2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Hadi inşallah olur bu ay canım bize güzel haberler verirsin inşallah biz yarın 12.haftayı bitirip 13 e gircez inşallah:)
Maşallah size cnm:) bilmiyorum yaa bi yandan belki vardır diyorum bir yandan boşa umitlenme yok diyorum. Aynı adet olacakmisim gibi belirtiler var canım aşırı tatlı istiyor sivilcelerimde çıktı. Sadece geçen ay çok acayip goguslerim sismisti bu ay bisey yok yada bi kaç güne onlar da siser bilamıyorum

Ay ben sizi bu gece yicem bikaç arkadsm attm göremedıler snr oldm acaba benmı ole goryrm die mutlu oldm suan Allahm hepmz versn inş yuzumuzu guldursn cumaya kadar bekleyp clear blue ilede test etcem inş

Hayırlı olsun cnm ben de gördüm silikte çizgiyi ama cumaya kadar nasıl bekliycen ki bence hemen sabaha kan ver mümkün değilse bi test daha al dene

Bende hic belirti yaşamadım biliyorsun belirlilere takılma o yüzden inşallah vardır bebiş :)

Eczane yakında clear blue yok 5 ₺ lik testlerden var ben hassas dıe ınternetten aldm bıde silik çıktı die bıraz beklemek istyrm
Nasıl dayanacaksın ben çatlarım valla

Hayırlı olsun cnm ben de gördüm silikte çizgiyi ama cumaya kadar nasıl bekliycen ki bence hemen sabaha kan ver mümkün değilse bi test daha al dene

Ay böle hayrlı olsn filan baya baya hamileymsm gbi hssetrysnz iyi ki varsnz inş vardrda sevnmem boşa gtmez ne güzel duygumş olasılığı bile

Canm ya hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah ya ben de çoook meraktayım cinsiyet konusunda nette bu haftada belli olmaz diyo ama gitsem mi dra bnmki de söyler mi acaba bnm zaten Pazartesi'ye randevum var o zamanı mı beklesem aklımda soru fırtınası hep merak ve heyecandan

Bende catlıyoruö valla sabah kanmı versem husrana uğramakdan korkyrm

Allah'ın izniyle hayal kırıklığı yaşamazsın inşallah öyle düşünüyorum çünkü bnm her ay bata 3 gün kala başlıyordum testlere ama hiç birinde hiç bişey çıkmadı hep tek çizgi gerisi bembeyaz

Amin canım :) ya bende aslında belli olmaz diye gittim 11+3 tu gittiğimde ikili test için gittim bakarken dedim görebilir miyiz sağolsun doktorum çok.iyi o konuda bayaaaa uğraştı görebilmek için pipi benzeri bisey göremedik %80 kız dedi :) doktordan doktora değişiyor kimi doktor bakmıyor bile belli olmaz deyip kimiside benim ki gibi sağdan soldan üstten heryerden uğraşıyor görmek.için :)

Bende catlıyoruö valla sabah kanmı versem husrana uğramakdan korkyrm
İnşallah uğramazsın canım hayırlı güzel haberlerle gel :)

Güzel dileklernz içn tşk ederm bende bebek takvmi koyup başkalarna motive etmeye yardmcı olablcekmym inş o zaman ben yarn sabah ilk iş hastaneye gdyrm iş çıksda sonucu alır güzel haberlerle paylsşrm size

canım benim inşallah hayirlisi ile güzel haberler sendende alırız allahim hayırlı kilsin bebegin nasip olur inşallah
bende yarin kontrole gidiyorum inşallah güzel haberler le gelirim hayirlisi allahtan
Allahım hayirli kılsın inşallah tummm isteyenlere nasip olur inşallah bende kalp atislarini alirim hala sevinemiyorum inşallah pıt pıt lari alir sağlıkla kucagimiza almak nasip olur..
mutlaka haber veririm kontrolum oyleden sonra

Tabiki mutlaka haber ver ablacim
Hayirli haberlere uyaniriz insallah:)
Iyi geceler anne adaylari

Çok şükür iyiyim canım benimde bat perşembe inşaAllah gelmezde cuma direk kan testi yaparım ve mübarek günlerdi yüzüsuyu hürmetine yüzümüz güler canım sen nasılsın? Neler yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…