2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Gelmesin inşallah o kırmızılar, akıntım değişti demiştin canım başka farklı belirtin var mı diğer aylara göre?
Evet var içimde bisey hissediyorum

Bir de dün saat 5 gibi annemdeydim ve midem kalkti ogurdum 2 kere bugün de dikkatimi çekti yine aynı saatte 5 gibi midem bulandı. Hatta o an buraya yazacaktım ama belirti aramiyayim dedim sen sorunca yazdim simdi

Ya kizlar benimde son 5 gun ama test yapmamak icin zor tutuyorm kendime soz verdim cunku degilmi Kelebekcikk34 ama kasiklarimda bi agri hissediyorum canlar af edersinizde akintimda sut gibi ozellikle lavabo sonrasinda yogub oluyo yaa al iste belirti gelde takilma diyorum nasil gecicek bu gunler bilmiyorumda kendimi yine bi gebe moduna soktum hayirlisi olsunn

Valla cnm insan dusunmeden edemiyor adet yaklaşınca ben yarına kadar gelmezse bi test daha yapicam artik

Evet söz verdiğin gibi yapma test çünkü test için gerçekten erken adet günü gelmesse yap bence en azından daha umutlu olur hem

Kıyamam canım benim senin gibi düşünenlere kıyamıyorum hamilesin mutlu ol canım

Valla kızlar patır patır adet belirtileri gelmeye başladı sivilcede baş gösterdi bende bide göğüs ağrısı olsa 1 haftaya adetim gelir hadi bismillah

Eski mesajlara baktım 3.5 gün olmuş tam tamına testi yapali off adet olacaksam olsamda rahatlasam yemin ediyorum yaa şu beklemek beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…