- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.221
donmus embriyoNey dondurulmuş cnm?
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Hayırlısı ne diyim kiDaha gençsin erken olur inşallah korkma 1 yıldan sonra endişelen 1 yıla kadar normal süreç.
İnşallah canım çok sağol güzel temennilerin için yok üzülmüyorum zaten tevekkülüm sonsuz mevlam neylerse güzel eyler..yazarım yarın inşallah hayırlısı.Rabbim herkese sağlıkla nasip etsin.Amin inşallahhhh. Canım inşallah bebişin sana sımsıkı tutunmuştur hayırlısıyla üzme kendini güzel düşün güzel olsun duani da eksik etme yarın güzel haberlerle gel inşallah
Yanlış anlama ama cnm ben 3 kere düşuk yaptım nasıl olduğunu biliyorum değer düşünce bir daha yükselmez kanamada olmuşsun.moralini bozmak istemem şöyle düşün demekki sağlıksız bir gebelıkmiş.eğer değerin yükseldigi halde kanaman olsaydı düsük tehlikesi olurdu ama tam tersi olmuş.Canım ilk beta hcg 88.53 tü 1 gün sonra 169 oldu ama progesteron 6 idi 3 gün sonra kanama oldu beta 233 çıktı.ertesi gün dr gittim beta 222 progesteron 4 çıktı :'( dr çok iyi görünmüyo düşer gibi dedi bakalım yarın nolcak
Adetlerin düzenli mi ? Hiç gecikme olur mu şimdiye kadar olmadiysa yarın sabah ilk idrarla test yap veya kan ver yine. Bu durumlar hiç belli olmuyor akıl sır ermiyor, burada çok kişiden okudum adete 2 3 gün kan testi negatif çıkıp adet geçtikten sonra pozitif çıkanları, inşallah hamilesindir10 11 aydır korunmuyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün adet olmam gerekiyordu olmadım ama 2 gun once kan testi negatifti adet olacak gibi ağrimda yok testte negatif anlamadım bişey hayırlısı inşallah.Allahım isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah.
Estağfurullah canım ince düşüncenden dolayı teşekkür ederim bende zaten çok umutlu değilim ama üzülmüyorum Rabbim daha güzelini verir biliyorum:)Yanlış anlama ama cnm ben 3 kere düşuk yaptım nasıl olduğunu biliyorum değer düşünce bir daha yükselmez kanamada olmuşsun.moralini bozmak istemem şöyle düşün demekki sağlıksız bir gebelıkmiş.eğer değerin yükseldigi halde kanaman olsaydı düsük tehlikesi olurdu ama tam tersi olmuş.
Aynı şeyleri bizde yaşıyoruz cnm daha küçükler öğrenecekler zamanla benimkide döküyor saçıyor yapacak bisey yok oyuncaklar evin her yerinde topluyorum 10 dk sonra yine ayni herseyden çabuk sikılıyor.gozunu korkutmak istemem ama 2 çocukla daha zor olcak herşey şimdiden kendini hazırla bence :) nerde oturuyorsun senC Caranzy kızım 33 aylık allah bağışlasın.
Erken değil aslında bilemiyorum kafam çok karışık ve üzgünüm kızım beni çok ugrastiriyor evde dagilmadik yer yok. Baloncuk vardı elinde akşam deterjanli suyla yaparız ya ondan. Kızım düzgün tut kızım düzgün tut 10 kere söyledim 3kere döktü yine doldurmami istedi. Biseyi düzgün tutamiyor ya beni mi anlamıyor nedir. O kadar sinirim bozuk ki oturup aglayasim falan var. Kızımla aynı yaşta bi arkadaşı var o gayet düzgün tutuyor benimki farketmeden dokuyor. Komşumun evini mahvettik. 2 çocukla ben napcam bilmiyom adetim yaklasti bi de birisi dokunsa aglicam yaaa
1 2 gün geciktigi yada erken geldiği oluyor kafam karıştı ins hamileyimdir ama tek çizgiyi görmekten sıkıldım o yüzden bekleyeceğim ne zaman gelirseAdetlerin düzenli mi ? Hiç gecikme olur mu şimdiye kadar olmadiysa yarın sabah ilk idrarla test yap veya kan ver yine. Bu durumlar hiç belli olmuyor akıl sır ermiyor, burada çok kişiden okudum adete 2 3 gün kan testi negatif çıkıp adet geçtikten sonra pozitif çıkanları, inşallah hamilesindir
Adet kanindan faazlamiydi normalmiydi doku parcalari vsCanim tesaduf eseri kan testinde hamile oldugumu ogrendim degerim 7.5 idi sonra tekrar yaptirdim 11 oldu doktor saglikli artmiyor dusecek dedi ve tutunamadan dustu bebegim
Catlatma iğnesini hangi gün oldunuz1 2 gün geciktigi yada erken geldiği oluyor kafam karıştı ins hamileyimdir ama tek çizgiyi görmekten sıkıldım o yüzden bekleyeceğim ne zaman gelirse
6 ŞubatCatlatma iğnesini hangi gün oldunuz
Bebe aspirini ne zaman baslanmaliCanim benim ilki hemen olmuştu o yüzden bu olmayınca biraz tedirgin oldum ama zaten doktorda bir kere hamile kalmışsın bu büyük bir artı dedi. Bende içiyorum ama olmayınca sıkılıp geçen ay bırakmıştım dün doktor iç dedi ve bir de bebe asprini verdi ne olur ne olmaz diye pıhtılaşmaya bakacak ama garantiye almak için iç dedi
16 gün geçmiş üstünden, genelde 14 gün sonra kesin sonuç alınır diye biliyorum. Bence yarın sabah idrar testi yap varsa çıkar diye düşünüyorum6 Şubat
Yapayim ozaman sabah umarim çıkar teşekkür ederim16 gün geçmiş üstünden, genelde 14 gün sonra kesin sonuç alınır diye biliyorum. Bence yarın sabah idrar testi yap varsa çıkar diye düşünüyorum
Bursada. Sen? Oyle cocuk bunlar kirip dokmesinden.daha cok beni anlamadigi icin üzülüyorum bazen anlamiyorAynı şeyleri bizde yaşıyoruz cnm daha küçükler öğrenecekler zamanla benimkide döküyor saçıyor yapacak bisey yok oyuncaklar evin her yerinde topluyorum 10 dk sonra yine ayni herseyden çabuk sikılıyor.gozunu korkutmak istemem ama 2 çocukla daha zor olcak herşey şimdiden kendini hazırla bence :) nerde oturuyorsun sen
Bence erken cnm negatif çıkar da uzulursun biraz daha bekleKızlar benim bata 6 gün var test için erken mi
Bizide haberdar etmeyi unutma:)Yapayim ozaman sabah umarim çıkar teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?