- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.121
Allah ol demiş demekki canım ne mutlu sana.Benimde ortalama 28 günde gelirdi hep 31. Gün bugün test yaparken umutlandım çok dedim sanırım oldu belirtim yoktu adet ağrım olmasına rağmen gelmeyince,gecikince umutlandım ister istemez ama çift çizgi göremedim maalesef. Sen istisnasın ama cok sevindim senin adına
Sıkma canını burcum hayırlısı olsun benimde ezana 20 dakika kala geldi... ben sen ve kelebekcigimin adet gunleri aynıydı ve bugünde degismemis bende yarın bekliyordum kısmet canlar sabır tevekkül dua... ❤Kızlar napıyosunuz ben adet oldum hemde iftara 1,5 saat kala orucumamı üzülüyim adet olduğumamı bilmiyorum ama topladım kendimi Allah nasip ederse yarın hastaneye gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam sonrada yumurtlama takibi yapmaya başlıycaz belkide eksiklikler var tıbben ve dua'en beraber bunu atlatıcam inanıyorum Allah bana yeter diyorum sizde üzülmeyin canlarımmm
Ayyy 2 gundur giremiyordim nasil sevindim anlatamam.Allah saglikli sihhatli kucagina Almayi nasip etsin cnmm. Bak iyi ki vermssin kani. Ya degerin dusuk die progesteron falan vermedi mi doktor baska doktora da git canim basi coook onemli gebeliginnn. Ay sen kac aydir bekliodunKızlar hamileyim çok şükür .
Ayyy 2 gundur giremiyordim nasil sevindim anlatamam.Allah saglikli sihhatli kucagina Almayi nasip etsin cnmm. Bak iyi ki vermssin kani. Ya degerin dusuk die progesteron falan vermedi mi doktor baska doktora da git canim basi coook onemli gebeliginnn. Ay sen kac aydir bekliodun
Canım benim , Rabbim tevekkülünün karşılığını en hayırlı zamanda nasib etsin inşallahKızlar napıyosunuz ben adet oldum hemde iftara 1,5 saat kala orucumamı üzülüyim adet olduğumamı bilmiyorum ama topladım kendimi Allah nasip ederse yarın hastaneye gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam sonrada yumurtlama takibi yapmaya başlıycaz belkide eksiklikler var tıbben ve dua'en beraber bunu atlatıcam inanıyorum Allah bana yeter diyorum sizde üzülmeyin canlarımmm
Amin canım inşaAllahhhCanım benim , Rabbim tevekkülünün karşılığını en hayırlı zamanda nasib etsin inşallah
Rabbim tez zamanda bize nasip etsinSıkma canını burcum hayırlısı olsun benimde ezana 20 dakika kala geldi... ben sen ve kelebekcigimin adet gunleri aynıydı ve bugünde degismemis bende yarın bekliyordum kısmet canlar sabır tevekkül dua... ❤
Insallah bebisten gelmiyordur kuzumKızlar benim de flo takvimi yarın adetadeti gosteriyor yarin 45 gün olacak bekliyorum artık gelmesini dün testte negatifti
Bende de o uygulama var şuan insan kanı görene kadar hep içinde minikte olsa umut oluyor.Kızlar benim de flo takvimi yarın adetadeti gosteriyor yarin 45 gün olacak bekliyorum artık gelmesini dün testte negatifti
Baktım ama anlayamadım cnmEki Görüntüle 2007293
Kızlar bugün tahlillerimi yaptırdım bi bakın bakalım anlayan varsa aranızda yorumlayabilir mi??
Banada normal gibi geldi ama ortada yazanlar geçmiş sonuçlarım bazısı düşük çıkmış doktorumda bi sıkıntı olursa p.tesi ararım dedi bakalım p.tesi ola hayrolaBaktım ama anlayamadım cnm
Banada normal gibi geldi ama ortada yazanlar geçmiş sonuçlarım bazısı düşük çıkmış doktorumda bi sıkıntı olursa p.tesi ararım dedi bakalım p.tesi ola hayrolaBaktım ama anlayamadım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?