- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.141
Banada normal gibi geldi kuzuminsallah dr guzel haberler verir sanaBanada normal gibi geldi ama ortada yazanlar geçmiş sonuçlarım bazısı düşük çıkmış doktorumda bi sıkıntı olursa p.tesi ararım dedi bakalım p.tesi ola hayrola
Amin canım inşaAllahBanada normal gibi geldi kuzuminsallah dr guzel haberler verir sana
Canım bende o programı kullandım ama alakası yok yumurtlama zamanında şeffaf akintim oldu büyük bir ihtimal o gün kaldım daha hastaneye gitmedim ama iki çizgi baya bi netleşti belirti olarakta gogus ucum çok küçüktü biraz büyüdü onun dışında adet ağrısı çekiyorum bildiğin adetin ilk gün çektiğin agri gibi ve şunu soylim herkez söylüyor ama gerçekten hissediyorsunKızlar benim de flo takvimi yarın adetadeti gosteriyor yarin 45 gün olacak bekliyorum artık gelmesini dün testte negatifti
Rabbim yar ve yardımcın olsun inş yükselmiştir hayırlı haberlerini bekliyoruz inş bizi haberdar et değerinden:)Kızlar bugün değerlerime baktırmaya gidicez dua edin artmış olsun
Rabbim yar ve yardımcın olsun inş yükselmiştir hayırlı haberlerini bekliyoruz inş bizi haberdar et değerinden:)
Hayirli ve mutlu haberlerle gel kuzummmCOk saol amin kuzum inş tabku sonuçları alır almaz size paylaşcm hamıle oldgmda ilk siznle testm paylştgm gbi
Benim doğruyu gosteriyor cnm akşam bayagi bayagi adet ol cam diye bekledim ama olmadim bugün de hala olmadim 3 4 güne gelecek sanirim benim yine çok duzensizlesmeye basladi 50 gunde adet olucam galibaCanım bende o programı kullandım ama alakası yok yumurtlama zamanında şeffaf akintim oldu büyük bir ihtimal o gün kaldım daha hastaneye gitmedim ama iki çizgi baya bi netleşti belirti olarakta gogus ucum çok küçüktü biraz büyüdü onun dışında adet ağrısı çekiyorum bildiğin adetin ilk gün çektiğin agri gibi ve şunu soylim herkez söylüyor ama gerçekten hissediyorsun
Tebrik ederim darısı başımıza allahım artık bizede hayırlısı ile nasip etsin ne olurCanım bende o programı kullandım ama alakası yok yumurtlama zamanında şeffaf akintim oldu büyük bir ihtimal o gün kaldım daha hastaneye gitmedim ama iki çizgi baya bi netleşti belirti olarakta gogus ucum çok küçüktü biraz büyüdü onun dışında adet ağrısı çekiyorum bildiğin adetin ilk gün çektiğin agri gibi ve şunu soylim herkez söylüyor ama gerçekten hissediyorsun
İnş olmazsınBenim doğruyu gosteriyor cnm akşam bayagi bayagi adet ol cam diye bekledim ama olmadim bugün de hala olmadim 3 4 güne gelecek sanirim benim yine çok duzensizlesmeye basladi 50 gunde adet olucam galiba
Bilmiyorum ama olacak gibiyimİnş olmazsın
Canım benim tek derdin Bu olsun yeter ki. Hayatta öyle insanlar var ki bakıma muhtaç bir dilim ekmeğe muhtaç halimize ne kadar sukretsek az inan bana az arkadaşım.Bugün cok morelsizim buraya yazmak istedim beni kimsenin anlayacağını sanmıyorum çünkü yaşamayanlardan başka.
Bugün dışardaydık eşimle adam benim mutsuzluğumu farkında bana güzel şeyler yapalım dedi avm gezdik bişeyler aldık...
Sonra oturdum bi yere ağlamaya başladım.
O kadar içim dolu ki durduramıyorum kendimi
"Beni hi birşey mutlu etmiyo daha doğru kelime tatmin etmiyo en güzel yerler yada isterse en pahalı kıyafeti al bunlar beni oyalamaz bile gözüm hep koçuşturan çocuklar da bana doğru koşan bir evlat beni mutlu edecek sanki çocuğa aç gibi hissediyorum kendimi çok garip bi duygu canım öyle yanıyorki içim gidiyo.dünyaları versen evlat yerini almaz diyorlarya bu herhalde daha kokusunu almadan bu duygu kapladı içimi...
