2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ay evettt yaaa biz bir de Smydnz vardi kuzumm insallah hepimizde guzel haberler alirizz rabbim bizeede nasip etsinnn en cabuk zamanda

Ya ne
Ya ne güzel sizde kalırsınız inşallah en kisa zamanda allah gonullune gore versin. Dun ogrendim acilde test yaptirdim 501 çıktı degerim. Inan hiç bir şey yapmadım sadece 1 hafta soğan suyu içtim ramazan girince onu da bıraktım sadece dua ettim diyorum ya vazgecmistim artık yaz sonunda doktora giderim diyordum

Canlarım herkes ne yaşadığını tabi ki kendisi biliyor ve herkesin sıkıntıyla mücadele etme dirayeti farklıdır, Rabbim dayanamayacağımız sıkıntılarla bizi imtihan etmesin. Biz buradan ancak derttaş oluruz ve dua ederiz.. Ben de ruh ve bedensel olarak çok değişik bir sürece girdim, 10 gündür zaten bir saat dahi ayakta dursam belimin ağrısından duramıyorum, üstüne grip oldum ilaç alamıyorum ve garip bir şekilde gözlerime vurdu davul gibi kanlı ve kaşıntılı gözlerle geziyorum. Tüm bu sıkıntılarımın üstüne eşimle tartıştık, bana hiç nasılsın keyfin var mı diye bile sormadan annemleri ne zaman çağırcaksın iftara dedi, Ki ben geçen pazar günü onun ailesini davet etmiştim müsait değillerdi, sonra kendi tarafımı çağırdım boş geçmesin diye ve ertesi günü hamile olduğumu öğrendim ve yorgunluk bel ağrısını ptesiden itibaren yoğun olarak yaşamaya başladım. Halimi görmüyor musun sana yemeği zor yapıyorum dedim baya bağrıştık sinirlerim zaten laçka olmuş, demez mi kendi tarafına koşturuyorsun ama diye, Ne alakası var dedim ben seninkileri çağırdım o gün dedim eğer gelselerdi yine aynı şekilde koşturacaktım, ve eğer benim tarafım sonraya kalsaydı ben yalvarsam da benim annem bu durumda beni yormazdı ve gelmezlerdi dedim. Bir sürü laffff tam akşam üstü, zaten canım burnumda el insaf sen benim neler yaşadığımı biliyor musun umrunda mı acaba? Gelsinler dedim sen utanmıyorsun dedim, annemi çağırırım bana yardım eder dedim. Yokk işte çağırmam aman da yazık günah olmasın sana diye dalga geçiyor bide, sonra defoldu gitti, ben ağla ağla bi sancı girdi bana dedim gidiyor bebek, zor sakinleştim. Ben bu erkekleri anlamıyorum senin bebeğini taşıyorum ben ve bu duruma alışmaya çalışıyorum hiç mi kafan basmıyor? Öyle burnumdan getirdi, akşam aradım görümcemi çarşamba gelin buyrun dedim, ha bi de çalışıyorum bunca şeyin üstüne, Kendisinin eline iğne batsa bir hafta söylenir. Keşke böyle güçlü olmasaydım her şeyi kendim halledemeseydim... Hallettikçe tepeme bindiler, beceriksizler aptala yatanlar daha fazla değer görüyor kesinlikle gördüğüm budur. Adam dediğin karısını korur kollar sahip çıkar, kadın ne kadar güçlü olursa olsun bir adama sığınmak istiyor ama benim eşimde bu yok maalesef, evin erkeği resmen benim. Bu beni çok yoruyor kızlar ve karşımda hiç bir çaba göremiyorum.... Başınızı ağrıttım o kadar doluyum ki...

Canım bende 24 yaşındayım migren olduğu için adet olmadan hep 1 hafta öncesinden tetikler ordan biliyorum gebelik içinde pek unutlanmiyrm çünkü ramazan nedeniyle pek umutsamdm inşAllah senin test dogru sonuçtur hayırlısı olsun kuzum

Selam kızlar bende tekrardan döndüm aranıza. 1 ay ara vermiştim sonraki ay da bi gazla klomen ve çatlatma iğnesi kulllandım pek girmek istemedim buralara o sıra.ama maalesef sonuç negatif bugün adet oldum Kelebekcikk in de dediği gibi üzüntüm artık bu ay da olmamasından değil bu şekilde ayların yılların geçmesi...

Hosgeldin canım benim ozlemisim seni. Nasılsın?

Kızlar ben hala adet olmadim soklardayim akşam tüm belirtileri yasadim ama olmadim 46.gunum bugün artık olmam gerekiyordu bi de akşam kabizdim simdi ishal olmuşum ne yapsam yarına kadar gelmezse test mi yapsam yine. 43.gun yaptım negatifti Smydnz

Canım biliyorum beklemek çok zor ama istersen biraz bekle ne dersin. Sürekli gecikmeli bir adet geçirdiğimiz için seni umutlandrmk istemem istersen 1 hafta bekle olur mu

Canım biliyorum beklemek çok zor ama istersen biraz bekle ne dersin. Sürekli gecikmeli bir adet geçirdiğimiz için seni umutlandrmk istemem istersen 1 hafta bekle olur mu
İnşAllah olmazsinda bebişn seninle beraberdir biraz bekle kuzum

Hoşgeldin canım hiç kafana takma RABBİM herşeyin hayırlısını bilendir üzülme diyemem çünkü elimizde olan bisey değil ama olmayacak diyede düşünme elbet oluck bak bizim dua topigindeki arkadaşlar sırayla kalıyor maşallah az sabir

Bize anlat rahatla kuzum

Kızlar ya salatı tefriciye yi duymuşsunuzdur bunu biz kendi aramızsa bölüştürüp okusak nasıl olur ne kadar çok kişi o kadar iyi çünkü 4444 tane okunması gerekiyo ya mesela benden başlarız sayı tamamlanınca başkası için başlarız böyle böyle gider

Ay evettt yaaa biz bir de Smydnz vardi kuzumm insallah hepimizde guzel haberler alirizz rabbim bizeede nasip etsinnn en cabuk zamanda
Amin inşAllah canım. Benim pek umudum yok şuan için pko dan ayrı bi kist daha çıktı gelişmiş baya ramazandn sonra gidip görünücm bakalm ilaçla gecmezse ameliyat dedi bilmiyorum artk kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…