- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.901
5 haftalık olduk canım :)Aa evet cnm soylemistin sahi kaç haftalik oldunuz?
Anladimmm canimmm insallah hersey gonlune gor olur gelmen iyi oldu topik şenlenirDöndüm canım döndüm:)) evet bayağı durulmus iyi bende ne yapayım beklemedeyim yine benim dongum uzun oldugu için adet olduktan bi 25 30 gün sonra ovulasyon oluyor o yüzden pek girmedim buralara
Ah kiyamam kuzularimAnladimmm canimmm insallah hersey gonlune gor olur gelmen iyi oldu topik şenlenir
5 haftalık olduk canım :)
12
12 haftadayım cnm
Iyiyim çok.şükür canım seni sormalı görünmüyorsun hic :) ikili test yaptırdım sonuç bekliyorum bende aslında çıkmış sonucum internetten baktım çıktığını gördüm ama doktorum izinliymis perşembe cuma alicam inşallah hayırlısıyla sonuçları :) bu arada doktor bebisimiz için %80 kız dedi bi dahaki kontrole belli olur heralde tam:)Hanimlar nasilsiniz bat ya bugün yarin yada 4 5 gün sonra ama şu 5 gün icinde gelmesini mutlaka bekliyorum inşallah gelmezde hayırlı haberler alırım bu ay yaa
Siz nasilsiniz neler yapıyorsunuz?
@kapadokyam E esmer58 @Birumut55melikeecgl Mucize2107
G glry21 @Burcummmmm123
@kadriyeknk hamilemisin cnm?
Hayirli evlat olsun cnm önemli olan oIyiyim çok.şükür canım seni sormalı görünmüyorsun hic :) ikili test yaptırdım sonuç bekliyorum bende aslında çıkmış sonucum internetten baktım çıktığını gördüm ama doktorum izinliymis perşembe cuma alicam inşallah hayırlısıyla sonuçları :) bu arada doktor bebisimiz için %80 kız dedi bi dahaki kontrole belli olur heralde tam:)
Caniim baya net gordum ben gebelik varrr hayirli olsunnnnn :)Kzlar bende bat günüm aksam test yaptm silik cıktı aşağıya atıyorum bi bakıvern haylet bi çizgi ben mi goruyorum sadece bide clear blue aldm netten cuma gelıcek haft gostergelı gebelık testı onuda cuma ypcm dua edın mubarek gunler
Caniim baya net gordum ben gebelik varrr hayirli olsunnnnn :)
Valla bildigin silik yani. Ay kac aydir ugrasiosunnnn?? benim de kasimdan beri mucadelem var insaalah bende haber veririm :)))Ay deme demee heyecNlanyrm inş ya rabbim kaç aydır uğrasıyrz olsn artk
Valla bildigin silik yani. Ay kac aydir ugrasiosunnnn?? benim de kasimdan beri mucadelem var insaalah bende haber veririm :)))
amiiinn yarin hemen git kan verrrrr canim haber verrr
Kuzum ockdan bu yana uğrasıyorum inş vardır bisn once netleşse keske
İsteyen herkese nasip etsn Allahm
Ayy sanki var cnm ya bende gördümKzlar bende bat günüm aksam test yaptm silik cıktı aşağıya atıyorum bi bakıvern haylet bi çizgi ben mi goruyorum sadece bide clear blue aldm netten cuma gelıcek haft gostergelı gebelık testı onuda cuma ypcm dua edın mubarek gunler
Ayy sanki var cnm ya bende gördüm
Hadi inşallah olur bu ay canım bize güzel haberler verirsin inşallah biz yarın 12.haftayı bitirip 13 e gircez inşallah:)Hayirli evlat olsun cnm önemli olan o
Kaç haftalik oldunuz? Iyi bende cnm şu 5 gün icinde adet olmam gerekiyor bakalim:)
Ay bende gördümKzlar bende bat günüm aksam test yaptm silik cıktı aşağıya atıyorum bi bakıvern haylet bi çizgi ben mi goruyorum sadece bide clear blue aldm netten cuma gelıcek haft gostergelı gebelık testı onuda cuma ypcm dua edın mubarek gunler
Yarın gidip alamaz misin ki eczaneden uzak miydi size eczane yanlış mi hatırlıyorum benAyy cansnz cumayı nasl beklıcm kı üfff
3 gün var desene:))Ay ben sizi bu gece yicem bikaç arkadsm attm göremedıler snr oldm acaba benmı ole goryrm die mutlu oldm suan Allahm hepmz versn inş yuzumuzu guldursn cumaya kadar bekleyp clear blue ilede test etcem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?