- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.281
senin bi lafın vardı bana hatırlarmısın şimdi ben sana yazıyorum senin cümleniVala ben kafayı yedim. Bi 3 4 gün beklicem diyom bi yarın diyom ne dedigimi kendimde bilmiyomne yapayım ben şimdi?
Evet var içimde bisey hissediyorumGelmesin inşallah o kırmızılar, akıntım değişti demiştin canım başka farklı belirtin var mı diğer aylara göre?
Supersin kizz tam yerinde olmuss:))senin bi lafın vardı bana hatırlarmısın şimdi ben sana yazıyorum senin cümleni
"O eğer varsa şuanda zaten var "
Ayy canım benim ya ağzın bal yesi inşaAllah :)) sen hamileydin dimi canım
Valla cnm insan dusunmeden edemiyor adet yaklaşınca ben yarına kadar gelmezse bi test daha yapicam artikYa kizlar benimde son 5 gun ama test yapmamak icin zor tutuyorm kendime soz verdim cunku degilmiKelebekcikk34 ama kasiklarimda bi agri hissediyorum canlar af edersinizde akintimda sut gibi ozellikle lavabo sonrasinda yogub oluyo yaa al iste belirti gelde takilma diyorum nasil gecicek bu gunler bilmiyorumda kendimi yine bi gebe moduna soktum hayirlisi olsunn
Evet söz verdiğin gibi yapma test çünkü test için gerçekten erken adet günü gelmesse yap bence en azından daha umutlu olur hemYa kizlar benimde son 5 gun ama test yapmamak icin zor tutuyorm kendime soz verdim cunku degilmiKelebekcikk34 ama kasiklarimda bi agri hissediyorum canlar af edersinizde akintimda sut gibi ozellikle lavabo sonrasinda yogub oluyo yaa al iste belirti gelde takilma diyorum nasil gecicek bu gunler bilmiyorumda kendimi yine bi gebe moduna soktum hayirlisi olsunn
Tamam yapmiycammmm kuzummm ayy niye boyle oldum ben bu ayyy bilemedimkiEvet söz verdiğin gibi yapma test çünkü test için gerçekten erken adet günü gelmesse yap bence en azından daha umutlu olur hem
Ayy insallah guzell bi sonuc alirsinda banada umut olursun kuzumValla cnm insan dusunmeden edemiyor adet yaklaşınca ben yarına kadar gelmezse bi test daha yapicam artik
Pek umidim yok ama nasip bakalım kuzucum yarın ola hayır olaAyy insallah guzell bi sonuc alirsinda banada umut olursun kuzum
İnşallah canım aminAynen canım bende aradim suan için birumut diye bi arkadaş kaldi bide iki kişi daha tabi bide sen inşAllah sağlıklı bi hamilelik olur hepinizn
Amin canım inşallah darısı senin başına en kisa zamanda Rabbim nasip eder sana da insallahHayırlı olsun canm çok sevindiiim sağlıcakla al kucagina inşallah
Teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinizin başına allah gönlünüze göre versinCanim çok cok sevindim inan hayırlı olsun insallah
Hamisss kizzzKızlar beta hcg değerim 172.44 tamam gebelik allahın izniyle var ama kaç haftalik bilen varmı doktorla görüşme fırsatım olmadı
Kıyamam canım benim senin gibi düşünenlere kıyamıyorum hamilesin mutlu ol canımBenimde hamileliğim zor geciyor canim gece gündüz bulantim var. Hamile kalmadan once herseye razi oluyor insan ama ne bileyim simdi de cok kotu oluyorum doktor da hep yatcan dedi. Surekli hastalikla geciyor buna da cok şükür ne diyim canim. Sizlere de cok dua ediyorum inşallah en kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalırsınız. Ben uzulursunuz diye yazmıyorum bazen okuyup cikiyorum
İnşAllah canmAynen öyle canım işte üzülmemek elde değil. O gün üzülüyorum yarına bi şekilde geçiyo çok şükür. İnşallah biz de bir gün bebişimiz olduğunda bu topiğe bakıp bu günlerimizi hatırlarız neler yapmıştık diye :)
Şu an ben bile heyecan yaptım turkuaz inşallah güzel haberler alırız senden...Yaa cnm benim ne güzel yazdın umarım vardır yarın sabaha kadar gelmezse tekrarlicam hadi bismillah
Ama 3 4 gün önce yaptigim test negatiftiŞu an ben bile heyecan yaptım turkuaz inşallah güzel haberler alırız senden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?