- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.221
Kuzum adet oldum ben gecikmeli,geciktiği için test yaptım ama maalesef tek çizgi gördüm ertesi günde adet oldum zaten.Bu ay Rabbim böyle istedi.İnş tez zamanda hayırlısı ile ol desin.
@Burcummmmm123 da benimle aynı şeyleri yaşadı yani başka aya kaldı umutlar.
Cnm yapmadığınız dua kalmadı ya varisten meryem suresine 41 gun boyunca okudum salati tefriciye hz zekeriya duasi inan hepsini okuduk RABBİM e tevekkül ettik ne gelirse ondan sadece bekliyoruz ve dua ediyorz ama olursa okumk isterm tabikiKızlar ya salatı tefriciye yi duymuşsunuzdur bunu biz kendi aramızsa bölüştürüp okusak nasıl olur ne kadar çok kişi o kadar iyi çünkü 4444 tane okunması gerekiyo ya mesela benden başlarız sayı tamamlanınca başkası için başlarız böyle böyle gider
Adet oldum bile canım 3.günüm bugün sen nasılsın?
Kızlar yine iki gündür aşırı akintim var ve baş ağrıları başladı bu demek oluyor ki adey yolda geliyor ilk defa tahmin ettiğim tarihlerde adet olucm bakalm artk folik asit iyi gelmiştir belkide 2 gün sonra 40 günüm doluyor
Biliyomusun bende ilk gebeliğimde adet yakın 19. Gün kalmışım doktor söylemişti...inşallah sağlıkla Allah göstersin kısa zamanda...sen benimle aynı şeyleri yaşadın geçmişte beni anladığını biliyorumÜzülme dicem ama tahmin edebiliyorum cok uzuluyorsundur canim. Ben yumurtlama zamanında hamile kalmadım adete yakın kaldım canim bide oyle dene istersen sadece yumurtlama zamanında birlikte olmayin butun ayi degerlendrn bnce. Belki erken olur belki gec olur belli olmuyor hic.
Bende bende annem yaptı 41 gün meryem hz. Zekeriya bın duası zaten hep dilimde...artık beklicez tevekküle kaldı işimiz.Cnm yapmadığınız dua kalmadı ya varisten meryem suresine 41 gun boyunca okudum salati tefriciye hz zekeriya duasi inan hepsini okuduk RABBİM e tevekkül ettik ne gelirse ondan sadece bekliyoruz ve dua ediyorz ama olursa okumk isterm tabiki
Valla topik eski zamanlarına döndü hepimiz döndük inş bigün göbeğimiz dolu gelirizSelam kızlar bende tekrardan döndüm aranıza. 1 ay ara vermiştim sonraki ay da bi gazla klomen ve çatlatma iğnesi kulllandım pek girmek istemedim buralara o sıra.ama maalesef sonuç negatif bugün adet oldumKelebekcikk in de dediği gibi üzüntüm artık bu ay da olmamasından değil bu şekilde ayların yılların geçmesi...
Canım benim öyle adet ağrısı yokki sadrce baş ağrısı 2 ay ilaclarla adet oldum bakalm bu ay kendi gelck miBende adet olcak gibiydim agrimda baslamisti ama hamileymisim canim adet olmadan umudunu yitirme bence
Biliyomusun bende ilk gebeliğimde adet yakın 19. Gün kalmışım doktor söylemişti...inşallah sağlıkla Allah göstersin kısa zamanda...sen benimle aynı şeyleri yaşadın geçmişte beni anladığını biliyorum
Testim var cnm 3 gün önce yaptım negatifti. Yine o negatifi görmek istemiyorum eğer yarına kadar gelmezse yaparım 1 tane dahaHoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum.. Bende özlemişim ya bütün sayfaları okuyamadım ama sen hala adet olmadın sanırım. Elinde varsa testin yap bi tane daha belli mi olur :)
Hiç duymadım valla cnm kuzenimin eşi 5 yıl hamile kalmadı hurmanın üstüne hac hurması ama meryem süresi okuttu yani 41 kisiye 41 hurma verdi hepsi üstüne okudu daha sonra onlari hergun esiyle beraber birer tane yedi o ay hamile kaldiBende bende annem yaptı 41 gün meryem hz. Zekeriya bın duası zaten hep dilimde...artık beklicez tevekküle kaldı işimiz.
Kızlar ben birde şunu duydum ama henüz onu yapmadım takvası yüksek bi arkadaşım bahsetti.
FETİH SURESİ CUMA SAATİ EZAN VE SELA ARASI 41 kere okunuyormuş bir hacet niyet için...
Tabi bence kişi lazım onu okumaya süresi az cünkü ezan ve sela arası 41 fetih yetişmesi için
Canım benim öyle adet ağrısı yokki sadrce baş ağrısı 2 ay ilaclarla adet oldum bakalm bu ay kendi gelck mi
Tabi ALLAH hikmeti oldu mu oluyor ben hurmaya yapmadım ama yanimda var denycm inşAllahHiç duymadım valla cnm kuzenimin eşi 5 yıl hamile kalmadı hurmanın üstüne hac hurması ama meryem süresi okuttu yani 41 kisiye 41 hurma verdi hepsi üstüne okudu daha sonra onlari hergun esiyle beraber birer tane yedi o ay hamile kaldi
Yok cnm test yapıp kullaniyorm ilaçları zaten baya gectikten sonra yani brnim ne 4 gunler ne 5 gunler 1 ay bazen daha fazla 3 ayda bir bazenAdet olmak icin hemen ilac icme bence canim benim 4 gun gecmisti test yaptigimda cok zor gozukuyordu. Hatta bi hafta sonra tahlilde 300 cikti. Yani bence biraz bekle istersen canim
Ama bak hala olmadin canim. Belirti bende yasadim hatta hamile oldugumu ogrendigim de bile adet belirtileri yasiyordumBizde seni ozledik:)
Geçen ay 45 günde adet oldum bugünde 45.gunum cnm bacak ağrım bel ağrım başladı tamamdır yani sokuldum sokulucem gözüm yolda bekliyorum kirmizilari:)) bu sabaha adetli olucam %1000 ihtimal . Adet belirtilerin hepsini yasiyorum suan çatır catir
Belki sabah ilk mesajim kızlar adet oldum olacak o kadar
Sen nasılsin neler yapıyorsun?
Ayyy kız ben senden daha çok heyecan yaptım valla dört gözle haberini bekliyorum inşAllah olmazsınAma bak hala olmadin canim. Belirti bende yasadim hatta hamile oldugumu ogrendigim de bile adet belirtileri yasiyordum
Aslında doğru söylüyorsun. Bak şimdi iyi oku.Canım biliyorum beklemek çok zor ama istersen biraz bekle ne dersin. Sürekli gecikmeli bir adet geçirdiğimiz için seni umutlandrmk istemem istersen 1 hafta bekle olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?