- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.081
Benimki istisna tabi ama 3 haftalıkken bile çıkmadı testde kanda bile çıkmadı 4. Cü haftam bitince testim böyle çıktı.Hamile olduğumu bile bile test yaptım çünkü o kadar hayal kırıklığı yaşıyodum ki hep negatif hep negatif yapıcam ve o iki çizgiyi görücem dedim eşimi gece eczaneye gönderip test al dedim tmm da hamilesin biliyoruz ndn test yapıyosun demiştiAmin kızlar sizleri çok seviyorum
Allahhh senden razi olsun Rabbim dualarini kabul ve makbul eylesinCanımm benim inşallah Allah ım nasip etsin hayırlı güzel sonuçların olsunnn Cuma saati ve sağanak yağmur yağıyor Bursada :) Duam sizinle canlarım.. @Burcummmmm123TurkuazKrampon suerol ve adını sayamadığım tüm arkadaşlarım.. Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin
Tamam darlama kendini sen elinden geleni yap gerisi tevekkülNegatif kızlar nasipten ötesi yok
Canim sakin uzulmek yokkk tamam mi vakti ve saati var onun demekki o vakit bu vakit degilmis sabir ve dua ile bu mubarek ayin ve gunun yuzu suyu hurmetine rabbimmm hayirliii evlatlari tez zamanda versinnnNegatif kızlar nasipten ötesi yok
Testini at bakalim canimMerhaba idrar testimi sizinle paylaşmak istiyorum eğer olursa ilk evladım ve hiç bir şey bilmiyorum hamile olup olmadığımı bile yardimci olursaniz sevinirim
sağol canım benim allah razı olsun çook teşekkür ederimKizlar slm ben dayanamadim geldim zaten okuyodum surekli olanlari falan hamisleri tebril ediyorumBirumut55 cnm cok sevindim rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins @Burcummmmm123 sende ins sonucunu almissindir ins bebisin seninledir ben bu ay asilama yaptirdim ilk denemem sonucu pazartesi belli olcak hic asilama olan var miydi aramizda TurkuazKrampon bir an evvel senden de hayirli hbrleri aliriz ins bu aralar bende alev alevim ve ben surekli usuyen bi insanim aslinda ins bu ayin bereketini gobuslerimizde de goruruz :))
sağol canım benim allah razı olsun çook teşekkür ederimKizlar slm ben dayanamadim geldim zaten okuyodum surekli olanlari falan hamisleri tebril ediyorumBirumut55 cnm cok sevindim rabbim kucagina almayi da nasip etsin ins @Burcummmmm123 sende ins sonucunu almissindir ins bebisin seninledir ben bu ay asilama yaptirdim ilk denemem sonucu pazartesi belli olcak hic asilama olan var miydi aramizda TurkuazKrampon bir an evvel senden de hayirli hbrleri aliriz ins bu aralar bende alev alevim ve ben surekli usuyen bi insanim aslinda ins bu ayin bereketini gobuslerimizde de goruruz :))
Testini at bakalim canim
adet tarihim yarın çıkarmı şimdiCanim birseyler var gibi gorunuyor hemen kan testi yaptir
Çıkar canım kan testi yaptır, hafif var gibi görünüyor.adet tarihim yarın çıkarmı şimdi
şuan işteyim kaçabilirsem yaptırırımÇıkar canım kan testi yaptır, hafif var gibi görünüyor.
3 gün için bişi diyemem ama biz 2 günde bir yaptırdık eşimin sabırsızlığı yüzünden doktor ilk iki değere baktı sadece dediki artış güzel hesaplama yaptı ve 8 haziranda gelirsen kese falan görürüz dedi canım ama tabiki biz dayanamadık bakalım yükseliş var mı diye hergece acile gittik kan verdik hatta 273 lük değere hastanedeki dengesiZ doktor çık düşük sen iki güne düşük yaparsın dedi çok üzüldüm dedim yükseliş az sanırım olmucak ertesi günü eşim tekrar gidip yaptıralım dedi yok dedim bekleyelim çok üzüldüm inş yülselir dedim biz son olarak 4 haziranda yaptırdık 273 dü bide doktor 1500 olmadan değer kese gözükmez dedi sonra dün doktora gittim ama artış azdır gözükmez dedim kendi kendime sonra doktor hemen bi beta hcg alalım dedi ama 2 saat bana geçmedi sonra doktor 6000 deyince şok olduk hatta ağladım ben yükseliş 273den 6000 olunca doktor tmm daha bakmaya gerek yok dedi çok sevindim ... Çok uzun oldu ama rahatla diye her detayı anlattım :)
Bilmiyorum sizin nasıl oldu ama ben dün yaptığımda isiga tutunca zor bela görünüyordu Bu gün biraz daha belirginlesmis hayırlısı olsun çocuk düşüneli 2. AyimizAynı benim yaptigim gibi çıkmış cnm degilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?