- 18 Temmuz 2016
- 108
- 132
- 33
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.001
canım tahmini doğum tarihini ve haftasını doktorun mu söyledi?kzlar gunaydın ben clear blue teestimi de yaptın 1-2 haftalık gösterdi değerim de 39 ondan az çıkmış olabilir
Ben size yaşadığım belirtileri yazayım belki faydası olur
ben adetime 1 hafta kala pazar günü karnım cok agrdı adet sancısı gbi ve adet olana kadar ince sızı şeklinde ordan anladım acaba hamilemiyim die
Ertesi gün çamaşırımda kucuk pembe leke vardı göğüslerim büyüdü ve kasınıyordu sürekli
karnımda atmalar oldu
iştahım kapandı
vucudumda sivilceler cıktı normalde yuzumde olurdu adete yakın
burnum kasındı saçma ama okumuştum biyerde yaşayınca yazayım dedim
normalde 1-2 ye kadar oturan ben sahur ve ifatara kacırmaya başladım sürekli uyku halindeydim
kendimi cok yorgun hissediyordum noluyo bana ya dediğimi bile hatırlıyorum işim de ağır değil ama yorgun bitkin oluyordum.
ilk başlarda çok üşüyen ben ellerim ayaklarım fırın gibi olmaya başladı
ben bunları yaşadım kızlar
Tmm cnmCanım ben dün adet oldum yeni bat 7 temmuzTurkuazKrampon
canım tahmini doğum tarihini ve haftasını doktorun mu söyledi?
Ben de yaptım Allah ımm sorunsuz olsun inşallah herşeyy çok amin :))) Her şey yolunda olursa aynı zamanlarda doğum yapıcaz kuzum Allah izin verirseyok. kuzu son adet takvimine göre bu tarihi gösteriyor doktordan sonra değişiklik olursa güncelleyeceğim şubat olacak da inş :)
Aşkolsun biz bal şeker değil miyiz yeniyiz diye :)Kizlar merhaba ne yapionuz orucla araniz nasill...topik cok durgun nerde o topigin ballari sekerleri ilk uyeleri bortu bocekleriKelebekcikk34 bebegimmm neredesin ne yapion ozledim seni..azcik canlanalim toplasalim yahu Burcummmmm123 TurkuazKrampon
Ah canım valla bende sizi özledim.Kizlar merhaba ne yapionuz orucla araniz nasill...topik cok durgun nerde o topigin ballari sekerleri ilk uyeleri bortu bocekleriKelebekcikk34 bebegimmm neredesin ne yapion ozledim seni..azcik canlanalim toplasalim yahu Burcummmmm123 TurkuazKrampon
Buralardayiz canim:))Kizlar merhaba ne yapionuz orucla araniz nasill...topik cok durgun nerde o topigin ballari sekerleri ilk uyeleri bortu bocekleriKelebekcikk34 bebegimmm neredesin ne yapion ozledim seni..azcik canlanalim toplasalim yahu Burcummmmm123 TurkuazKrampon
Iyiyiz canimcim napalim. Suan patlican soyuyorum akşama patlican yemegi yapicam:) sen nasılsınAh canım valla bende sizi özledim.
Ramazan inş hepimize iyi gelsin.
Siz neler yapıyorsunuz.
@Saman AleviTurkuazKrampon Mucize2107 A ankmutsuz Smydnz Burcummmmm123
Birumut55 canım hamile ymişsin çok sevindim inanki Zekeriya peygmberin duası topiğindede birlikteydik
ay canım benim hamdolsun şükürler olsun hamileyim duayi hic birakma inşallah güzel haberler sendende alırız inşallah alacagiz duamda kalbimde tummm isteyenlerle ..Ah canım valla bende sizi özledim.
Siz neler yapıyorsunuz.
Birumut55 canım hamile ymişsin çok sevindim inanki Zekeriya peygmberin duası topiğindede birlikteydik
Bak üzülme canım ben 6 ile başladım sonra sırayla 31 53 273 oldu bugün tahlilde 6000 çıktı doktor çok güzel dedi sıkıntı yapma diye söylüyorum canım :)AY DEME ÖLE KORKMAK İSTEMİYORUM BENİM BAT DÜNDÜ BUGÜN 2.GÜN DUAM SENNLE
Canım her bebek bir olmaz stres yapma dua et tevvekküle bırak herşeyin hayırlısı kalp atışını duyunca benide etiketle olur mu canım:)ay canım benim hamdolsun şükürler olsun hamileyim duayi hic birakma inşallah güzel haberler sendende alırız inşallah alacagiz duamda kalbimde tummm isteyenlerle ..
INŞALLAH kalp atislarini da alirim rahatlariz esimde bende tam olarak sevinemedik hayirlisi allahtan inşallah hayirlisi ile sağlıkla nasip olur
bizdede durumla aynı valla..Iyiyiz canimcim napalim. Suan patlican soyuyorum akşama patlican yemegi yapicam:) sen nasılsın
Çok şükür canım ramazan geldi yemek temizlik faln derken firsat olmuyr biliyrsndr ara verdim ben yine adet olmiycm gibi düzensizlik devm ediyr baklm razamndan sonra doktora gidicz eşimle dua edinAh canım valla bende sizi özledim.
Siz neler yapıyorsunuz.
Ben de yaptım Allah ımm sorunsuz olsun inşallah herşeyy çok amin :))) Her şey yolunda olursa aynı zamanlarda doğum yapıcaz kuzum Allah izin verirse
Şimdi dıktordan geldim kuzucumu gördük küçücük değerimde çok yükselmiş doktor sorun yok dedi çok şükür rabbim herkese yaşatsın hayırlısıyla inş :)
Sen neler yapıyorsun canm durumlr nsl ben 1 buçuk aydır inofolik kullanmaya basladm pko için iyi dediler hem yumurtlamayi duzenliyr bide soğan kürü gecen adettn sonra yapmstm bide bu adetrn 10 gun once basldm bugün 4. Gün dualarim hep sizinle ve tüm isteyenlerle inşAllah bu ramazanda hepimiz hayirli güzel haberler alirzÇok şükür canım ramazan geldi yemek temizlik faln derken firsat olmuyr biliyrsndr ara verdim ben yine adet olmiycm gibi düzensizlik devm ediyr baklm razamndan sonra tora gidicz eşimle dua edin
6 ile başladım 31 53 273 oldu bugünkü değerim 6000 olmuş çok iyi dedi doktor çok şükür tam 5 haftalık olmuş rabbimin izniyle :) üzülme seninkide yükselicek inşDEĞERİN KAÇ OLMUŞ AY BENİMKİDE YÜKSELSİN KORKUYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?