- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.201
Gecmiş olsun cnm kan değerlerin kaçtıSelam kızlar bende katılayım aranıza bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır denedik en son geçen ay soğan kürünü denedim ve hamile kaldım ama 3 gün sürdü sevincimiz kanama başladı değerlerim yükselirken geri düşmeye başladı 4 gündür hafif kanamam var ağrım sızım yok doktor keseyide göremedi bekliyip takip edicez dedi yarın yine gidicem muallakta kaldık. Düşüyomu duruyomu anlamadımda.Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin bizede sağlıkla taşımak nasip etsin.
Canm sen hamileykenmi kullandn sogan suyunu acaba bilmeden yaniSelam kızlar bende katılayım aranıza bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır denedik en son geçen ay soğan kürünü denedim ve hamile kaldım ama 3 gün sürdü sevincimiz kanama başladı değerlerim yükselirken geri düşmeye başladı 4 gündür hafif kanamam var ağrım sızım yok doktor keseyide göremedi bekliyip takip edicez dedi yarın yine gidicem muallakta kaldık. Düşüyomu duruyomu anlamadımda.Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin bizede sağlıkla taşımak nasip etsin.
Hosgeldiniz:)Selam kızlar bende katılayım aranıza bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır denedik en son geçen ay soğan kürünü denedim ve hamile kaldım ama 3 gün sürdü sevincimiz kanama başladı değerlerim yükselirken geri düşmeye başladı 4 gündür hafif kanamam var ağrım sızım yok doktor keseyide göremedi bekliyip takip edicez dedi yarın yine gidicem muallakta kaldık. Düşüyomu duruyomu anlamadımda.Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin bizede sağlıkla taşımak nasip etsin.
Bende 6gundur kullaniyorumCanm sen hamileykenmi kullandn sogan suyunu acaba bilmeden yani
Canım ilk beta hcg 88.53 tü 1 gün sonra 169 oldu ama progesteron 6 idi 3 gün sonra kanama oldu beta 233 çıktı.ertesi gün dr gittim beta 222 progesteron 4 çıktı :'( dr çok iyi görünmüyo düşer gibi dedi bakalım yarın nolcakGecmiş olsun cnm kan değerlerin kaçtı
Canım öncelikle Allah ömür boyu huzur afiyet versin yaş kaçtı senin ben 5.ayda buldum ama gidici heraldeKızlar ben üç aylık evliyim mutlu bir evliliğimiz var çok şükür severek de evlendik bebek düşünüyoruz. 3 aydır hiç korunmadk ama gelen giden yok sizce Endiselenmek için erken mi?
Amin inşallah canım Rabbim hepimizi sevindirsin inşallahİnşallah canım Rabbim mutlu etsin sevindirsin gönlünün muradını nasip etsin
Zirilti seni etiketleyemiyorum neden acaba?
Ben biliyorum ama seni etiketleyemiyorum yoksunnasıl etiketleniyor ben bilmiyorum ki
İnşallah olmazsin canım güzel haberlerle gel inşallahİnsallahhh olmam ama sanmiyorum kuzummm ya zaten artik yapmayacam birsey bekleyecem
Canim 27 yaşındayım inşallah Allah sana bagislarCanım öncelikle Allah ömür boyu huzur afiyet versin yaş kaçtı senin ben 5.ayda buldum ama gidici heralde
Evliliğin mübarek olsun canım Rabbim mutluluğunu daim etsin bende 6 aylık evliyim bizde hiç korunmadık bizde de bebek yok inşallah bu aya umutluyum Rabbim nasip etsin tez vakitte isteyen herkese aminKızlar ben üç aylık evliyim mutlu bir evliliğimiz var çok şükür severek de evlendik bebek düşünüyoruz. 3 aydır hiç korunmadk ama gelen giden yok sizce Endiselenmek için erken mi?
Amin inşallahhhh. Canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur hayırlısıyla üzme kendini güzel düşün güzel olsun duani da eksik etme yarın güzel haberlerle gel inşallahSelam kızlar bende katılayım aranıza bizde bebek düşünüyoruz 5 aydır denedik en son geçen ay soğan kürünü denedim ve hamile kaldım ama 3 gün sürdü sevincimiz kanama başladı değerlerim yükselirken geri düşmeye başladı 4 gündür hafif kanamam var ağrım sızım yok doktor keseyide göremedi bekliyip takip edicez dedi yarın yine gidicem muallakta kaldık. Düşüyomu duruyomu anlamadımda.Rabbim inşallah hepimize sağlıklı evlatlar versin bizede sağlıkla taşımak nasip etsin.
Hayırlısı ne diyim kiCanim 27 yaşındayım inşallah Allah sana bagislar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?