2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım pco bende de var sen incir havuç kürünü denesene, kullandığım ay kaldım Allah ın izniyle, yumurta oluşumu ve çatlama için

AMİN KUZUM İNŞ DUALARMZ KABUL OLUR SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZ OLUR

AY NE GÜZEL BENİM İLK DEĞERİM 39 ÇIKTI İNŞ YÜKSELİR SENN GBİ BENDE YA PAZARTESİ YADA PAZAR GÜNÜ BAKTIRACAĞIM DUA EDİN

Ay insallah kuzummm tutunmustur ve guzel haberlerini aliriz buradan banada unv hastanesi 1500 lira gibi bi rakam soyledi demekki hastaneden hastaneye fark oluyomus rabbimmm gonlune gore versin kuzum sen boyle konusunca rahat gecti diye cesaret geldi

Ben birazdan yapicam test

Cnm sen Bursa'da oturmuyor muydun bnm görümcem orda bayağı yağmur yağmış buna rağmen bu sıkıntı inşallah bebişin ayak sesleridir cnm
Ya kiyamam sana evet canim suan bile yağmur yağıyor burada su mesajlarinizi okuyim test yapmaya gitcem:)

3 gün için bişi diyemem ama biz 2 günde bir yaptırdık eşimin sabırsızlığı yüzünden doktor ilk iki değere baktı sadece dediki artış güzel hesaplama yaptı ve 8 haziranda gelirsen kese falan görürüz dedi canım ama tabiki biz dayanamadık bakalım yükseliş var mı diye hergece acile gittik kan verdik hatta 273 lük değere hastanedeki dengesiZ doktor çık düşük sen iki güne düşük yaparsın dedi çok üzüldüm dedim yükseliş az sanırım olmucak ertesi günü eşim tekrar gidip yaptıralım dedi yok dedim bekleyelim çok üzüldüm inş yülselir dedim biz son olarak 4 haziranda yaptırdık 273 dü bide doktor 1500 olmadan değer kese gözükmez dedi sonra dün doktora gittim ama artış azdır gözükmez dedim kendi kendime sonra doktor hemen bi beta hcg alalım dedi ama 2 saat bana geçmedi sonra doktor 6000 deyince şok olduk hatta ağladım ben yükseliş 273den 6000 olunca doktor tmm daha bakmaya gerek yok dedi çok sevindim ... Çok uzun oldu ama rahatla diye her detayı anlattım :)

Amin güzel arkadaşım amin. Ben asilama olmadim hiç bi fikrim yok tatlim

çok sağol canım her an herşey olabilir yani hayırlısı olsun inşallah

Canım tahmini olarak kestirebiliyormusun adet tarihini
Bugun 44.gun geçen ay 45 günde adet oldum. Ondan önceki ay 51 günde oldum bu ay da 3 4 gün erken olurum dedim ama hala olmadim. Bi de bu ay bal corekotu kuru yaptım erken olmasini bekliyordum ne bilim cnm hiç bisey anlamadim ben bu aydan

O zaman her an her şey olabilir tatlım, test olumsuz çıkarsa takılma, daha erken de olabilir test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…