- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.161
Aynen canım he bende çok istiyorum hastalanınca üzülüyorum ama o kadarda olsun binlerce kez şükür eskisi gibi değilim sende kafana takma bak herşey düzelicek benim çevremde de konuşamayan çocuklar vardı içine kapanıklar ama belli yaşa geldiklerinde Allahım hiç susmuyo diyosun :))Canım öyle doğru yazmissin öyle doğru yazmissin ki ikimizinde soyledikleri aynı yola çıkıyor
Valla iyi geldi sizinle paylaşmak kuzucum ya ah bu benBenim tatli kuzummm su hayatinin merkezi haline getirmeyi biraktigin an hamile kalicaksinnn lutfen uzulme bak 11 aya donuyor hala gebe kalamadim dunyanin sonu degil birak artik dusunmeyi bebegimmm biraktigin anda olacak insallah ben inaniyormm sende umudunu kaybetme lutfen rabbim bize acisin ne diyeyimmmmm
Üzülme canım banada rahim filminden sonra hemen hamile kalırsın dediler olmadı olsun ama elbet olucak canımKuzum seni takdir ediyorum zatn cok güçlüsün ben ber adet oldgumda hemen kendimi bırakıyorum iyiki yazdınız kızlar gerçekten.
Kuzum yaptırdık tahlil cok şükür tedavi gerektircek büyük bi engel çıkmadı artık rabbimin ol demesine kaldı...ben ilk bebeğimi 9 ay bekledim korunmadan kaybettim şimdide 8 ay oldu kuzum bide beni heveslendirdiler hep arkasından hemen hamile kalırsın dediler ama maalesef öyle olmuyormuş.Burcummmmm123
Inşallah bi gün bende derim cnm. Zaten senin bu huyunu çok seviyorum uzulsende yarın saat üzülüyorsun sonra hemen geçiyor daha önce soyleyecektim fırsat bulamadim cnm. Her zaman böyle ol kelebekcik de öyle yapar inşallah bundan sonraAynen canım he bende çok istiyorum hastalanınca üzülüyorum ama o kadarda olsun binlerce kez şükür eskisi gibi değilim sende kafana takma bak herşey düzelicek benim çevremde de konuşamayan çocuklar vardı içine kapanıklar ama belli yaşa geldiklerinde Allahım hiç susmuyo diyosun :))
Cnm seni cok iyi anliyorum etrafimda o kadar cok hamile var ki basta gorumcem akrabalarin gelinleri surekli bende aglamakliyim her gprdugum cocugu seviyorum ve gozler doluyo dua ve ibadete ver cnm bu aylarimizi bos gecirmeyelim ins cok dualar ediyorum rabbim hepimize verecek insYaşam kalitem sıfır tüm beynim hep bebekte sizde böylemisiniz? Yoksa sadece zaman zaman mı üzülüyorsunuz?
Burcummmmm123 @Mucize2107 @Saman Alevi @Smydnz @ankmutsuz TurkuazKrampon
Benimde öyle canım akrabam kuzenim 2. Bebeğine hamile dostlarım hepsi bebekli biz ne kadar güçlü durmaya çalışsakta insan özeniyor duygulanıyor. Allahım kimseyi evlatla sınamasın.Hiç bişey yerini tuttmuyormuş gerçekten.Nasıl özeniyorum içim gidiyo bu kıskançlık değil canımCnm seni cok iyi anliyorum etrafimda o kadar cok hamile var ki basta gorumcem akrabalarin gelinleri surekli bende aglamakliyim her gprdugum cocugu seviyorum ve gozler doluyo dua ve ibadete ver cnm bu aylarimizi bos gecirmeyelim ins cok dualar ediyorum rabbim hepimize verecek ins
Ne mutlu canım sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben geldim 39 dan değerim 294 e cıkms cok mutluym güzel dileklernz içn tşk ederm kızlar yazınızı okudm üzülmeyn inann sonra gecıcek be ocaldan beri uğrasyrm Allah zamanı gelınce herseyi yoluna koyuyo
Sağol canım benim hayat bu insana herşeyi öğretiyo ama benim en çok hissettiğim Rabbim bizi ne güzel yaratmış rahmeti ne kadar büyük hal böyleyken bizim kendimizi çok fazla üzmeye zarar vermeye hakkımız yok ki kimse gülümsemelerimi alamaz :))Inşallah bi gün bende derim cnm. Zaten senin bu huyunu çok seviyorum uzulsende yarın saat üzülüyorsun sonra hemen geçiyor daha önce soyleyecektim fırsat bulamadim cnm. Her zaman böyle ol kelebekcik de öyle yapar inşallah bundan sonra
Aynen cnm kiskanclik deil ozenmek biz de yasayacaz ins ama rabbim hepimizin duasini kabul edecek ve o gobuslerde bebislerimiz olcak ins ikiser ikiser saglikli hayirli evlatlarimiz olsun insBenimde öyle canım akrabam kuzenim 2. Bebeğine hamile dostlarım hepsi bebekli biz ne kadar güçlü durmaya çalışsakta insan özeniyor duygulanıyor. Allahım kimseyi evlatla sınamasın.Hiç bişey yerini tuttmuyormuş gerçekten.Nasıl özeniyorum içim gidiyo bu kıskançlık değil canımTurkuazKrampon seninde dediğin gibi yazında insan özeniyor kıskanmıyor aslında.
Kuzum adet oldum ben gecikmeli,geciktiği için test yaptım ama maalesef tek çizgi gördüm ertesi günde adet oldum zaten.Bu ay Rabbim böyle istedi.İnş tez zamanda hayırlısı ile ol desin.TurkuazKrampon Burcummmmm123 Kelebekcikk34 nasilsiniz kizlar ozledim sizi durumlar nasil adetinize cok var mi
Canım aslında benim endişem illa bu ay neden olmadı değil de ayların böyle yılları kovalamasından korkuyorum.Kelebekcikk34 Cnm üzme kendini seni anlamıyorum diye düşünme lütfen bn ilk gebeliğimi iki yıl bekledim ve bu son gebeliğimi de yaklaşık iki yıl bekledim ben de aynı psikolojiyi yaşadım kızlarımın anne kardeş istiyoruz demeleri görümcemin bebeği oldu kızlarımın onu sevmesine izin vermemesi yok öpme yok dokunma uzak dur yaklaşma vs bağırması çok üzücüydü yani zaten bu son gebeliğimde ben ve eşim de dahil kimse artık olacağına inanmıyordu hatta birliktelikten sonra belime yastık bırakıp beklemiştim eşim bebeğimizin olmayacağını ikimizde çok iyi biliyoruz demişti çok acı vericiydi bnm için ve Rabbim nasip etti inşallah allahım sana da isteyen herkese de hayırlı sağlıklısını nasip eder bnm kuzenim 12 yıllık evli ve çocuğu olmuyo senin bu kadar ümitsizliğe kapılman için çok erken bence ne kadar takarsan o kadar zorlaşır düşünmemeye çalış lütfen karamsar olma Rabbim herşeye kadirdir inşallah ellerimizi boş çevirmeyecek ve bebişlerimizi şağlıkla kucağımıza alcaz
Bizde seni ozledik:)TurkuazKrampon Burcummmmm123 Kelebekcikk34 nasilsiniz kizlar ozledim sizi durumlar nasil adetinize cok var mi
Adet oldum bile canım 3.günüm bugün sen nasılsın?TurkuazKrampon Burcummmmm123 Kelebekcikk34 nasilsiniz kizlar ozledim sizi durumlar nasil adetinize cok var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?