2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Selam kızlar bende katılayım aranıza bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır denedik en son geçen ay soğan kürünü denedim ve hamile kaldım ama 3 gün sürdü sevincimiz kanama başladı değerlerim yükselirken geri düşmeye başladı 4 gündür hafif kanamam var ağrım sızım yok doktor keseyide göremedi bekliyip takip edicez dedi yarın yine gidicem muallakta kaldık. Düşüyomu duruyomu anlamadımda.Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin bizede sağlıkla taşımak nasip etsin.

Gecmiş olsun cnm kan değerlerin kaçtı

Canm sen hamileykenmi kullandn sogan suyunu acaba bilmeden yani

Hosgeldiniz:)
Hayırlısı olsun hakkimizda

Kısmetim yok canım ocak adetim bittiği gün başladım yani adetin 7. Günü başlanıp içiliyodu.Hamile değildim.Bu arada sende herkeste sağlıkla umduğuna nail olur inşallah

Son düzenleme:
C Caranzy kızım 33 aylık allah bağışlasın.
Erken değil aslında bilemiyorum kafam çok karışık ve üzgünüm kızım beni çok ugrastiriyor evde dagilmadik yer yok. Baloncuk vardı elinde akşam deterjanli suyla yaparız ya ondan. Kızım düzgün tut kızım düzgün tut 10 kere söyledim 3kere döktü yine doldurmami istedi. Biseyi düzgün tutamiyor ya beni mi anlamıyor nedir. O kadar sinirim bozuk ki oturup aglayasim falan var. Kızımla aynı yaşta bi arkadaşı var o gayet düzgün tutuyor benimki farketmeden dokuyor. Komşumun evini mahvettik. 2 çocukla ben napcam bilmiyom adetim yaklasti bi de birisi dokunsa aglicam yaaa

Gecmiş olsun cnm kan değerlerin kaçtı
Canım ilk beta hcg 88.53 tü 1 gün sonra 169 oldu ama progesteron 6 idi 3 gün sonra kanama oldu beta 233 çıktı.ertesi gün dr gittim beta 222 progesteron 4 çıktı :'( dr çok iyi görünmüyo düşer gibi dedi bakalım yarın nolcak

Kızlar ben üç aylık evliyim mutlu bir evliliğimiz var çok şükür severek de evlendik bebek düşünüyoruz. 3 aydır hiç korunmadk ama gelen giden yok sizce Endiselenmek için erken mi?
Canım öncelikle Allah ömür boyu huzur afiyet versin yaş kaçtı senin ben 5.ayda buldum ama gidici heralde

Kızlar ben üç aylık evliyim mutlu bir evliliğimiz var çok şükür severek de evlendik bebek düşünüyoruz. 3 aydır hiç korunmadk ama gelen giden yok sizce Endiselenmek için erken mi?
Evliliğin mübarek olsun canım Rabbim mutluluğunu daim etsin bende 6 aylık evliyim bizde hiç korunmadık bizde de bebek yok inşallah bu aya umutluyum Rabbim nasip etsin tez vakitte isteyen herkese amin

Amin inşallahhhh. Canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur hayırlısıyla üzme kendini güzel düşün güzel olsun duani da eksik etme yarın güzel haberlerle gel inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…