- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.021
Ben önce rabbimin izniyle sonra inofolic combi ile hamile kaldım hatta bi ayda 2 kez yumurtlamışım ilk yumurtlamada değil 2. Yumurtlamada hamile kalmışım :) ben mutlaka tavsiye ediyorum yani ...Sen neler yapıyorsun canm durumlr nsl ben 1 buçuk aydır inofolik kullanmaya basladm pko için iyi dediler hem yumurtlamayi duzenliyr bide soğan kürü gecen adettn sonra yapmstm bide bu adetrn 10 gun once basldm bugün 4. Gün dualarim hep sizinle ve tüm isteyenlerle inşAllah bu ramazanda hepimiz hayirli güzel haberler alirz
6 ile başladım 31 53 273 oldu bugünkü değerim 6000 olmuş çok iyi dedi doktor çok şükür tam 5 haftalık olmuş rabbimin izniyle :) üzülme seninkide yükselicek inş
Banada:)bizdede durumla aynı valla..
Kolay gelsin canım...Ramazan iyi geldi ya manevi olarak banada.
6 ile başladım 31 53 273 oldu bugünkü değerim 6000 olmuş çok iyi dedi doktor çok şükür tam 5 haftalık olmuş rabbimin izniyle :) üzülme seninkide yükselicek inş
Kızlar sizce 11 hazirandami test yapmaliyim yoksa ertesi günümü?
inşallah canım benim allah razı olsun... güzel haberler le gelirim inşallah güzel haberlerinizide ben bekliyorum allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin hayirlisi ile sağlığıyla inşallahCanım her bebek bir olmaz stres yapma dua et tevvekküle bırak herşeyin hayırlısı kalp atışını duyunca benide etiketle olur mu canım:)
İyiyim canım çok şükür bugün regli günümde ama şu ana kadar gelen giden yok :)) bu yüzden mutluyum eğer olmazsam yarın direk kan tahlili yaptırıcam dua et :)Ah canım valla bende sizi özledim.
Ramazan inş hepimize iyi gelsin.
Siz neler yapıyorsunuz.
@Saman AleviTurkuazKrampon Mucize2107 @ankmutsuz Smydnz Burcummmmm123
Birumut55 canım hamile ymişsin çok sevindim inanki Zekeriya peygmberin duası topiğindede birlikteydik
Canımmmmmm bu saate kadar adet olmadım bu yüzden mutluyum :)) inşaAllah olmam yarın kan testi yaptırıcam aklımdasınız ama erkenden girip adet olmadım yazmak istemedim :)) dualarınızı bekliyorum bu mübarek perşmebe gecesindeAşkolsun biz bal şeker değil miyiz yeniyiz diye :)Burcummmmm123 bende merak ediyorum seni bugün bat bekliyordun ne alemdesin canım haber et...
Canım 1 kere yapmayla olucak diye bişey yok ama inşaAllah hamilesindir bende dün bugün bekliyodum olmadım inşaAllah bebeğim benimledir :)Hayırlısı cnm umarim olmazsin ve bebegin seninledir. Bende 3 gün icinde olmam lazım. Bilmiyorum kafam çok karisik bu ay çok tuhaf oldu. 5 ovulasyon testi yaptım 5i de çok bozuk çıktı hiçbirşey anlamadım.
O yüzden bu ay yumurtlamayi anlayamadım hiç o yüzden ne zaman adet olacagimi bilmiyorum ama az çok tahmin ediyorum. Bu ay bal corekotu kuru yaptım. Akintinin yogun oldugu hafta sadece 3 kere oldu. Onun dışında olmadi ama şundan 2 3 gün önce yine bolca akintim vardı bu ay 2 kere mi yumurtluyorum noluyor hiç bilmiyorum
Vücut isim çok yukseldi 2 gündür ateş gibiyim yaniyorum ve normalde goguslerimin sismesi lazımdı hiç şişlik yok.
