2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar merhabalar nasılsınız? Benn yaklaşık 10 gündür aşırı duygu dalgalanmaları yaşıyorum ve son günlerde hemen hemen hergün ağlıyorum ama öyle böyle ağlama değil anlık sinirleniyorum sonra nolduda ben böyle sinirlendim diyorum herkese takar oldum sanki ben gittim başka biri geldi bana noluyo böyle anlamadım? Orucun etkisimi diyorum ama ben geçtiğimiz yollarda böyle olduğumu hatırlamıyorum aranızda benim gibi olan varmı

Daha da belirginleşti sanırım çok yeni, ama hemen sevinmiycem çünkü adetim 4 gün geçti bu kadar silik çıkması iyi bişey mi? akşam kan vericem kızlar dua edin hayırlısı bakalım...

Arkadaslar nolur bana bi yardim edin akil verin. Ben bugun asilama die hastaneye geldim ilaca baslanicakti. Ama doktor benim dosyapama ameliyat demos tupler icin tuplerimde iltihap varmis. Ve ben zaten 5 ay once acik ameliyat oldum kistten. Ve tupletimi baglayabilirlermis acik ameliyata donebilirlermis .. once ameliyat gecirdigim icin sikinti yaratabilirmis. Kafam durdu zaten gerisini anlamadim. Simdi ben napiyim. Esinle konus karar ver dedi.bu sekilde cocuk tutmaz o iltihap engeller dedi. Sonuc olarak tuplerimi baglayacaklar galiba laparoskopinin geneli oyle sonuclaniyomus. Nolur bana bi akil verin

Slm hanımlar nasılsınız yarın doktor randevum var 14 hafta 4 günlük olacak mucizem bebişimin cinsiyetini öğrenmek için doktora girmeden çikolata yesem bi faydası olurmu bebişim gösterirmi cinsiyetini

Slm hanımlar nasılsınız yarın doktor randevum var 14 hafta 4 günlük olacak mucizem bebişimin cinsiyetini öğrenmek için doktora girmeden çikolata yesem bi faydası olurmu bebişim gösterirmi cinsiyetini
Gösterebilir canım ama çok önce yeme doktorun kapısındayken gizlice ye :)) çikolata hareketlendirirmiş

Bende cok ince cizgi gibi leke kan gelmisti az. Tam yumurtlama zamanında canim

Bnde vajinismusu yeni atlattm kizlar suan bebis icin calismalara basladm.
Gun asiri iliski oluyor sat 19 mays dan beri.. adetlerm biraz duzensz ama herhangi bir rahatszlgm yok dr muaynesnden gectm. Hersey yolunda.. Bat 18 haziran. Bakalm rabbim verir insallah
Oneriniz varmi. Sunu yap kolay hamile kalablrsn gbi

Ve cok heyecanlym sanki olacakms gibi hissediyorum fazla da kendimi sartlamak istemiyordum ama cok kaptrdm kendimi :)) 18 haziran gelseee gecsede bir test yapsam diye bekliyorm. Gunler cabukcak gecsin ve bizlere bunu nasip et Allahimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…