2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Amin inşallahhhh. Canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur hayırlısıyla üzme kendini güzel düşün güzel olsun duani da eksik etme yarın güzel haberlerle gel inşallah
İnşallah canım çok sağol güzel temennilerin için yok üzülmüyorum zaten tevekkülüm sonsuz mevlam neylerse güzel eyler..yazarım yarın inşallah hayırlısı.Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin.

10 11 aydır korunmuyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama 2 gun once kan testi negatifti adet olacak gibi ağrimda yok testte negatif anlamadım bişey hayırlısı inşallah.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.

Yanlış anlama ama cnm ben 3 kere düşuk yaptım nasıl olduğunu biliyorum değer düşünce bir daha yükselmez kanamada olmuşsun.moralini bozmak istemem şöyle düşün demekki sağlıksız bir gebelıkmiş.eğer değerin yükseldigi halde kanaman olsaydı düsük tehlikesi olurdu ama tam tersi olmuş.

Adetlerin düzenli mi ? Hiç gecikme olur mu şimdiye kadar olmadiysa yarın sabah ilk idrarla test yap veya kan ver yine. Bu durumlar hiç belli olmuyor akıl sır ermiyor, burada çok kişiden okudum adete 2 3 gün kan testi negatif çıkıp adet geçtikten sonra pozitif çıkanları, inşallah hamilesindir

Estağfurullah canım ince düşüncenden dolayı teşekkür ederim bende zaten çok umutlu değilim ama üzülmüyorum Rabbim daha güzelini verir biliyorum:)

Mrb.
Bende gebzede yaşıyorum 4 aydir bebek düşünüyoruz sonuc alamadik henuz ve gittigim doktorlardan da memnun kalmadim bu arada tavsiye edebileceğiniz doktor varsa sevinirim ve pco var adet duzensizligi ve kilo da var cok istiyoruz bi bebis

Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz cnm daha küçükler öğrenecekler zamanla benimkide döküyor saçıyor yapacak bisey yok oyuncaklar evin her yerinde topluyorum 10 dk sonra yine ayni herseyden çabuk sikılıyor.gozunu korkutmak istemem ama 2 çocukla daha zor olcak herşey şimdiden kendini hazırla bence :) nerde oturuyorsun sen

1 2 gün geciktigi yada erken geldiği oluyor kafam karıştı ins hamileyimdir ama tek çizgiyi görmekten sıkıldım o yüzden bekleyeceğim ne zaman gelirse

Bebe aspirini ne zaman baslanmali

Bursada. Sen? Oyle cocuk bunlar kirip dokmesinden.daha cok beni anlamadigi icin üzülüyorum bazen anlamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…