Yada geç adet olucam ama o kadar bal kuru yaptim ise yaramadimi yani
Canım sağol yaaaa balım benim bugün adet olmadım ama basit testlerden gün içinde yaptım çıkmadı bugün olmaZsam yarın kan tahlili yaptırıcamİnşallah gebesindir cnm İnan çok istiyorum gebe olmanı bence sen yarın basit bi idrar testi yap belki silikte olsa çizgi çıkar
Inşallah canım yaaCanım 1 kere yapmayla olucak diye bişey yok ama inşaAllah hamilesindir bende dün bugün bekliyodum olmadım inşaAllah bebeğim benimledir :)
Canım ben zaten bal corekotunu hemen hamile kalayım diye demedim. Hamile kalinmadigi aylarda bile yumurta erken catliyormus yada erken adet oluyormussun ya o yüzden dedim iş yaramadimi diye. Geçen ay 45 günde adet oldum bugün 43.gunum anladinmi bebeğim?Canım 1 kere yapmayla olucak diye bişey yok ama inşaAllah hamilesindir bende dün bugün bekliyodum olmadım inşaAllah bebeğim benimledir :)
Ayy keşke bende de olsa canm ya bende pko var o yuzden yumurtlama olmuyor veya geç oluyor ben hiç hissetmiyrm bilmiyrm yumurtaliklr tembel 1 buçuk yil oldu bekliyoruz işte rabbimden herseyin hayırlısı olsn sen inofoligi nasil kullandn hiç ara verdin mi günde kaç tane aliyrdn kac ay kullandn cnmBen önce rabbimin izniyle sonra inofolic combi ile hamile kaldım hatta bi ayda 2 kez yumurtlamışım ilk yumurtlamada değil 2. Yumurtlamada hamile kalmışım :) ben mutlaka tavsiye ediyorum yani ...
Olurmuuu kuzum sende bal seker bortu boceksinnnnAşkolsun biz bal şeker değil miyiz yeniyiz diye :)Burcummmmm123 bende merak ediyorum seni bugün bat bekliyordun ne alemdesin canım haber et...
Canim ne olsum 11 aydir beklemedeyimmm sende durumlar nasil gel katil aramizaAh canım valla bende sizi özledim.
Ramazan inş hepimize iyi gelsin.
Siz neler yapıyorsunuz.
@Saman AleviTurkuazKrampon Mucize2107 @ankmutsuz Smydnz Burcummmmm123
Birumut55 canım hamile ymişsin çok sevindim inanki Zekeriya peygmberin duası topiğindede birlikteydik
Bak sen sakin bi yerlere gitme topigin kalbisinn sen yokken buralarda durgun oluyo rabbim gonlumuze gore versin hepimizinBuralardayiz canim:))
Orucumu hiç birakmadim su 3 gün icinde adet olmayi bekliyorum bakalım sen neler yapıyorsun?
Sağol kuzucugumBak sen sakin bi yerlere gitme topigin kalbisinn sen yokken buralarda durgun oluyo rabbim gonlumuze gore versin hepimizin
Ben 1 kutu kullandım yani bu ay 20 tane var içinde sabah akşam aldım canım...Ayy keşke bende de olsa canm ya bende pko var o yuzden yumurtlama olmuyor veya geç oluyor ben hiç hissetmiyrm bilmiyrm yumurtaliklr tembel 1 buçuk yil oldu bekliyoruz işte rabbimden herseyin hayırlısı olsn sen inofoligi nasil kullandn hiç ara verdin mi günde kaç tane aliyrdn kac ay kullandn cnm
Benimki geç döllebme olduğu için son adet tarihimle uyumlu değil son adet tarihim 14 nisandı bu tarihe bakılacak olursa 7 hafta 6 günlük ama geç döllenme olnuş yani 5 hafta 6 günlükmüş ....EN SON ADET TARİHİN NE KUZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?