2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ben önce rabbimin izniyle sonra inofolic combi ile hamile kaldım hatta bi ayda 2 kez yumurtlamışım ilk yumurtlamada değil 2. Yumurtlamada hamile kalmışım :) ben mutlaka tavsiye ediyorum yani ...

6 ile başladım 31 53 273 oldu bugünkü değerim 6000 olmuş çok iyi dedi doktor çok şükür tam 5 haftalık olmuş rabbimin izniyle :) üzülme seninkide yükselicek inş

BİDE KAÇ GÜN ARAYLA GİTTİN DOKTORA BEN HENUZ DOKTRA GTMEDİM SADECE KAN TESTİ YAPTIRDIM

Canım her bebek bir olmaz stres yapma dua et tevvekküle bırak herşeyin hayırlısı kalp atışını duyunca benide etiketle olur mu canım:)
inşallah canım benim allah razı olsun... güzel haberler le gelirim inşallah güzel haberlerinizide ben bekliyorum allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallah

Aşkolsun biz bal şeker değil miyiz yeniyiz diye :) Burcummmmm123 bende merak ediyorum seni bugün bat bekliyordun ne alemdesin canım haber et...
Canımmmmmm bu saate kadar adet olmadım bu yüzden mutluyum :)) inşaAllah olmam yarın kan testi yaptırıcam aklımdasınız ama erkenden girip adet olmadım yazmak istemedim :)) dualarınızı bekliyorum bu mübarek perşmebe gecesinde

Canım 1 kere yapmayla olucak diye bişey yok ama inşaAllah hamilesindir bende dün bugün bekliyodum olmadım inşaAllah bebeğim benimledir :)

İnşallah gebesindir cnm İnan çok istiyorum gebe olmanı bence sen yarın basit bi idrar testi yap belki silikte olsa çizgi çıkar
Canım sağol yaaaa balım benim bugün adet olmadım ama basit testlerden gün içinde yaptım çıkmadı bugün olmaZsam yarın kan tahlili yaptırıcam

Canım 1 kere yapmayla olucak diye bişey yok ama inşaAllah hamilesindir bende dün bugün bekliyodum olmadım inşaAllah bebeğim benimledir :)
Canım ben zaten bal corekotunu hemen hamile kalayım diye demedim. Hamile kalinmadigi aylarda bile yumurta erken catliyormus yada erken adet oluyormussun ya o yüzden dedim iş yaramadimi diye. Geçen ay 45 günde adet oldum bugün 43.gunum anladinmi bebeğim?

Ben önce rabbimin izniyle sonra inofolic combi ile hamile kaldım hatta bi ayda 2 kez yumurtlamışım ilk yumurtlamada değil 2. Yumurtlamada hamile kalmışım :) ben mutlaka tavsiye ediyorum yani ...
Ayy keşke bende de olsa canm ya bende pko var o yuzden yumurtlama olmuyor veya geç oluyor ben hiç hissetmiyrm bilmiyrm yumurtaliklr tembel 1 buçuk yil oldu bekliyoruz işte rabbimden herseyin hayırlısı olsn sen inofoligi nasil kullandn hiç ara verdin mi günde kaç tane aliyrdn kac ay kullandn cnm

Ben 1 kutu kullandım yani bu ay 20 tane var içinde sabah akşam aldım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…