2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

BENİMKİ 39 ÇIKTI COKMU DÜŞÜK ORUÇ TUTMA DEDİ DOKTOR AMA BOZMAK İSTEMİYORUM
Hayır değil zaten yüksekiyor ben 6 ile gittim yani sıkmayın canınızı rahat olun stress yaparsanız en güzel günlerinizi mahvedersiniz :)orucunuzu bugünlük bozmayın ama yarından itibaren tutmayın kötü bişi ama yapacak bişi yok bebeğiniz sağlıkla doğsun sonradan tutarsınız inş borcunuzu ...

BENİMKİ 39 ÇIKTI COKMU DÜŞÜK ORUÇ TUTMA DEDİ DOKTOR AMA BOZMAK İSTEMİYORUM
canım düşük çıkması çok önemli değil düzenli yükselmesi lazım, yani iki günde ciddi anlamda yükselebilir, ben de yarın baktırıcam tekrar inşallah yükselir dua edelim....

canım düşük çıkması çok önemli değil düzenli yükselmesi lazım, yani iki günde ciddi anlamda yükselebilir, ben de yarın baktırıcam tekrar inşallah yükselir dua edelim....
Aynen çok yüksek olması değil önemli olan gün aşırı 2 katına çıkması benimkide çok düşüktü ama doktor düzenli artış olduktan sonra sorun yok dedi allaha şükür artışlarım düzenliydi ve sorun yok dedi doktor :)

Bu dünyada yicek ekmeği varsa allahın izniyle sorun olmaz bunları düşünüp kendini boşuna üzme rabbim ol derse olur yoksa herşey boş tevekkül et yeter canım :)
haklısın canım olmazları olduran Rabbim, bana tedavisiz olmaz diyen doktorum... Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkes için

Aynen valla arada bi tuhaf sancı vuruyo geçiyo gaz sancısı gibi ama yarın bat olursamda üzülmiycem sadece bir an önce yarın olsun ve bitsin istiyorum çünkü böyle beklemek daha çok strese sokuyo beni
Aynen cnm doğru soyluyon hayırlısı hakkımızda

Canımm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah seninde değerlerin güzel bir şekilde artar ve sağlıklı gebeliğin olur bende hafif bulantı var ama onun dışında fiziksel olarak bişey hissetmiyorum bir kaç gün öncesine kadar duygusal ve ruhsal olarak çok kötüydüm herkese takar olmuştum ani parlamalar birden sakinleşmeler ve bu böyle 10 gün sürdü yumurtlamadan bu yanada vücut ısım hiç düşmedi aksine arttı tabiii ben bunların hepsini oruca bağladım :)) yarın bat bakalım hakkımda hayırlısı neyse Rabbim bana onu vericek eminim ona tevekkül ettim bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…