Bu mutsuzluk anksiyete panik atak rahatsızlığımı depreştirdi bi yandan ataklarım geliyo vücudumu dinliyorum. Ya ben berbat durumdayım Allah aşkı için biri bana akıl versin.Hiç bişeyle mutlu olmayan bi insan düşünün. Şükür etmem için cok sebep varken neden takıntı haline geldi bebek.
Acaba bebek kaybetmemiş olsam daha evvel yine böyle olurmuydum.Kalbimde dolmayan o boşluk beni eritiyor.
Benim istediğim artık tatlı bebek telaşıyla hayatımı sürdürmek.
Allahım sana yalvarırım bana yardım et sabrımızı vuslata erdir.
Duanıza cok ihtiyacım var
Benim tatli kuzummm su hayatinin merkezi haline getirmeyi biraktigin an hamile kalicaksinnn lutfen uzulme bak 11 aya donuyor hala gebe kalamadim dunyanin sonu degil birak artik dusunmeyi bebegimmm biraktigin anda olacak insallah ben inaniyormm sende umudunu kaybetme lutfen rabbim bize acisin ne diyeyimmmmmYaşam kalitem sıfır tüm beynim hep bebekte sizde böylemisiniz? Yoksa sadece zaman zaman mı üzülüyorsunuz?
Burcummmmm123 Mucize2107 @Saman Alevi Smydnz A ankmutsuz TurkuazKrampon
Canım böyle içten yazdgn için cok teşekkür ederim öncelikle bende inan bu cümleleri binlerce kez tekrar ediyorum beynimde ama neden sonunda bu noktada buluyorum kendimi gerçekten kendim çözemediğim için size yazmak istedim.Allahım herşeyin hayırlısını versin.Ben bu durumdan çıkmam lazım bunu başarmam lazım.Söylediklerini tekrar tekrar okuycağım kötü hissettiğimde.Canım benim tek derdin Bu olsun yeter ki. Hayatta öyle insanlar var ki bakıma muhtaç bir dilim ekmeğe muhtaç halimize ne kadar sukretsek az inan bana az arkadaşım.
Ben bebek istiyorum evet istiyorum ama bunun için o kadar uzulmedim hiç çünkü benim zaten bir kızım var rabbim ömür versin.
Benim derdim de bebekten çok ne biliyor musun? Kizimin konusabilmesi ve soyledigim herşeyi anlayabilmesi...
3 yaşını geçen hafta kutladık. Ama hala konuşamıyor istiyorum ki sohbetler edelim bana sorular sorsun öyle istiyorum ki kaç kere namazlarimin arkasından rabbime yalvara yalvara ağladım o kadar ağladım ki. Siz bu topikte bebek özlemi paylasimlari yaparken benim kızım yeter ki konuşsun anlasin diye dua ettim ağladım.
Yaşıtları öyle laflar ediyor öyle sorular soruyor ki içim yanıyor icim kavruluyor. Günden çıktım sırf kızimla aynı yaşta çocuk var diye. Onu annesiyle öyle konuşurken görmeye dayanamadım. Asla kıskançlık değil asla rabbim ona ömür versin hayatını güzel eylesin . Ama yüreğim kaldıramıyor.
Sonra düşündüm allahım dedim benim kızım sapasaglam eli ayağı tutuyor. Gözümün önüne down sendromlu çocukları, otistik çocukları, hasta olan çocukları, ılık nakli bekleyen çocukları, makinaya bağlı olarak yaşamak zorunda olan çocukları düşündüm. Rabbim dedim sana şükürler olsun binlerce kere milyonlarca kere şükürler olsun. Benim kızımın derdi yeterki geç konuşmak olsun. 210 kelimesi var. Elbet konuşacak. Şarkı soyleyip sorular soracak inşallah.
Şimdi sende düşün arkadaşım hayırsız evladinmi olsun istersin yoksa hayırlı evlat mi? Illa cocugum olsun diye dualar etme hayirli saglikli sihhatli yavrum olsun diye dua et.Herşeyin zamanı var güzel arkadaşım rabbim senin için en iyisini boncuk boncuk diziyordur da senin haberin yoktur. Sabır ve duayi elden bırakma. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun..
Doğrudur cnm bende öyle diyorum geç konuşanlar da var benimkide geç konuşacak herhalde diyorum. Ama ana yüreği işte içimden bi hiç hiç konusamayacak okul hayatında da başarılı olamayacak diye düşünüyorum. Bende aynı senin gibi bu düşünceden alikoyamiyorum kendimiCanım böyle içten yazdgn için cok teşekkür ederim öncelikle bende inan bu cümleleri binlerce kez tekrar ediyorum beynimde ama neden sonunda bu noktada buluyorum kendimi gerçekten kendim çözemediğim için size yazmak istedim.Allahım herşeyin hayırlısını versin.Ben bu durumdan çıkmam lazım bunu başarmam lazım.Söylediklerini tekrar tekrar okuycağım kötü hissettiğimde.
