- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #11.981
Senin günğn geçmişmiydi canım? Şimdi gördüm değerin 39 çıkmış hayırlı uğurlu olsun ben 1 kere dış gebelik geçirdim gecikmemin 3.günü değerim 71'di ve 2 kat artış olmadı hatta %60 olması bile yeterliydi ama olmadı inşaAllah seninli düzenli yükselir banada dua et yarın bat tarihim inşaAllah adet olmamda bende böyle güzel haberler veririmAY BENİDE KORKUTMAYIN BENİMKİDE DÜŞÜK
Senin günğn geçmişmiydi canım? Şimdi gördüm değerin 39 çıkmış hayırlı uğurlu olsun ben 1 kere dış gebelik geçirdim gecikmemin 3.günü değerim 71'di ve 2 kat artış olmadı hatta %60 olması bile yeterliydi ama olmadı inşaAllah seninli düzenli yükselir banada dua et yarın bat tarihim inşaAllah adet olmamda bende böyle güzel haberler veririm
Gozun aydin kuzum rabbim saglikli bi gebelik gecirmeni nasip etsin cok dua et bizlereKızlar hamileyim çok şükür .
Aminnnn bence inannnnn ...basbayagi hamilesinnn cok sevindim senin adina rabbim bizlerede nasip etsinÇOK SAOL BALIM HALA İNANMIYORUM ŞAKA GBİ ALLAH SİZEDE NASİP ETSİN
,
Aaa süperAksam ıftara yemegne gıdıcz bu paketi arabnn sofor koltgn koycam yemekten cıkınca arabaya bınerken gormesn planlyrm nasl sizce hepsn bugun aldm
Cok guzel bi supriz olmus kuzummmmAksam ıftara yemegne gıdıcz bu paketi arabnn sofor koltgn koycam yemekten cıkınca arabaya bınerken gormesn planlyrm nasl sizce hepsn bugun aldm
39 ÇIKTI ÇOKMU DÜŞÜK
Çok güzel olmuş kuzum Ya MaşallahhhhhAksam ıftara yemegne gıdıcz bu paketi arabnn sofor koltgn koycam yemekten cıkınca arabaya bınerken gormesn planlyrm nasl sizce hepsn bugun aldm
Çok güzel olmuş kuzum Ya Maşallahhhhh
Amin inşallah canım sevinmez miTesekkur ederm hepnz ıns sızede nasp olur cok sasrdı cok sevndi
Korkma canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinAY DEME ÖLE KORKMAK İSTEMİYORUM BENİM BAT DÜNDÜ BUGÜN 2.GÜN DUAM SENNLE
Kızlar ben geçen ay 26.gün adet olmuştum bu ayda bugüne takabül ediyodu ama olmadım bu ayda takvim yarını gösteriyo eğer yarında olmazsam cuma direk kan tahlili vericem ve tabiii tek isteğim adet olmamak nolur çokça dua edinnnn buna ihtiyacım var Rabbim mğbarek günlerde yüzümüzü güldürsün
İnşallahhhh canım benim ederiz tabiKızlar ben geçen ay 26.gün adet olmuştum bu ayda bugüne takabül ediyodu ama olmadım bu ayda takvim yarını gösteriyo eğer yarında olmazsam cuma direk kan tahlili vericem ve tabiii tek isteğim adet olmamak nolur çokça dua edinnnn buna ihtiyacım var Rabbim mğbarek günlerde yüzümüzü güldürsün
Hayırlısı cnm umarim olmazsin ve bebegin seninledir. Bende 3 gün icinde olmam lazım. Bilmiyorum kafam çok karisik bu ay çok tuhaf oldu. 5 ovulasyon testi yaptım 5i de çok bozuk çıktı hiçbirşey anlamadım.Kızlar ben geçen ay 26.gün adet olmuştum bu ayda bugüne takabül ediyodu ama olmadım bu ayda takvim yarını gösteriyo eğer yarında olmazsam cuma direk kan tahlili vericem ve tabiii tek isteğim adet olmamak nolur çokça dua edinnnn buna ihtiyacım var Rabbim mğbarek günlerde yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?