- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.921
Maşallah size cnm:) bilmiyorum yaa bi yandan belki vardır diyorum bir yandan boşa umitlenme yok diyorum. Aynı adet olacakmisim gibi belirtiler var canım aşırı tatlı istiyor sivilcelerimde çıktı. Sadece geçen ay çok acayip goguslerim sismisti bu ay bisey yok yada bi kaç güne onlar da siser bilamıyorumHadi inşallah olur bu ay canım bize güzel haberler verirsin inşallah biz yarın 12.haftayı bitirip 13 e gircez inşallah:)
3 gün var desene:))
Yarın gidip alamaz misin ki eczaneden uzak miydi size eczane yanlış mi hatırlıyorum ben
amiiinn yarin hemen git kan verrrrr canim haber verrr
Ay ben sizi bu gece yicem bikaç arkadsm attm göremedıler snr oldm acaba benmı ole goryrm die mutlu oldm suan Allahm hepmz versn inş yuzumuzu guldursn cumaya kadar bekleyp clear blue ilede test etcem inş
Bende hic belirti yaşamadım biliyorsun belirlilere takılma o yüzden inşallah vardır bebiş :)Maşallah size cnm:) bilmiyorum yaa bi yandan belki vardır diyorum bir yandan boşa umitlenme yok diyorum. Aynı adet olacakmisim gibi belirtiler var canım aşırı tatlı istiyor sivilcelerimde çıktı. Sadece geçen ay çok acayip goguslerim sismisti bu ay bisey yok yada bi kaç güne onlar da siser bilamıyorum
Nasıl dayanacaksın ben çatlarım vallaEczane yakında clear blue yok 5 ₺ lik testlerden var ben hassas dıe ınternetten aldm bıde silik çıktı die bıraz beklemek istyrm
Keşke bu ay birlikte hayırlı haberleri alsak canım ya çok isterim inan.Aynen kuzucum beraber beklıcz meleklermz inş
Evet cnm bilmiyorum ya hayırlısı akışına bıraktımBende hic belirti yaşamadım biliyorsun belirlilere takılma o yüzden inşallah vardır bebiş :)
Nasıl dayanacaksın ben çatlarım valla
Hayırlı olsun cnm ben de gördüm silikte çizgiyi ama cumaya kadar nasıl bekliycen ki bence hemen sabaha kan ver mümkün değilse bi test daha al dene
Keşke bu ay birlikte hayırlı haberleri alsak canım ya çok isterim inan.
Bakalım hesapliyim cuma günü ayın 9u oluyor 2 gün sonra adet olmam lazım ayın 11inde bakalim:)
Iyiyim çok.şükür canım seni sormalı görünmüyorsun hic :) ikili test yaptırdım sonuç bekliyorum bende aslında çıkmış sonucum internetten baktım çıktığını gördüm ama doktorum izinliymis perşembe cuma alicam inşallah hayırlısıyla sonuçları :) bu arada doktor bebisimiz için %80 kız dedi bi dahaki kontrole belli olur heralde tam:)
Bende hic belirti yaşamadım biliyorsun belirlilere takılma o yüzden inşallah vardır bebiş :)
Nasıl dayanacaksın ben çatlarım valla
Bende catlıyoruö valla sabah kanmı versem husrana uğramakdan korkyrm
Amin canım :) ya bende aslında belli olmaz diye gittim 11+3 tu gittiğimde ikili test için gittim bakarken dedim görebilir miyiz sağolsun doktorum çok.iyi o konuda bayaaaa uğraştı görebilmek için pipi benzeri bisey göremedik %80 kız dedi :) doktordan doktora değişiyor kimi doktor bakmıyor bile belli olmaz deyip kimiside benim ki gibi sağdan soldan üstten heryerden uğraşıyor görmek.için :)Canm ya hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah ya ben de çoook meraktayım cinsiyet konusunda nette bu haftada belli olmaz diyo ama gitsem mi dra bnmki de söyler mi acaba bnm zaten Pazartesi'ye randevum var o zamanı mı beklesem aklımda soru fırtınası hep merak ve heyecandan
İnşallah uğramazsın canım hayırlı güzel haberlerle gel :)Bende catlıyoruö valla sabah kanmı versem husrana uğramakdan korkyrm
Amin canım :) ya bende aslında belli olmaz diye gittim 11+3 tu gittiğimde ikili test için gittim bakarken dedim görebilir miyiz sağolsun doktorum çok.iyi o konuda bayaaaa uğraştı görebilmek için pipi benzeri bisey göremedik %80 kız dedi :) doktordan doktora değişiyor kimi doktor bakmıyor bile belli olmaz deyip kimiside benim ki gibi sağdan soldan üstten heryerden uğraşıyor görmek.için :)
İnşallah uğramazsın canım hayırlı güzel haberlerle gel :)
canım benim inşallah hayirlisi ile güzel haberler sendende alırız allahim hayırlı kilsin bebegin nasip olur inşallahHanimlar nasilsiniz bat ya bugün yarin yada 4 5 gün sonra ama şu 5 gün icinde gelmesini mutlaka bekliyorum inşallah gelmezde hayırlı haberler alırım bu ay yaa
Siz nasilsiniz neler yapıyorsunuz?
@kapadokyam E esmer58Birumut55 melikeecgl @Mucize2107
G glry21Burcummmmm123
kdryknk hamilemisin cnm?
Tabiki mutlaka haber ver ablacimcanım benim inşallah hayirlisi ile güzel haberler sendende alırız allahim hayırlı kilsin bebegin nasip olur inşallah
bende yarin kontrole gidiyorum inşallah güzel haberler le gelirim hayirlisi allahtan
Allahım hayirli kılsın inşallah tummm isteyenlere nasip olur inşallah bende kalp atislarini alirim hala sevinemiyorum inşallah pıt pıt lari alir sağlıkla kucagimiza almak nasip olur..
mutlaka haber veririm kontrolum oyleden sonra
Çok şükür iyiyim canım benimde bat perşembe inşaAllah gelmezde cuma direk kan testi yaparım ve mübarek günlerdi yüzüsuyu hürmetine yüzümüz güler canım sen nasılsın? Neler yapıyosun?Hanimlar nasilsiniz bat ya bugün yarin yada 4 5 gün sonra ama şu 5 gün icinde gelmesini mutlaka bekliyorum inşallah gelmezde hayırlı haberler alırım bu ay yaa
Siz nasilsiniz neler yapıyorsunuz?
@kapadokyam E esmer58Birumut55 melikeecgl @Mucize2107
G glry21Burcummmmm123
kdryknk hamilemisin cnm?
Evet var bence testi bekleme kan ver hemen :)Cidden dayanamayyp kanmı versem bilemedm
Hadi hayırlısı olsun cnm ya çok sevindim:)))
Yemek yarismasina katiliyormusun bu arada?[/QUOTE
Katildim kuzum ama yemeklerin tamaminin sunumu yok ben de sonradan farkettim. O yuzden atcaklar beni yarismadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?