- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.841
Hakkında hayırlısı olsun gelecek ay inş kavuşursun kuzucuğuna :)Amin insallah.. saka gibi az once geldi kirmizilar :) hayirlisi artik
3 senedir bekliyorum zaten. Asilama icin adeti bekliyodum artik nasil stres yaptiysam gelmedi bi turlu. Allahim bu mubarek gunlerde bekleyen herkesi anne yapsin insallah.Hakkında hayırlısı olsun gelecek ay inş kavuşursun kuzucuğuna :)
Amin inş canım3 senedir bekliyorum zaten. Asilama icin adeti bekliyodum artik nasil stres yaptiysam gelmedi bi turlu. Allahim bu mubarek gunlerde bekleyen herkesi anne yapsin insallah.
Evet bende gördüm sanırım tebrikler :)Kızlar merhaba. Fotodaki silik cizgiyi goren sadece ben miyim? Bi bakar misiniz?
Bende gördüm silik çizgiyi bi kan verin kesin sonuç öle çıkarKızlar merhaba. Fotodaki silik cizgiyi goren sadece ben miyim? Bi bakar misiniz?
Gösterebilir canım ama çok önce yeme doktorun kapısındayken gizlice ye :)) çikolata hareketlendirirmişSlm hanımlar nasılsınız yarın doktor randevum var 14 hafta 4 günlük olacak mucizem bebişimin cinsiyetini öğrenmek için doktora girmeden çikolata yesem bi faydası olurmu bebişim gösterirmi cinsiyetini
Ay Ramazan Ramazan oruç insanların önünde nasıl yiyecem çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetiniGösterebilir canım ama çok önce yeme doktorun kapısındayken gizlice ye :)) çikolata hareketlendirirmiş
Gizlice ye demiştim ama :) naptın canım öğrendinmi bebişinin cinsiyetini?Ay Ramazan Ramazan oruç insanların önünde nasıl yiyecem çok merak ediyorum bebişimin cinsiyetini
Daha da belirginleşti sanırım çok yeni, ama hemen sevinmiycem çünkü adetim 4 gün geçti bu kadar silik çıkması iyi bişey mi? akşam kan vericem kızlar dua edin hayırlısı bakalım...
Kizlar meraba 7 aydir gebe olmak icin mucadele edenlerdenim. 8 ay once kendiliginden ilk ay hamile kaldim ancak kurtajla alindi sagliksix beta hcg artislarimdan dolayi. Bu ay da inofolik diye bi ilaca basladim. Ultrason goruntusunde pko var ama adetlerim duzenli hormonlarim normal. Tam yumurtlama zamanindayin kasik agrilarim ve yumurta aki gibi akntim var. Ama bu akintiyla beraber lekelenme de oluyor. Boyle bisey yasayan varmi ya
Hadi gözün aydın canım inşaAllah değerlerin yükselir sağlıklı gebeliğin olurkan verdim kızlar değer 46 çıktı hayırlısı bakalım :)
Bnde vajinismusu yeni atlattm kizlar suan bebis icin calismalara basladm.
Gun asiri iliski oluyor sat 19 mays dan beri.. adetlerm biraz duzensz ama herhangi bir rahatszlgm yok dr muaynesnden gectm. Hersey yolunda.. Bat 18 haziran. Bakalm rabbim verir insallah
Oneriniz varmi. Sunu yap kolay hamile kalablrsn gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?