- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.961
Tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)Kızlar hamileyim çok şükür .
Değerin kaç canım bu arada ....Kızlar hamileyim çok şükür .
Tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)
Hamilesin canim geçen sabah yaptım aynısı çıktı. Aksam kan verdim değerim 46 ydi hayirli olsun tatlim Tebrikler
Yükselir inş merak etme :)Amin Canm ALLAH HERKESE NASİP ETSİN DUA ETMEZMİYİM EDİCEM BENİMDE DEĞERİM 39 ÇIKTI DOKTOR DÜŞÜK PAZAR GÜNÜ YİNE GEL DEDİ YÜKSELMESİ GEREKİYOR DEDİ DUA EDİN KZLAR
Hayır değil zaten yüksekiyor ben 6 ile gittim yani sıkmayın canınızı rahat olun stress yaparsanız en güzel günlerinizi mahvedersiniz :)orucunuzu bugünlük bozmayın ama yarından itibaren tutmayın kötü bişi ama yapacak bişi yok bebeğiniz sağlıkla doğsun sonradan tutarsınız inş borcunuzu ...BENİMKİ 39 ÇIKTI COKMU DÜŞÜK ORUÇ TUTMA DEDİ DOKTOR AMA BOZMAK İSTEMİYORUM
canım düşük çıkması çok önemli değil düzenli yükselmesi lazım, yani iki günde ciddi anlamda yükselebilir, ben de yarın baktırıcam tekrar inşallah yükselir dua edelim....BENİMKİ 39 ÇIKTI COKMU DÜŞÜK ORUÇ TUTMA DEDİ DOKTOR AMA BOZMAK İSTEMİYORUM
Aynen çok yüksek olması değil önemli olan gün aşırı 2 katına çıkması benimkide çok düşüktü ama doktor düzenli artış olduktan sonra sorun yok dedi allaha şükür artışlarım düzenliydi ve sorun yok dedi doktor :)canım düşük çıkması çok önemli değil düzenli yükselmesi lazım, yani iki günde ciddi anlamda yükselebilir, ben de yarın baktırıcam tekrar inşallah yükselir dua edelim....
Bu dünyada yicek ekmeği varsa allahın izniyle sorun olmaz bunları düşünüp kendini boşuna üzme rabbim ol derse olur yoksa herşey boş tevekkül et yeter canım :)inşallah canım dış gebelikten çok korkuyorum((
haklısın canım olmazları olduran Rabbim, bana tedavisiz olmaz diyen doktorum... Rabbim herşeyin hayırlısını versin herkes içinBu dünyada yicek ekmeği varsa allahın izniyle sorun olmaz bunları düşünüp kendini boşuna üzme rabbim ol derse olur yoksa herşey boş tevekkül et yeter canım :)
inşallah canım dış gebelikten çok korkuyorum((
Aynen valla arada bi tuhaf sancı vuruyo geçiyo gaz sancısı gibi ama yarın bat olursamda üzülmiycem sadece bir an önce yarın olsun ve bitsin istiyorum çünkü böyle beklemek daha çok strese sokuyo beniAy valla bilmiyorum günler gecsede ogrensek
Aynen cnm doğru soyluyon hayırlısı hakkımızdaAynen valla arada bi tuhaf sancı vuruyo geçiyo gaz sancısı gibi ama yarın bat olursamda üzülmiycem sadece bir an önce yarın olsun ve bitsin istiyorum çünkü böyle beklemek daha çok strese sokuyo beni
Canımm Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah seninde değerlerin güzel bir şekilde artar ve sağlıklı gebeliğin olur bende hafif bulantı var ama onun dışında fiziksel olarak bişey hissetmiyorum bir kaç gün öncesine kadar duygusal ve ruhsal olarak çok kötüydüm herkese takar olmuştum ani parlamalar birden sakinleşmeler ve bu böyle 10 gün sürdü yumurtlamadan bu yanada vücut ısım hiç düşmedi aksine arttı tabiii ben bunların hepsini oruca bağladım :)) yarın bat bakalım hakkımda hayırlısı neyse Rabbim bana onu vericek eminim ona tevekkül ettim bekliyorumTurkuazKrampon Burcummmmm123 duamdasiniz dua çok önemli canlar Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belirtiye filan takilmayin ben gaz kabızlık ve bel ağrısı disinda hic bi sey hissetmedim. Olmayan aylarda daha cok sey yaşamıştım. Simdi yavas yavas artiyor belirtiler. Tansiyon sicak basmasi carpinti ve bulanti ufaktan kendini gösteriyor. Ama ne akinti ne gogus agrisi sıfır. Hayırlisi bakalim
Değerin kaç çıktı canım?Kızlar hamileyim çok şükür .
canım düşük çıkması çok önemli değil düzenli yükselmesi lazım, yani iki günde ciddi anlamda yükselebilir, ben de yarın baktırıcam tekrar inşallah yükselir dua edelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?