2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

AY BENİDE KORKUTMAYIN BENİMKİDE DÜŞÜK
Senin günğn geçmişmiydi canım? Şimdi gördüm değerin 39 çıkmış hayırlı uğurlu olsun ben 1 kere dış gebelik geçirdim gecikmemin 3.günü değerim 71'di ve 2 kat artış olmadı hatta %60 olması bile yeterliydi ama olmadı inşaAllah seninli düzenli yükselir banada dua et yarın bat tarihim inşaAllah adet olmamda bende böyle güzel haberler veririm

AY DEME ÖLE KORKMAK İSTEMİYORUM BENİM BAT DÜNDÜ BUGÜN 2.GÜN DUAM SENNLE

Aksam ıftara yemegne gıdıcz bu paketi arabnn sofor koltgn koycam yemekten cıkınca arabaya bınerken gormesn planlyrm nasl sizce hepsn bugun aldm

Eklentiler

• IMG_1744.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1750.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1754.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar ben geçen ay 26.gün adet olmuştum bu ayda bugüne takabül ediyodu ama olmadım bu ayda takvim yarını gösteriyo eğer yarında olmazsam cuma direk kan tahlili vericem ve tabiii tek isteğim adet olmamak nolur çokça dua edinnnn buna ihtiyacım var Rabbim mğbarek günlerde yüzümüzü güldürsün

İnşallah gebesindir cnm İnan çok istiyorum gebe olmanı bence sen yarın basit bi idrar testi yap belki silikte olsa çizgi çıkar

İnşallahhhh canım benim ederiz tabi

Hayırlısı cnm umarim olmazsin ve bebegin seninledir. Bende 3 gün icinde olmam lazım. Bilmiyorum kafam çok karisik bu ay çok tuhaf oldu. 5 ovulasyon testi yaptım 5i de çok bozuk çıktı hiçbirşey anlamadım.
O yüzden bu ay yumurtlamayi anlayamadım hiç o yüzden ne zaman adet olacagimi bilmiyorum ama az çok tahmin ediyorum. Bu ay bal corekotu kuru yaptım. Akintinin yogun oldugu hafta sadece 3 kere oldu. Onun dışında olmadi ama şundan 2 3 gün önce yine bolca akintim vardı bu ay 2 kere mi yumurtluyorum noluyor hiç bilmiyorum
Vücut isim çok yukseldi 2 gündür ateş gibiyim yaniyorum ve normalde goguslerimin sismesi lazımdı hiç şişlik yok.
Yada geç adet olucam ama o kadar bal kuru yaptim ise yaramadimi yani

kzlar gunaydın ben clear blue teestimi de yaptın 1-2 haftalık gösterdi değerim de 39 ondan az çıkmış olabilir

Ben size yaşadığım belirtileri yazayım belki faydası olur
ben adetime 1 hafta kala pazar günü karnım cok agrdı adet sancısı gbi ve adet olana kadar ince sızı şeklinde ordan anladım acaba hamilemiyim die
Ertesi gün çamaşırımda kucuk pembe leke vardı göğüslerim büyüdü ve kasınıyordu sürekli
karnımda atmalar oldu
iştahım kapandı
vucudumda sivilceler cıktı normalde yuzumde olurdu adete yakın
burnum kasındı saçma ama okumuştum biyerde yaşayınca yazayım dedim
normalde 1-2 ye kadar oturan ben sahur ve ifatara kacırmaya başladım sürekli uyku halindeydim
kendimi cok yorgun hissediyordum noluyo bana ya dediğimi bile hatırlıyorum işim de ağır değil ama yorgun bitkin oluyordum.
ilk başlarda çok üşüyen ben ellerim ayaklarım fırın gibi olmaya başladı
ben bunları yaşadım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…