2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Off bi tarafım kalk test yap diyor bi tarafım bekle

Cnm vallahi senden çok heyecan yaptım testi yapsana ben dayanamazdım heralde çok sabırsızım yanlış hatırlamıyorsam senin bu aydan bi beklentin yoktu eğer öyleyse hamiş olma ihtimalin yükseliyor bence çünkü bebişler en beklenmedik zamanda geliveriyprlar

Kizlaarr gaza getirmeyin beni sağdan sağdan belime ağrı giriyor sanki olacak gibi hep islaklik var. Zaten yarın yapicam 11 saat sonra şimdi mi yapsam acaba

melikeecgl cnm sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin durumun nasıl bebişin cinsiyetini öğrendin mi bizim gebeliğimiz beraberdi ben Perşembe Dr gidicem cinsiyeti çok merak ediyorum görünür mü

3 gun var kuzum 26.gundeyim elimde testim yok bu ay kendime soz verdim ama dayanamiyorummm yaaa bennn su ikilem yedi bitirdi beni bebis yoksada biran evvel olalim bu surec cok yiparatiyor bizi

Kizlaarr gaza getirmeyin beni sağdan sağdan belime ağrı giriyor sanki olacak gibi hep islaklik var. Zaten yarın yapicam 11 saat sonra şimdi mi yapsam acaba

Cnm o adet belirtilerine inanma ben her defasında adet olsun diye lavaboya gidiyordum ama bişey yoktu yüzümde şimdi bile sivilceler çıkıyor kocaman hem de testi ne zaman yaparsan beni de etiketle bnm merak ettim

Ne guzell rabbim hayirli olani hangisiyse onu nasip etsin kuzum bizide dualarinda unutma

Cnm valla şu mübarek günlerde gerçekten hep dualarımdasınız aklımdasınız belki tek tek isimlendiremiyorum ki isimlerinizi de bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda hepsi hamileyim yazar topiğe diyorum âmin

Cnm valla şu mübarek günlerde gerçekten hep dualarımdasınız aklımdasınız belki tek tek isimlendiremiyorum ki isimlerinizi de bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda hepsi hamileyim yazar topiğe diyorum âmin
Rabbimmm dualarini kabul etsin niyet salih olduktan sonra o dua gelir sahibini bulur allah razi olsn canim benim

Ben diyorumki canlar bu mubarek ayda biraz hz zekerriyanin duasini tesbihat yaapalimmi hamis kardeslerimizde bizim icin cekseler ve hergun birimize okunsa guzel olmazmi biz bu dua halkasina kizlarla katilmistikk suan sonuc alan cok kardesimiz var hersey rabbimden bizde el acip yalvaralim tabi konu sahibimiz TurkuazKrampon izni olursa sonucta onun rizasi olmadan olmaz

Cnm o adet belirtilerine inanma ben her defasında adet olsun diye lavaboya gidiyordum ama bişey yoktu yüzümde şimdi bile sivilceler çıkıyor kocaman hem de testi ne zaman yaparsan beni de etiketle bnm merak ettim
Etiketlerim cnm. Bu sabaha kadar adet olabilirim belki yarına kadar beklicem bakalım olmazsam yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…