2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Üzülme dicem ama tahmin edebiliyorum cok uzuluyorsundur canim. Ben yumurtlama zamanında hamile kalmadım adete yakın kaldım canim bide oyle dene istersen sadece yumurtlama zamanında birlikte olmayin butun ayi degerlendrn bnce. Belki erken olur belki gec olur belli olmuyor hic.

Cnm yapmadığınız dua kalmadı ya varisten meryem suresine 41 gun boyunca okudum salati tefriciye hz zekeriya duasi inan hepsini okuduk RABBİM e tevekkül ettik ne gelirse ondan sadece bekliyoruz ve dua ediyorz ama olursa okumk isterm tabiki

Adet oldum bile canım 3.günüm bugün sen nasılsın?

Benimde hamileliğim zor geciyor canim gece gündüz bulantim var. Hamile kalmadan once herseye razi oluyor insan ama ne bileyim simdi de cok kotu oluyorum doktor da hep yatcan dedi. Surekli hastalikla geciyor buna da cok şükür ne diyim canim. Sizlere de cok dua ediyorum inşallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalırsınız. Ben uzulursunuz diye yazmıyorum bazen okuyup cikiyorum

Bende adet olcak gibiydim agrimda baslamisti ama hamileymisim canim adet olmadan umudunu yitirme bence

Biliyomusun bende ilk gebeliğimde adet yakın 19. Gün kalmışım doktor söylemişti...inşallah sağlıkla Allah göstersin kısa zamanda...sen benimle aynı şeyleri yaşadın geçmişte beni anladığını biliyorum

Bende bende annem yaptı 41 gün meryem hz. Zekeriya bın duası zaten hep dilimde...artık beklicez tevekküle kaldı işimiz.

Kızlar ben birde şunu duydum ama henüz onu yapmadım takvası yüksek bi arkadaşım bahsetti.
FETİH SURESİ CUMA SAATİ EZAN VE SELA ARASI 41 kere okunuyormuş bir hacet niyet için...

Tabi bence kişi lazım onu okumaya süresi az cünkü ezan ve sela arası 41 fetih yetişmesi için

Valla topik eski zamanlarına döndü hepimiz döndük inş bigün göbeğimiz dolu geliriz

Kızlar burada konuşuldu mu bilmiyorum, instg hanımlaraozelmacun diye bir sayfa var bana pcos sayfasından denk gelmişti orada gördüm ve inceledim. Siz de incelersiniz, Bu macun her şeye şifa aşağıda kopyaladım faydalarını. Yorumları okuyun, hamile kalan baya bir kişi var, ben bu ay bebek olmasaydı kullanmayı düşünüyordum hatta irtibata filan geçmiştim. Bi bakın derim, bu rahatsızlıklarınızdan varsa, tamamen bitkiselmiş.

1)Hanımlara özel macun hangi rahatsızlıklara iyi gelmektedir?
-Adet Düzensizliği
-Polikistik Over
-Çikolata Kisti
-Miyom, Polip
-Hipofiz Bezinin Dengesiz Çalışması
-Rahim İltihapları
-Yumurta Çatlayamaması
-Yumurtalık Tembelliği
-Rahim duvarı kalınlaşması veya incelmesi
-Hormon Bozuklukları
-Erken Menopoz
-Sivilce, Ciltte yağlanma, Tüylenme
-Adet Sancısı
-Az, Çok ,Erken,Geç adet olma... gibi sorunlarla savaşanlar için çok büyük yardımcıdır. Hipofiz bezi salgılarının dengelenmesine de detek verir.

Ya ben bide imkansizi basardim kocam yokken hamile kaldim bi hafta adam evde yoktu tam yumurtlama zamaninda hemde. Cok uzuluyordum bir ay daha bosa gececek diye. Zaten bir bir ay derken bir seneyi gecmisti. Ama esim geldi iki gun ust uste iki kere oldu kaldim . bide yumurtlama zamanında benden ince ip gibi kan gelmisti akintiyla birlikte ondan sonra hamile kaldim hic oyle gormemistim

Hoşbulduk canım iyi olmaya çalışıyorum.. Bende özlemişim ya bütün sayfaları okuyamadım ama sen hala adet olmadın sanırım. Elinde varsa testin yap bi tane daha belli mi olur :)
Testim var cnm 3 gün önce yaptım negatifti. Yine o negatifi görmek istemiyorum eğer yarına kadar gelmezse yaparım 1 tane daha

Hiç duymadım valla cnm kuzenimin eşi 5 yıl hamile kalmadı hurmanın üstüne hac hurması ama meryem süresi okuttu yani 41 kisiye 41 hurma verdi hepsi üstüne okudu daha sonra onlari hergun esiyle beraber birer tane yedi o ay hamile kaldi

Canım benim öyle adet ağrısı yokki sadrce baş ağrısı 2 ay ilaclarla adet oldum bakalm bu ay kendi gelck mi

Adet olmak icin hemen ilac icme bence canim benim 4 gun gecmisti test yaptigimda cok zor gozukuyordu. Hatta bi hafta sonra tahlilde 300 cikti. Yani bence biraz bekle istersen canim

Tabi ALLAH hikmeti oldu mu oluyor ben hurmaya yapmadım ama yanimda var denycm inşAllah

Y
Adet olmak icin hemen ilac icme bence canim benim 4 gun gecmisti test yaptigimda cok zor gozukuyordu. Hatta bi hafta sonra tahlilde 300 cikti. Yani bence biraz bekle istersen canim
Yok cnm test yapıp kullaniyorm ilaçları zaten baya gectikten sonra yani brnim ne 4 gunler ne 5 gunler 1 ay bazen daha fazla 3 ayda bir bazen

Ama bak hala olmadin canim. Belirti bende yasadim hatta hamile oldugumu ogrendigim de bile adet belirtileri yasiyordum

Canım biliyorum beklemek çok zor ama istersen biraz bekle ne dersin. Sürekli gecikmeli bir adet geçirdiğimiz için seni umutlandrmk istemem istersen 1 hafta bekle olur mu
Aslında doğru söylüyorsun. Bak şimdi iyi oku.
2 ay önce 51 günde adet olmuştum. Geçen ay 45 günde oldum öyle olunca herhalde dedim yavaş yavaş düzeliyor hep 2 3 gün one atacak dedim. Bi de bu ay bal corekotu yaptım hiç aksatmadan. Bu kurun hem hamile kalmaya yardımı var hemde adeti erken getiriyor. Ben o yüzden bu ay 40 günde olurum dedim. O yuzden böyle heycan yaptim cnm.
Önümde 2 ihtimal var bence ya hamilelik var yada bu kur bende kist yaptı o yüzden bayağı geç adet olucam..

Aksam da tüm belirtileri yaşadım sabaha kesin olcam dedim ama yine yok bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…