2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kelebekcikk34 canım ben hormon tahlillerimin fptosunu atmıştım gördünmü onları? Sende yaptırdığın için belki bi fikir verirsin bana
Kuzum baktım anladğım kadarıyla sıkıntı yok bence cünkü evrakta referans aralığındaki değerlere uygun değilse değerlerin yazı kalınlığı farklı oluyor zaten yani işaretli çıkıyor.seninkinde hepsi aynı.demekki yok referans dışı

Banada normal gibi geldi sadece kafama takılan geçmiş sonuçlara göre bazısında yükselme olmuş o yüzden sanada soruyım dedim zaten doktorum eğer sorun olursa p.tesi ararım demişti bakalım yarın ola hayrola

Canim duayı okuyalı 2 3 ay oldu sanırım Hz. Zekeriya nin duasıymis kızlarla birlikte her gün 1 kişiye okuyorduk dualar bölümünde vardi
Evet bende vardım başlarda sonra kayınpederimin ameliyatı araya girince okuyamadım çıkmıştım hayırlı uğurlu olsun canım

Bebişi doğacaklara Rabbim hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin
Bekleyenlere de bebiş haberi almalarını nasip etsin.
Lütfen benim için de dua ediverin kızlar tez vakitte hayırlısıyla çift çizgi göreyim :) 2 gün kaldı bata.
Birde hamiş kalanlar en erken belirtilerini yazarsa çokk mutlu olurum :)

Kızlar bu gruptan bir kaç kişiyle dua okumuştuk çok şükür hamileyim darısı isteyen herkesin başına
Masallah hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin kuzum o dua halkasinda ben ve Kelebekcikk34 ve bikac arkadasimizda vardi insallah bizlerede nasip olur cok dua et bizlere canim

Yaşam kalitem sıfır tüm beynim hep bebekte sizde böylemisiniz? Yoksa sadece zaman zaman mı üzülüyorsunuz?
Burcummmmm123 Mucize2107 @Saman Alevi Smydnz @ankmutsuz TurkuazKrampon
Canim benim inan seni çok iyi anlıyoruz. Benimde bazen ağlama krizlerim oluyor eşimde seninkiyle aynı elinden geleni yapıyor beni mutlu etmek için tam herşey yoluna girdi diyorum bi çocuk sesi beni bitiriyor inan doktora gidene kadar bende stres yoktu ne zamanki gittim hersey değişti. Boğulacak gibi oluyorum ama takdir ALLAH tan kuzum demekki bol bol duaya ihtiyacımız var RABBİM belki bizi huzurunda görmek için daha fazla dua edelim diye vermiyordur zamanını var herşeyin inan kendimi geçtim sizin için o kadar çok dua ediyorum ki oluck bitanem sen sabrını tüketme olucak inşAllah

Masallah hayirli olsun rabbim kucaginada almayi nasip etsin kuzum o dua halkasinda ben ve Kelebekcikk34 ve bikac arkadasimizda vardi insallah bizlerede nasip olur cok dua et bizlere canim
Hayırlı olsun canm RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende vardım aynı topikte dua edin bizlere de

Cnm bn nedendir bilmiyorum ama senin de ve Burcummmmm123 da hamiş olacağınıza inanıyorum içine öyle doğuyor ama ne olur strese koyma kendini stres yaptıkça sadece işini zorlaştırırsın cnm

Orası belli olmaz yavrum 22 yaşındayım ben bu ay başım ağrıdıgi kadar 22 senedir toplamda ağrıdı heralde akinti suan bendede var ama hastaneye bir hafta geçene kadar gitmeme kararı aldım ama idrarda gebelik testi pozitif

Tesekkur ederim amin ☺Çocuğu olmayan hasretle bekleyen herkes dualarımda tez zamanda hayirlisiyla kavusursunuz inşallah bebislerinize

Kızlar ben bu ay artık vazgecmistim yaz sonuna kadar doktora gitmeyecegim artık dedim hiç bir ilaç kullanmadım tamamen ümitsizdim tedavisiz olmayacağını düşünüyordum ama Rabbim verdi hiç düşünmedim diyemem ama illa olsun demedim olmayacak zaten biliyorum boşver dedim bu yaz tatil yapacağım gezecegim dedim. Gerçekten kafanın rahat olmasi önemliymis herseyin bir zamanı var şu an diyorum ki daha iyi bir zaman olamazdı inşallah sizlerinde zamanı gelecek en kisa zamanda

Canim duayı okuyalı 2 3 ay oldu sanırım Hz. Zekeriya nin duasıymis kızlarla birlikte her gün 1 kişiye okuyorduk dualar bölümünde vardi
Bende vardım kuzum o grupta herkes hamile kaldı orda bi ben mi mucize2107 bi de samanalevi kaldı sanırım.Sen yenimi öğrendin hamile oldugunu cok sevindim.Nasıl oldu dicem de Allah ol demiş belliki cok üzülüyorum valla bi biz kaldık kız

O listeyi tekrar bulmak istedim ama başlığı bulamadım merkettm sorardık herkese kimler kalmış cünkü tüp bebek olan dahi kaldı diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…