2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

canım tahmini doğum tarihini ve haftasını doktorun mu söyledi?

yok. kuzu son adet takvimine göre bu tarihi gösteriyor doktordan sonra değişiklik olursa güncelleyeceğim şubat olacak da inş :)
Ben de yaptım Allah ımm sorunsuz olsun inşallah herşeyy çok amin :))) Her şey yolunda olursa aynı zamanlarda doğum yapıcaz kuzum Allah izin verirse

Ah canım valla bende sizi özledim.
Ramazan inş hepimize iyi gelsin.
Siz neler yapıyorsunuz.
@Saman Alevi TurkuazKrampon Mucize2107 A ankmutsuz Smydnz Burcummmmm123
Birumut55 canım hamile ymişsin çok sevindim inanki Zekeriya peygmberin duası topiğindede birlikteydik

ay canım benim hamdolsun şükürler olsun hamileyim duayi hic birakma inşallah güzel haberler sendende alırız inşallah alacagiz duamda kalbimde tummm isteyenlerle ..
INŞALLAH kalp atislarini da alirim rahatlariz esimde bende tam olarak sevinemedik hayirlisi allahtan inşallah hayirlisi ile sağlıkla nasip olur

Canım her bebek bir olmaz stres yapma dua et tevvekküle bırak herşeyin hayırlısı kalp atışını duyunca benide etiketle olur mu canım:)

Çok şükür canım ramazan geldi yemek temizlik faln derken firsat olmuyr biliyrsndr ara verdim ben yine adet olmiycm gibi düzensizlik devm ediyr baklm razamndan sonra doktora gidicz eşimle dua edin

Son düzenleme:
Ben de yaptım Allah ımm sorunsuz olsun inşallah herşeyy çok amin :))) Her şey yolunda olursa aynı zamanlarda doğum yapıcaz kuzum Allah izin verirse

AY NE GÜZEL YA BENİM TARİH YANLIŞ OLABİLİR ÇÜNKÜ CLEAR BLUEDA 1-2 HAFTALIK YAZIYO DEĞERİMDE DÜŞÜK TAKVİMDE HAFTALIK YAZIYOR BAKALIM BİR DOKTORA GİDEYİM

Çok şükür canım ramazan geldi yemek temizlik faln derken firsat olmuyr biliyrsndr ara verdim ben yine adet olmiycm gibi düzensizlik devm ediyr baklm razamndan sonra tora gidicz eşimle dua edin
Sen neler yapıyorsun canm durumlr nsl ben 1 buçuk aydır inofolik kullanmaya basladm pko için iyi dediler hem yumurtlamayi duzenliyr bide soğan kürü gecen adettn sonra yapmstm bide bu adetrn 10 gun once basldm bugün 4. Gün dualarim hep sizinle ve tüm isteyenlerle inşAllah bu ramazanda hepimiz hayirli güzel haberler alirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…