2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kızlar beta hcg değerim 172.44 tamam gebelik allahın izniyle var ama kaç haftalik bilen varmı doktorla görüşme fırsatım olmadı
Canım hayırlı olsun inşallah, haftası son adet tarihine göre belirleniyor bir de değerin adetten kaç gün geçtikten sonra ölçüldü, bunlar önemli, bu yüzden doktorun net haftayı söyleyebilir..

Kızlar beta hcg değerim 172.44 tamam gebelik allahın izniyle var ama kaç haftalik bilen varmı doktorla görüşme fırsatım olmadı
Canım kese 1000 betanın üstünde olduğunda görünüyor sen doktora gitmek için 1 hafta beklemekle doğrı düşünmüşsün.şuan 4 haftalık diye geçer bildiğim kadarıyla o kese gözüktükten sonra düzen tutar haftası cok takılma keyifini çıkar

Yaşam kalitem sıfır tüm beynim hep bebekte sizde böylemisiniz? Yoksa sadece zaman zaman mı üzülüyorsunuz?
@Burcummmmm123 @Mucize2107 @Saman Alevi @Smydnz A ankmutsuz TurkuazKrampon
Kelebeğim ne yaptin sen ya Şu an adet olduğun için hormonal olarak da duygusalsin yapma bak ruhsal hasta olsan ne olacak ankisiyete çok berbat bir hastalık kuzum yapma...dinleme kendini en manevi çözüm allaha sığınıp namaz kılıp dua etmen yok hala olmuyorsa bi destek almalısın.. arada evet oluyor geliyor heyheyler ben avm ye gitmek istemiyorum çocuklu aile çok oluyor mümkünse hafta sonu oralara gitme seni seven ve sayan anlayan bir esin var onuda bıktırma canım adamlar böyle şeylere gelemiyor düz mantık biraz geç yazdım anca gördüm grip nezle bol agri kesici antibiyotikle boğuşuyorum... dikta et kendine bu yolda yalnız değilsin; )

A ankmutsuz kuzum benim anksiyete zaten bebek kaybettikten sonra başladı ve bi dönem cok ağır geçirdim ne güzel atlatmıştım bu hafta depreşti işte bebek mevzusuna üzülmek üstüne bide panikatakla uğraşıyom cok zor bişey gerçekten resmen beynime söz geçiremiyom korku beni yönetiyor.Biz tatili yaptık mesela o cok iyi geldi o yüzden acaba oldumu ki dedim ama tutmamış bizim çocuk gene.

Sakin ol erkeklerin geneli hemen hemen böyle bak bide hamissin ver cevabını çık odadan ya da cevap bile verme yok senin anan yok benim anam ya da aile muhabbetleri çok sıkıcı ve saçma... dolmuşsun belli bebişi düşün canım

Zamanın bekliuor kelebeğim senin sorunun beyninde zihninde orayı rahatlasan kendi kendine gelecek Alkahin izniyle inşallah

Kızlar allah razı olsun Rabbim isteyen herkeze nasip etsin Güle güle büyütmeyi nasıp etsin 10 Mayıs adet tarihim 2 günlük bir gecikmem var kdryknk Kelebekcikk34 E esmer58
Doktorunla görüş canım değerini takibe alacaktır, zaten randevu verir sana... Bende haftamı bilmiyorum Cuma günü randevulaştım keseyi görmek için ömrümüz varsa eğer bakalım. Herşeyin hayırlısı herkes için

Yaa cnm benim ne güzel yazdın umarım vardır yarın sabaha kadar gelmezse tekrarlicam hadi bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…