- 19 Kasım 2016
- 559
- 443
- 103
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.861
Aaaa peki inofolic ise yaradimi gebe kalmanda??Bende cok ince cizgi gibi leke kan gelmisti az. Tam yumurtlama zamanında canim
Bugün 14:30da randevum inşallah gösterir cinsiyetini bebegim iyidir herhangi ters bi durum yoktur inşallahGizlice ye demiştim ama :) naptın canım öğrendinmi bebişinin cinsiyetini?
aminn canım sizlerin de inşallahHadi gözün aydın canım inşaAllah değerlerin yükselir sağlıklı gebeliğin olur
Bugün 14:30da randevum inşallah gösterir cinsiyetini bebegim iyidir herhangi ters bi durum yoktur inşallah
Çok sevindim inş rabbim hiç kimseyi korktuğuyla karşılaştırmaz darısı bize inş :)İkili test sonucum şükürler olsun temiz ama cinsiyet göstermedi 15 gün sonra çağırdı üçlü test ve cinsiyet için herşey yolundaymış Allah'a şükür bebişim oturuyordu
İnşallah canım en çok merak ettiğim cinsiyetti ama doktor tahminde bulunmasına bulunurum ama yanılma payı var o yüzden 15 gün sonra cinsiyetini sökerim dedi bayrama bebişimin cinsiyetini öğrenmiş olarak girecemÇok sevindim inş rabbim hiç kimseyi korktuğuyla karşılaştırmaz darısı bize inş :)
Tabiki yanılma payı var ama büyük ihtimallede biliniyo hele özel hastaneyse :)İnşallah canım en çok merak ettiğim cinsiyetti ama doktor tahminde bulunmasına bulunurum ama yanılma payı var o yüzden 15 gün sonra cinsiyetini sökerim dedi bayrama bebişimin cinsiyetini öğrenmiş olarak girecem
Özel hastane değil maalesef devlet hastanesi içime erkek doğuyor ama herşeyin hayırlısıTabiki yanılma payı var ama büyük ihtimallede biliniyo hele özel hastaneyse :)
Hayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın 15 gün sonra öğrenirsiniz inş :)Özel hastane değil maalesef devlet hastanesi içime erkek doğuyor ama herşeyin hayırlısı
İnşallah yeterki bebegim sağlıklı olsun gerisi önemli değilHayırlısı olsun geç olsunda güç olmasın 15 gün sonra öğrenirsiniz inş :)
Napım ben bugün ikili test sonucumu aldım herşey yolunda ikili test iyi çıkmış 15 gün sonra üçlü test ve cinsiyet için çağırdıHanimlar nasilsiniz bat ya bugün yarin yada 4 5 gün sonra ama şu 5 gün icinde gelmesini mutlaka bekliyorum inşallah gelmezde hayırlı haberler alırım bu ay yaa
Siz nasilsiniz neler yapıyorsunuz?
kalbim mucizelerim E esmer58 Birumut55 melikeecgl Mucize2107
Canım sen hamile degilmisin?Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan varmı?innivotion kullanıyorum hamile kalan varmı ovulasyon testiyle ?
Üstüne görme yaşayan varmı peki
Ay canim nerlerdesin ya ozlettin vallahi nasilsin?merhaaba ben geldim bat yarın uzun zamandır yoktum bensz naptınız hamiş olanlar var mı
İyiyim çok şükür ama aşırı uyuyorum ve iştahım çok açıldı bunların dışında çok şükür bi sıkıntım yok :) inş hayırlı haberler alırsın canım ...Hanimlar nasilsiniz bat ya bugün yarin yada 4 5 gün sonra ama şu 5 gün icinde gelmesini mutlaka bekliyorum inşallah gelmezde hayırlı haberler alırım bu ay yaa
Siz nasilsiniz neler yapıyorsunuz?
kalbim mucizelerim E esmer58 Birumut55 melikeecgl Mucize2107
G glry21Burcummmmm123
kdryknk hamilemisin cnm?
Evet cnm gördüm rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin ınsallahNapım ben bugün ikili test sonucumu aldım herşey yolunda ikili test iyi çıkmış 15 gün sonra üçlü test ve cinsiyet için çağırdı
Biz iyiyiz seni sormalı nasılsınEvet cnm gördüm rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin ınsallah
Değilim canım birgün geçdi adetim hastalanmaya başladım 2.5 gün sürdü 10gün sonra akşam avuç içi kadar kahve akıntı vardı 3 gün sürdü beklemedeyim devam ediyorum çalışmalaraCanım sen hamile degilmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?