- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.881
Canım sen hamilemisinİyiyim çok şükür ama aşırı uyuyorum ve iştahım çok açıldı bunların dışında çok şükür bi sıkıntım yok :) inş hayırlı haberler alırsın canım ...
Hii yoksa bana kustunuz mu ne zamandir girmiyorum diyeBiz iyiyiz seni sormalı nasılsın
Hanimlar nasilsiniz bat ya bugün yarin yada 4 5 gün sonra ama şu 5 gün icinde gelmesini mutlaka bekliyorum inşallah gelmezde hayırlı haberler alırım bu ay yaa
Siz nasilsiniz neler yapıyorsunuz?
kalbim mucizelerim E esmer58 @Birumut55 @melikeecgl Mucize2107
G glry21 @Burcummmmm123
kdryknk hamilemisin cnm?
Aaa ama ben seni hamileler tarafına almisim dur duzelteyim bari yeni bat neDeğilim canım birgün geçdi adetim hastalanmaya başladım 2.5 gün sürdü 10gün sonra akşam avuç içi kadar kahve akıntı vardı 3 gün sürdü beklemedeyim devam ediyorum çalışmalara
Kaç haftalik oldu bebis?Cnm bulantılarım çok şükür azaldı daha iyiyim oruç ve sıcak çok mayıştırıyor ama
Düzelt cabım inşallah bir dahaki aya iyi haberlerimi alırsın bat 19Aaa ama ben seni hamileler tarafına almisim dur duzelteyim bari yeni bat ne
Yok canım küsmedik merak ettik acep nasıl diyeHii yoksa bana kustunuz mu ne zamandir girmiyorum diye
Evet söylemiştim hatta çok uzun ve uğraştırıcı bi şekilde öğrendik üstelik 7. Kan testinde 16 günlük bir adet gecikmesiyle :)Canım sen hamilemisin
Ay canim nerlerdesin ya ozlettin vallahi nasilsin?
Evet söylemiştim hatta çok uzun ve uğraştırıcı bi şekilde öğrendik üstelik 7. Kan testinde 16 günlük bir adet gecikmesiyle :)
Aaaa peki inofolic ise yaradimi gebe kalmanda??
Iyi kuzummm ayni degisen bisey yok bol ibadetle zaman geciyor bata 10 gunden fazla var heralde artik gunde saymiyorm ben biraktim artik 2 aydir herseyi rabbime teslimim olmazsa drum asilama demisti belki ramazan sonrasi asilama yaptirirm bakalim rabbim ogune birakmaz ve buay guzel haberler aliriz insallah topluca sen ne yapiyon yoksun buralarda diye topikte duruldu don artik ozledik seniHanimlar nasilsiniz bat ya bugün yarin yada 4 5 gün sonra ama şu 5 gün icinde gelmesini mutlaka bekliyorum inşallah gelmezde hayırlı haberler alırım bu ay yaa
Siz nasilsiniz neler yapıyorsunuz?
kalbim mucizelerim E esmer58 @Birumut55 @melikeecgl Mucize2107
G glry21 @Burcummmmm123
kdryknk hamilemisin cnm?
Hadi hayırlısı olsun cnm ya çok sevindim:)))TurkuazKrampon evet canım dün öğrendim eğer bir aksilik yoksa var görünüyor :)
Inşallah canimDüzelt cabım inşallah bir dahaki aya iyi haberlerimi alırsın bat 19
Iyi canım yuvarlanip gidiyoruz malum ramazan ayı eşimle tatil planları yapiyoruz:)))Yok canım küsmedik merak ettik acep nasıl diye
Aa evet cnm soylemistin sahi kaç haftalik oldunuz?Evet söylemiştim hatta çok uzun ve uğraştırıcı bi şekilde öğrendik üstelik 7. Kan testinde 16 günlük bir adet gecikmesiyle :)
Yay inşallah cnm ya güzel haberler alırız bende şu 5 gün icinde olmam lazım hayırlısı hakkımızdaWALLA KUZU BENDE ÖZLEDİM GÖZLERİM SENİ ARADI ŞUAN BEBEK İÇİN BİRAZ SALIM YAZILANLARI OKUMIM YALANCI BELİRTİLERE KANMİM BELKİ OLUR DEDİM YİNE OLMADI BUGUN BAT GÜNÜM ŞUAN GELEN GİDEN YOK İNŞ ARTIK OLSUN
Döndüm canım döndüm:)) evet bayağı durulmus iyi bende ne yapayım beklemedeyim yine benim dongum uzun oldugu için adet olduktan bi 25 30 gün sonra ovulasyon oluyor o yüzden pek girmedim buralaraIyi kuzummm ayni degisen bisey yok bol ibadetle zaman geciyor bata 10 gunden fazla var heralde artik gunde saymiyorm ben biraktim artik 2 aydir herseyi rabbime teslimim olmazsa drum asilama demisti belki ramazan sonrasi asilama yaptirirm bakalim rabbim ogune birakmaz ve buay guzel haberler aliriz insallah topluca sen ne yapiyon yoksun buralarda diye topikte duruldu don artik ozledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?