2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kelebekcikk34 kuzummm benimm umutsuzluga kapilmaaa bak E esmer58 de ne kadar zaman sonra ogrenmis Burcummmmm123 canim sende canini sikma rabbimin takdiri boyleymis ama hala umut var canlar hic uzulmeyin bir hafta sonrada siz beni telkin ediceksiniz yinede sukur edelim ki surada derdimizden anlayan insanlar var

Kızlar napıyosunuz ben adet oldum hemde iftara 1,5 saat kala orucumamı üzülüyim adet olduğumamı bilmiyorum ama topladım kendimi Allah nasip ederse yarın hastaneye gidip hormon tahlillerimi yaptırıcam sonrada yumurtlama takibi yapmaya başlıycaz belkide eksiklikler var tıbben ve dua'en beraber bunu atlatıcam inanıyorum Allah bana yeter diyorum sizde üzülmeyin canlarımmm

Sıkma canını burcum hayırlısı olsun benimde ezana 20 dakika kala geldi... ben sen ve kelebekcigimin adet gunleri aynıydı ve bugünde degismemis bende yarın bekliyordum kısmet canlar sabır tevekkül dua... ❤

Kızlar hamileyim çok şükür .
Ayyy 2 gundur giremiyordim nasil sevindim anlatamam.Allah saglikli sihhatli kucagina Almayi nasip etsin cnmm. Bak iyi ki vermssin kani. Ya degerin dusuk die progesteron falan vermedi mi doktor baska doktora da git canim basi coook onemli gebeliginnn. Ay sen kac aydir bekliodun

Kuzum ocakdan beri uğraşıyoruk guzel dileklern için tşk ederm degerm cok yenı oldgu içn düşük sadece folik asiy kullanyrm darısı nasıma kuzum amin inş kucagmada alırm rabbm isteyen herlese versn dua edin değerm pazar günü artmş olsn

Canım benim , Rabbim tevekkülünün karşılığını en hayırlı zamanda nasib etsin inşallah

kızlar sizler neguzellersiniz boyle birbirinize moral desdek uzuntuyu paylasmak var yazilarinizi okudukca sizlere coook dua ettim inşallah hepinizde hamisss olup bebislerinizi kucaginiza alirsiniz allahim güzel allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah allahim kimsenin kucagini boş birakmasin tummm isteyenlere tekrar tekrar nasip etsin aminnn inşallah

Kızlar biraz önce bayagi bi akinti geldi bi islaklik hissettim dedim ki adet oldum dedim bi baktim süt beyazı akinti gelmiş yoğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…