- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.241
Yaa inşallah cnm inşallahAma bak hala olmadin canim. Belirti bende yasadim hatta hamile oldugumu ogrendigim de bile adet belirtileri yasiyordum
Canım haklsın o kürü bende denedim şimdi bende kist olmuş inşAllah sende yapmamıştır. Biraz daha bekle cnm baktin belirtiler devam ediyor adet olmadn testini yaparsin ve inşAllah inşAllah o çift çizgiyi görürsünAslında doğru söylüyorsun. Bak şimdi iyi oku.
2 ay önce 51 günde adet olmuştum. Geçen ay 45 günde oldum öyle olunca herhalde dedim yavaş yavaş düzeliyor hep 2 3 gün one atacak dedim. Bi de bu ay bal corekotu yaptım hiç aksatmadan. Bu kurun hem hamile kalmaya yardımı var hemde adeti erken getiriyor. Ben o yüzden bu ay 40 günde olurum dedim. O yuzden böyle heycan yaptim cnm.
Önümde 2 ihtimal var bence ya hamilelik var yada bu kur bende kist yaptı o yüzden bayağı geç adet olucam..
Aksam da tüm belirtileri yaşadım sabaha kesin olcam dedim ama yine yok bilmiyorum
Bana mi dedin cnm?Ayyy kız ben senden daha çok heyecan yaptım valla dört gözle haberini bekliyorum inşAllah olmazsın
Geçmiş olsun cnm ya şimdi kuzende söyledi bi sorun yok inşAllahdepremmmmm(((((((((((((
Evet cnmBana mi dedin cnm?
Hemde neee kapı kapandı sallanmaktandepremmmmm(((((((((((((
Bursalilar hemen belli etti kendini bayagi sallandik ama yaaGeçmiş olsun cnm ya şimdi kuzende söyledi bi sorun yok inşAllah
YaaCanım haklsın o kürü bende denedim şimdi bende kist olmuş inşAllah sende yapmamıştır. Biraz daha bekle cnm baktin belirtiler devam ediyor adet olmadn testini yaparsin ve inşAllah inşAllah o çift çizgiyi görürsün
hem benim adet o kadar duzensiz ki doktora gitmeden once 10 günde bir olurdum baze 9 olurdu 20 15 günde bazende 3 aya çıkardı doktordan sonra uzadı tekrar 45 50 olduCanım haklsın o kürü bende denedim şimdi bende kist olmuş inşAllah sende yapmamıştır. Biraz daha bekle cnm baktin belirtiler devam ediyor adet olmadn testini yaparsin ve inşAllah inşAllah o çift çizgiyi görürsün
Ege denizi 6,3 çook sallandık yaylandıkkkGeçmiş olsun cnm ya şimdi kuzende söyledi bi sorun yok inşAllah
Geçmiş olsun cnmBursalilar hemen belli etti kendini bayagi sallandik ama yaa
Yok cnm ya herkeste yapack diye birsey yokYaabende de kist yapmış olabilir
Bilmiyorum cnm ya peki sence ne zaman yapayim test?Yok cnm ya herkeste yapack diye birsey yok
1 hafta bekle belirtiler de devam ederse yapBilmiyorum cnm ya peki sence ne zaman yapayim test?
Umarım bekleyebilirim:))1 hafta bekle belirtiler de devam ederse yap
Sen izmirdemisin ben izmirdeyim aklımı oynatacaktım böyle bişey görmedim ben ya cok sallandı uzın sürdüEge denizi 6,3 çook sallandık yaylandıkkkAllah ım sen koru...
Ben bursada böyle sallandıysam seni düşnemiyorum canımSen izmirdemisin ben izmirdeyim aklımı oynatacaktım böyle bişey görmedim ben ya cok sallandı uzın sürdü
Aynen öyle canım işte üzülmemek elde değil. O gün üzülüyorum yarına bi şekilde geçiyo çok şükür. İnşallah biz de bir gün bebişimiz olduğunda bu topiğe bakıp bu günlerimizi hatırlarız neler yapmıştık diye :)Hoşgeldin canım hiç kafana takma RABBİM herşeyin hayırlısını bilendir üzülme diyemem çünkü elimizde olan bisey değil ama olmayacak diyede düşünme elbet oluck bak bizim dua topigindeki arkadaşlar sırayla kalıyor maşallah az sabir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?