2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar aranızda ovulasyon testi kullanan varmı?innivotion kullanıyorum hamile kalan varmı ovulasyon testiyle ?

Üstüne görme yaşayan varmı peki

İkili test sonucum şükürler olsun temiz ama cinsiyet göstermedi 15 gün sonra çağırdı üçlü test ve cinsiyet için herşey yolundaymış Allah'a şükür bebişim oturuyordu

Eklentiler

• image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 38
  • image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 30
İkili test sonucum şükürler olsun temiz ama cinsiyet göstermedi 15 gün sonra çağırdı üçlü test ve cinsiyet için herşey yolundaymış Allah'a şükür bebişim oturuyordu
Çok sevindim inş rabbim hiç kimseyi korktuğuyla karşılaştırmaz darısı bize inş :)

Çok sevindim inş rabbim hiç kimseyi korktuğuyla karşılaştırmaz darısı bize inş :)
İnşallah canım en çok merak ettiğim cinsiyetti ama doktor tahminde bulunmasına bulunurum ama yanılma payı var o yüzden 15 gün sonra cinsiyetini sökerim dedi bayrama bebişimin cinsiyetini öğrenmiş olarak girecem

Tabiki yanılma payı var ama büyük ihtimallede biliniyo hele özel hastaneyse :)

İyiyim çok şükür ama aşırı uyuyorum ve iştahım çok açıldı bunların dışında çok şükür bi sıkıntım yok :) inş hayırlı haberler alırsın canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…