- 14 Şubat 2017
- 324
- 309
- 53
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.941
Evet var bence testi bekleme kan ver hemen :)
Iyi bende cnm ne yapayım. Bende pazar gününe kadar adetimin gelmesini bekliyorum. Ama gelecek galiba tüm adet belirtilerini yasiyorum son olarak vücut isimda yükselmeye başladı kesinkes adet olucam yaniÇok şükür iyiyim canım benimde bat perşembe inşaAllah gelmezde cuma direk kan testi yaparım ve mübarek günlerdi yüzüsuyu hürmetine yüzümüz güler canım sen nasılsın? Neler yapıyosun?
yokk ya misafir telaşından bi de tam anlamamışım o kısmı :) acemilikKız ne atması saçmalama uyelerinde yok senin aklın gelmedimi hepsini masada fotoğraflamak
Olsun cnm olur okadar takma kafaya benim 4.katilisim:))))yokk ya misafir telaşından bi de tam anlamamışım o kısmı :) acemilik
Öyle hissediyo insan ben 16 gün geldi gelecek beklerken hamile olduğumu öğrendim ama tavsiyem biran önce hamileliğini öğren ve varsa tedbirini al çünkü doktor bana başlangıç olduğu için oruç tutmamın çok tehlikeli olduğunu hatta düşük bile yapabileceğimi söylemiştigünaydın kızlar ramazan beni çok etkiliyo sabah işe geç kalıodum o yüzden kan veremedim karnımda inanılmaz sancılar var gaz sancısı sanki olcam die korkuyorum
Canım sen hamilesin hadi gözünaydın olsun fakat arkadaşlar doğru söylüyo biran önce kan testi yaptır ve tedbirini al yakınında özel hastane falan yokmu hemen yaptırsan?
,Canım sen hamilesin hadi gözünaydın olsun fakat arkadaşlar doğru söylüyo biran önce kan testi yaptır ve tedbirini al yakınında özel hastane falan yokmu hemen yaptırsan?
İnşaAllah canım bakalım ya gerçi bende gaz sancısı tuhaf şeyler anlamıyorum adetmi olucam psikolojik olarakmı etkileniyorum hakkımızda hayırlısıIyi bende cnm ne yapayım. Bende pazar gününe kadar adetimin gelmesini bekliyorum. Ama gelecek galiba tüm adet belirtilerini yasiyorum son olarak vücut isimda yükselmeye başladı kesinkes adet olucam yaniinşallah senden alıriz güzel haberler
Öyle hissediyo insan ben 16 gün geldi gelecek beklerken hamile olduğumu öğrendim ama tavsiyem biran önce hamileliğini öğren ve varsa tedbirini al çünkü doktor bana başlangıç olduğu için oruç tutmamın çok tehlikeli olduğunu hatta düşük bile yapabileceğimi söylemişti
Hamilesin cnm hayırlı olsun:)))
Bizi haberdar et sonuctan ayy meraktan catlicam şimdi offBENDE ORUÇLUYUM KORKUYORUM YA
Ay valla bilmiyorum günler gecsede ogrensekİnşaAllah canım bakalım ya gerçi bende gaz sancısı tuhaf şeyler anlamıyorum adetmi olucam psikolojik olarakmı etkileniyorum hakkımızda hayırlısı
Hamilesin canim geçen sabah yaptım aynısı çıktı. Aksam kan verdim değerim 46 ydi hayirli olsun tatlim Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?