- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.041
Ben değerlerime baktırmak için gece acile gidiyodum devlette ama her ay genel olarak özel hastaneye gidiyorum 2 günde bir baktırdım kanıma canım ....doktorada bi 26 mayısta gittik bide bugün 8 haziranda gittik bi sonraki randevumda 30 haxiranda inş....BİDE KAÇ GÜN ARAYLA GİTTİN DOKTORA BEN HENUZ DOKTRA GTMEDİM SADECE KAN TESTİ YAPTIRDIM
Hee şimdi anladım canım oruçluydum tam anlayamamışım kusura bakma :) belkide senide sürprizler bekliyo bebiştendir olamaz mı?Canım ben zaten bal corekotunu hemen hamile kalayım diye demedim. Hamile kalinmadigi aylarda bile yumurta erken catliyormus yada erken adet oluyormussun ya o yüzden dedim iş yaramadimi diye. Geçen ay 45 günde adet oldum bugün 43.gunum anladinmi bebeğim?
Canım bu ay bende öyleyim hatta 15 gündür bu böyle devam ediyo yumurtlamadan sonrada hiç düşüş olmadı evde sürekli klimayı açıyorum ama ellerim ayaklarım hatta bütün vücudum yanıyo :))Ne diyosunuz bu ise kızlar?
Yaa gercektenmi:)))Canım bu ay bende öyleyim hatta 15 gündür bu böyle devam ediyo yumurtlamadan sonrada hiç düşüş olmadı evde sürekli klimayı açıyorum ama ellerim ayaklarım hatta bütün vücudum yanıyo :))
Valla canım bazısında çıkıyo bazısında çıkmıyo ama kafan rahatlıycaksa istersen yap ben bugün ucuz testlerden yaptım gün içinde çokta idrarım yoktu ve çıkmadı ama 2 gündürde hastalanmadım bilmiyorum yani bende yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum çünkü 1 dış gebeliğim olduğu için dr.1 gün bile geçse hemen tahlil yaptır demişti bakalım bebişim hakkımızda hayırlısı inşaAllah bu ay bebişlerimiz gelmiştir :))Yaa gercektenmi:)))
Ay bilmiyorum bebege yorup kendimi üzmek istemiyorum ama sabah test yapmak istiyorum erken olur mu sence ? Pazar gününe kadar adet olmayi bekliyorum kafamda deli sorular
Ben değerlerime baktırmak için gece acile gidiyodum devlette ama her ay genel olarak özel hastaneye gidiyorum 2 günde bir baktırdım kanıma canım ....doktorada bi 26 mayısta gittik bide bugün 8 haziranda gittik bi sonraki randevumda 30 haxiranda inş....
Ne diyosunuz bu ise kızlar?
Kelebekcigim ne yapalım canım aynı tas aynı hamam devam... bizim bu ay çalışma olmadı maalesef gelen gidenden kafam rahat yani az önce ezan okundu gozlerimeden yaşlar süzülerek dua ettim. Sonra da bi buraya bakayım dedim herkes bıraktığım yerde burcu yine heyecanli turkuazimiz yine belirtilerde bu arada yeni hamsiler varsa da kutluyorum. Cumartesi regli günüm oncesi septomlari yasiyorum aşırı duygusallık gerginlik ve asabiyet var sanırım. Bide havakardan mıdır nedir baş ağrısı grip nezle. Cumartesi günü gelir benimkiler ortaya karışık güzel bir şey olur pfff... zaten olduğumda temizliğe girisecegim. Bu arada instigramda dolanırken down sendromlu çocuklar takılıyor... Allahım artık bebek çocuk diye değil sizin içinde herşeyin hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Bu topik hep uzasın ramazan dolayısıyla biraz uzak kalmış olabilirim ama her daim aklımda ve dualarimdasiniz ❤Ah canım valla bende sizi özledim.
Ramazan inş hepimize iyi gelsin.
Siz neler yapıyorsunuz.
@Saman AleviTurkuazKrampon Mucize2107 A ankmutsuz Smydnz Burcummmmm123
Birumut55 canım hamile ymişsin çok sevindim inanki Zekeriya peygmberin duası topiğindede birlikteydik
Vucudum resmen ateş aldı ateş..
