2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok şükür iyiyim canım benimde bat perşembe inşaAllah gelmezde cuma direk kan testi yaparım ve mübarek günlerdi yüzüsuyu hürmetine yüzümüz güler canım sen nasılsın? Neler yapıyosun?
Iyi bende cnm ne yapayım. Bende pazar gününe kadar adetimin gelmesini bekliyorum. Ama gelecek galiba tüm adet belirtilerini yasiyorum son olarak vücut isimda yükselmeye başladı kesinkes adet olucam yani inşallah senden alıriz güzel haberler

günaydın kızlar ramazan beni çok etkiliyo sabah işe geç kalıodum o yüzden kan veremedim karnımda inanılmaz sancılar var gaz sancısı sanki olcam die korkuyorum
Öyle hissediyo insan ben 16 gün geldi gelecek beklerken hamile olduğumu öğrendim ama tavsiyem biran önce hamileliğini öğren ve varsa tedbirini al çünkü doktor bana başlangıç olduğu için oruç tutmamın çok tehlikeli olduğunu hatta düşük bile yapabileceğimi söylemişti

İnşaAllah canım bakalım ya gerçi bende gaz sancısı tuhaf şeyler anlamıyorum adetmi olucam psikolojik olarakmı etkileniyorum hakkımızda hayırlısı

BENDE ORUÇLUYUM KORKUYORUM YA

Kizlar ben de bugun niyetlenmedim tansiyonum cok düşük ve carpintim aşırı fazla işe de gidemedim yollarda bayılırım diye. Ama boyle carpinti yaşamadım hayatımda. Zor bela yemek yapmaya calisicam ama elim ayagim dökülüyor. Doktorum özellikle çok su icmemi söyledi ilk donemlerde. Yarin aksam kan testini tekrarliycam insallah bebegim benimledir dua edin cok stresliyim yeni değeri çok merak ediyorum

TurkuazKrampon Burcummmmm123 duamdasiniz dua çok önemli canlar Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belirtiye filan takilmayin ben gaz kabızlık ve bel ağrısı disinda hic bi sey hissetmedim. Olmayan aylarda daha cok sey yaşamıştım. Simdi yavas yavas artiyor belirtiler. Tansiyon sicak basmasi carpinti ve bulanti ufaktan kendini gösteriyor. Ama ne akinti ne gogus agrisi sıfır. Hayırlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…