- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
- 398
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.301
O bende de var ya adet olacaz yada hamile kalicazAma 3 4 gün önce yaptigim test negatifti
Hep islaklik hissediyorum yaa şimdi wcye gittim yine süt beyazı akinti gelmiş
Off bi tarafım kalk test yap diyor bi tarafım bekleO bende de var ya adet olacaz yada hamile kalicaz
Off bi tarafım kalk test yap diyor bi tarafım bekle
Kizlaarr gaza getirmeyin beni sağdan sağdan belime ağrı giriyor sanki olacak gibi hep islaklik var. Zaten yarın yapicam 11 saat sonra şimdi mi yapsam acabaCnm vallahi senden çok heyecan yaptım testi yapsana ben dayanamazdım heralde çok sabırsızım yanlış hatırlamıyorsam senin bu aydan bi beklentin yoktu eğer öyleyse hamiş olma ihtimalin yükseliyor bence çünkü bebişler en beklenmedik zamanda geliveriyprlar
Kız senin kaç günün var adet olmana hadi gel birlikte yapalimYapma bak benimde istahimi kabartiyorsunn kalmis surda 3 gun ne geregi var
Ne guzell rabbim hayirli olani hangisiyse onu nasip etsin kuzum bizide dualarinda unutmamelikeecgl cnm sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin durumun nasıl bebişin cinsiyetini öğrendin mi bizim gebeliğimiz beraberdi ben Perşembe Dr gidicem cinsiyeti çok merak ediyorum görünür mü
Kizlaarr gaza getirmeyin beni sağdan sağdan belime ağrı giriyor sanki olacak gibi hep islaklik var. Zaten yarın yapicam 11 saat sonra şimdi mi yapsam acaba
Ne guzell rabbim hayirli olani hangisiyse onu nasip etsin kuzum bizide dualarinda unutma
Geldim canım napıyosun ne var ne yok nasıl gidiyo?@Kelebekcikkk im neredesiinnnn kosta gellll bi toplasalimBurcummmmm123 S_V_S_88 Smydnz A ankmutsuz hadi kizlar biraz dertleselim
Rabbimmm dualarini kabul etsin niyet salih olduktan sonra o dua gelir sahibini bulur allah razi olsn canim benimCnm valla şu mübarek günlerde gerçekten hep dualarımdasınız aklımdasınız belki tek tek isimlendiremiyorum ki isimlerinizi de bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda hepsi hamileyim yazar topiğe diyorum âmin
Ne yapiyim kuzum sahur hazirliklari sen napiyon nasilsinnn pozitif dusunceli arkadasimGeldim canım napıyosun ne var ne yok nasıl gidiyo?
Bekle bebegimmm hayirlisi olsun yarin olsunYarına kadar bekliyim bari
Etiketlerim cnm. Bu sabaha kadar adet olabilirim belki yarına kadar beklicem bakalım olmazsam yapcamCnm o adet belirtilerine inanma ben her defasında adet olsun diye lavaboya gidiyordum ama bişey yoktu yüzümde şimdi bile sivilceler çıkıyor kocaman hem de testi ne zaman yaparsan beni de etiketle bnm merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?