Öyle sicakliyorum ki yaniyorum ben hiç böyle olmamistim yarım saat vantilator çalıştırdım 10 cm mesafede durdum yinede banamisin demedi. Soğuk suyla dus almayi falan dusunuyorum o kadar yani
Kuzum ya ne güzel yazmışsın duygularını bol bol dua et tevekkül et Rabbim herşeyin en güzel en doğru zamanını biliyo buna inan ve gerçekten Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ben her zaman böyle dua ettim inşaAllah mübarek ramazanı şerif ayının yüzüsuyu hürmetine seninde benimde isteyen herkesin yüzü güler üzme tatlı canını kıyamam sanaKelebekcigim ne yapalım canım aynı tas aynı hamam devam... bizim bu ay çalışma olmadı maalesef gelen gidenden kafam rahat yani az önce ezan okundu gozlerimeden yaşlar süzülerek dua ettim. Sonra da bi buraya bakayım dedim herkes bıraktığım yerde burcu yine heyecanli turkuazimiz yine belirtilerde bu arada yeni hamsiler varsa da kutluyorum. Cumartesi regli günüm oncesi septomlari yasiyorum aşırı duygusallık gerginlik ve asabiyet var sanırım. Bide havakardan mıdır nedir baş ağrısı grip nezle. Cumartesi günü gelir benimkiler ortaya karışık güzel bir şey olur pfff... zaten olduğumda temizliğe girisecegim. Bu arada instigramda dolanırken down sendromlu çocuklar takılıyor... Allahım artık bebek çocuk diye değil sizin içinde herşeyin hayırlısı olsun diye dua ediyorum. Bu topik hep uzasın ramazan dolayısıyla biraz uzak kalmış olabilirim ama her daim aklımda ve dualarimdasiniz ❤
Anladım canım benim 2. Kutum ama ben sadece 1 tane aliyorm günde ramazan girdi bide araya bazen unutuyorm 2tane fazla gibime geldi şuan içinBen 1 kutu kullandım yani bu ay 20 tane var içinde sabah akşam aldım canım...
Bana eczacı söyledi günde 2 tane için diye çok şükür bi sıkıntı olmadı ben 5 ay gibi bi süre kullandım doktor süper bişi yapmışsın dedi şuan uyku dışında hiç bi sıkıntım yok rahat bi hamilelik geçiriyorum rabbime binlerce şükür :)Anladım canım benim 2. Kutum ama ben sadece 1 tane aliyorm günde ramazan girdi bide araya bazen unutuyorm 2tane fazla gibime geldi şuan için
Anladım canım benim 2. Kutum ama ben sadece 1 tane aliyorm günde ramazan girdi bide araya bazen unutuyorm 2tane fazla gibime geldi şuan için
Canimmm insallah guzel sonuclar alirsinnnnn ve o el ayak yanman bebistendir insallahhhh rabbim hicbirimizin hayallerini umutlarini bosa cikarmasin..bende onumuzdeki ay asilama dusunuyorum surec nasildi nerede yaptirdin ve maliyeti nekadar olduKizlar slm ben dayanamadim geldim zaten okuyodum surekli olanlari falan hamisleri tebril ediyorumBirumut55 cnm cok sevindim rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins Burcummmmm123 sende ins sonucunu almissindir ins bebisin seninledir ben bu ay asilama yaptirdim ilk denemem sonucu pazartesi belli olcak hic asilama olan var miydi aramizda TurkuazKrampon bir an evvel senden de hayirli hbrleri aliriz ins bu aralar bende alev alevim ve ben surekli usuyen bi insanim aslinda ins bu ayin bereketini gobuslerimizde de goruruz :))
Bana doktor şuan yeni bitane verdi folidoce diye bunu kullanıyorum canım :)ne kullanıyorsunuz kızlar benmde kullanmam gerekirmş
Cnm cok kolay bi surecti ben cok beklemek istememistim ozelde bakiliyodu ama beni oyalamaya devam ettiklerini anladigim gun unv hastaneaine gittim ve cok ilgilendiler saolsunlar hemen baslattilar ben sadece ilaclara 350lira odedim cnm o kadar ins tutunmustur ve rabbim herkese versin bana da versin insCanimmm insallah guzel sonuclar alirsinnnnn ve o el ayak yanman bebistendir insallahhhh rabbim hicbirimizin hayallerini umutlarini bosa cikarmasin..bende onumuzdeki ay asilama dusunuyorum surec nasildi nerede yaptirdin ve maliyeti nekadar oldu
Canımm benim inşallah Allah ım nasip etsin hayırlı güzel sonuçların olsunnn Cuma saati ve sağanak yağmur yağıyor Bursada :) Duam sizinle canlarım..Canımmmmmm bu saate kadar adet olmadım bu yüzden mutluyum :)) inşaAllah olmam yarın kan testi yaptırıcam aklımdasınız ama erkenden girip adet olmadım yazmak istemedim :)) dualarınızı bekliyorum bu mübarek perşmebe gecesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?