Bak bende sana diyim benim kuzenimin çocuğu senin anlattğınla aynıydı su bile istemedi uzun süre göstererek anlatıyordu ısrar edince de sadece ağlıyordu konuşamıyordu şuan 2 sınafa gidiyo düzeldi hatta sınıf 1. Oldu o yüzden geçici bi durum seninki de
Canım bende senin gibiyim kendi yeğenlerim var evlenmeden teyze oldum ve bana ilk annelik duygularını onlar tattırdı Rabbim onlara uzun ömürler versin bak bugün bende eşimle dışarı çıktım alışveriş yaptım vs.tabikide bunlar evlat boşluğunu dolduramaz ama şöyle döndüm baktım eşimle mutluyum bana en büyük destek eşim bana baskı yapmıyo suçlamıyo şükredicek o kadar sebebimiz var ki hiç bir zaman unutma kendinde değerli hiç bişey yok sen böyle yaparak kendi sağlığını kaybedersen ne olucak? Dün doktora gittim ve onunlada konuştum şimdi bana söylediği şeyi sana söyliyim "önemli olan hamile kalmak veya bebeğine kavuşmak değil" "önemli olan sağlıklı hamileliğin ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak" dedi şöyle bi silkelendim doğru bana çocuk ne zaman olucak düşünmüyo musunuz gibi soru soran insanlar ben böyle sıkıntılar yaşasam beni yanımdamı olucaklar hayır ki 1 kere dış gebelik geçirdim ve bu benim işl heyecanımdı ama bu soruları soran insanlar yanımda yoktu şimdi neden böyle kendimi paralayıp kafama takıyorum ki son olarak canım doktorum şunuda ekledi tamamen tevekkül et belkide bişeyler tam yolunda giderken sen böyle kafaya taktığın için yolu değişiyodur ve insanların sana bunları sorması belki sana kafaya takmamayı öğreticek dedi mantıklı değilmi mantıklı bizim hayatta istediğimiz ne o an oluyo ki çocuk olsun sadece Rabbim ol desin o zaman olucak o yüzden biraz rahatla şükret dua ve tevekkül et canım güzel hayaller umutlar kur ve hayata her zaman gülümse :))Yaşam kalitem sıfır tüm beynim hep bebekte sizde böylemisiniz? Yoksa sadece zaman zaman mı üzülüyorsunuz?
Burcummmmm123 Mucize2107 @Saman Alevi Smydnz A ankmutsuz TurkuazKrampon
Canım öyle doğru yazmissin öyle doğru yazmissin ki ikimizinde soyledikleri aynı yola çıkıyorCanım bende senin gibiyim kendi yeğenlerim var evlenmeden teyze oldum ve bana ilk annelik duygularını onlar tattırdı Rabbim onlara uzun ömürler versin bak bugün bende eşimle dışarı çıktım alışveriş yaptım vs.tabikide bunlar evlat boşluğunu dolduramaz ama şöyle döndüm baktım eşimle mutluyum bana en büyük destek eşim bana baskı yapmıyo suçlamıyo şükredicek o kadar sebebimiz var ki hiç bir zaman unutma kendinde değerli hiç bişey yok sen böyle yaparak kendi sağlığını kaybedersen ne olucak? Dün doktora gittim ve onunlada konuştum şimdi bana söylediği şeyi sana söyliyim "önemli olan hamile kalmak veya bebeğine kavuşmak değil" "önemli olan sağlıklı hamileliğin ve sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almak" dedi şöyle bi silkelendim doğru bana çocuk ne zaman olucak düşünmüyo musunuz gibi soru soran insanlar ben böyle sıkıntılar yaşasam beni yanımdamı olucaklar hayır ki 1 kere dış gebelik geçirdim ve bu benim işl heyecanımdı ama bu soruları soran insanlar yanımda yoktu şimdi neden böyle kendimi paralayıp kafama takıyorum ki son olarak canım doktorum şunuda ekledi tamamen tevekkül et belkide bişeyler tam yolunda giderken sen böyle kafaya taktığın için yolu değişiyodur ve insanların sana bunları sorması belki sana kafaya takmamayı öğreticek dedi mantıklı değilmi mantıklı bizim hayatta istediğimiz ne o an oluyo ki çocuk olsun sadece Rabbim ol desin o zaman olucak o yüzden biraz rahatla şükret dua ve tevekkül et canım güzel hayaller umutlar kur ve hayata her zaman gülümse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?