demektir

sakın yok diye düşünmeyin bende aynı şeyleri yaşadım tam 7 kez kan testi yapıldı çıkmadı adetim tam 16 gün geçmiştiki son yapılan teste hamilelik gözüktü ve doktor geç döllenme dedi tavsiyem beklemeniz bu tür durumlarda adet söktürücü veriyolar ve olmuyo deseler bile düşüğe sebep oluyo buna bizzat şahit olan biri olarak bekleyin derim heleki göğüslerinizde belirti varsa kesin bekleyin ....

Geç döllenmeyse ve hamilelik varsa bile belli bir süre ultrasyonda dahi gözükmüyor ben şuan 4+4 günlük hamileyim ve daha yeni göründü kese ...

Tsk ederim cvp icin . Evet sokturucu olayini bende okudum burda bircok kez.beklemek en iyisi galiba

Geç döllenmeyse ve hamilelik varsa bile belli bir süre ultrasyonda dahi gözükmüyor ben şuan 4+4 günlük hamileyim ve daha yeni göründü kese ...

Insallah dedigin gibidir. Gec dollenmedir.bende kendimi boyle dusunmeye itiyorum yoksa neden bukadar geciksin diyorum. Hayirlisi artik ...Allah sanada sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah

Insallah dedigin gibidir. Gec dollenmedir.bende kendimi boyle dusunmeye itiyorum yoksa neden bukadar geciksin diyorum. Hayirlisi artik ...Allah sanada sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
Amin tşkr ederim hiç beklenmedik anda geliyo mucizen emin ol ben hiç kendime kondurmadım hamileliği ama şaka gibi şuan mucizemizi belliyoruz hayırlısıyla darısı isteyen herkese inş ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…