2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Senin adına çok sevindim canim RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah

Canım pco bende de var sen incir havuç kürünü denesene, kullandığım ay kaldım Allah ın izniyle, yumurta oluşumu ve çatlama için
Valla cnm şu pko yüzünden denemediğim şey kalmadı çocuk çalışmalarına bile sırf bunun için ara verdm kurtlym da ondan sonra hayırlısı dedm soğan kürü iki gün sonra bitiyor bitsin inşAllah yaparım onu canm

Canım burcum kan testi yaptırırsan sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa sadece bugün için değil ilerde hamile kaldığın zaman beni muhakkak etiketle.. güzel haberler bekliyorum bugün olmasa bile burun olacak

Canım burcum kan testi yaptırırsan sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa sadece bugün için değil ilerde hamile kaldığın zaman beni muhakkak etiketle.. güzel haberler bekliyorum bugün olmasa bile burun olacak
Canım yaptırdım ama sonuç negatif fakat ben hala adet olmadım o yüzden p.tesiye kadar bekliycem hiç bişey yapmıycam olmazsam testi tekrarlıycam

Sen kaç gün gecikmiştin canım ve bu testi adetinden kaç gün geçmiştide yapmıştın?

Bende adet olmadım 28 günde oluyordum 31 gün oldu.Zaten hiç belirtim de yok...yinede evde bi test yaptım negatif sonuç.Aldığım marka testin üstünde %99.8 doğru sonuç yazıyor.Yanılma payı yok yani.Bian evvel adet olsamda kurtulsam.
Tabiki cok üzgünüm

Ben o doğruluk oranlarına inanmıyorum canım burda bi arkadaş kan testi yaptırdığı halde 17.'de hamile olduğunu öğrendi o yüzden kırmızılar gelmediği sürece umut var demektir

Sen kaç gün gecikmiştin canım ve bu testi adetinden kaç gün geçmiştide yapmıştın?
Ben gecikmemin 17. gününde kan testinde değerim 6 çıktı ondan önce 6 kez kan testi yaptırdım hep sıfır çıktı bu resmini attığım testde adet gecikmesinden 20 - 25 gün sonra böyle çıktı ultrasyonda dahi gözükmedi yani kırmızılar gelmediği sürece hep umut var demektir canlar :)

Ben o doğruluk oranlarına inanmıyorum canım burda bi arkadaş kan testi yaptırdığı halde 17.'de hamile olduğunu öğrendi o yüzden kırmızılar gelmediği sürece umut var demektir
Valla taktir ediyorum canım bu fikrini cesaretini.ben hemen umutsuzluğa kapılıp cok üzülüyorum çünkü Allah umutları sevinçe çevirsin

Allah ol demiş demekki canım ne mutlu sana.Benimde ortalama 28 günde gelirdi hep 31. Gün bugün test yaparken umutlandım çok dedim sanırım oldu belirtim yoktu adet ağrım olmasına rağmen gelmeyince,gecikince umutlandım ister istemez ama çift çizgi göremedim maalesef. Sen istisnasın ama cok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…