- 24 Eylül 2016
- 772
- 837
- 23
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.321
Ah yavrum ya ne demek cnm bu topik sizler sayesinde var ben her türlü varimBen diyorumki canlar bu mubarek ayda biraz hz zekerriyanin duasini tesbihat yaapalimmi hamis kardeslerimizde bizim icin cekseler ve hergun birimize okunsa guzel olmazmi biz bu dua halkasina kizlarla katilmistikk suan sonuc alan cok kardesimiz var hersey rabbimden bizde el acip yalvaralim tabi konu sahibimizTurkuazKrampon izni olursa sonucta onun rizasi olmadan olmaz
Burda ki bu sohbet inanin hamileler arasinda yokbnde hep burda takilmak istiyorum. Hele biri test yapcam derse sık sık girip bakıyorum
:)) iyiyim canım napım aynı valla bende ya hz.zekeriyanın duasını yada salatı tefriciye okuyalım yazdım ama kimseden ses çıkmadı aslında çok kişiyiz yapabiliriz yaniNe yapiyim kuzum sahur hazirliklari sen napiyon nasilsinnn pozitif dusunceli arkadasim
Gel sende bebegimmm takilll insallah hamile kalirizda sende bol bol bakarsin rabbim hamile kalacaklarin sayilarini arttirsinBurda ki bu sohbet inanin hamileler arasinda yokbnde hep burda takilmak istiyorum. Hele biri test yapcam derse sık sık girip bakıyorum
120 belli daha fazlayiz ama aktif kullanan yok cnm toplasan 10 kişi çıkarız anca:)) iyiyim canım napım aynı valla bende ya hz.zekeriyanın duasını yada salatı tefriciye okuyalım yazdım ama kimseden ses çıkmadı aslında çok kişiyiz yapabiliriz yani
Tamam ozamannnn kuzum senden izin ciktiysa siknti yok olurmu kuzum sende topigine sahip ciktinnnAh yavrum ya ne demek cnm bu topik sizler sayesinde var ben her türlü varim
Sen başlat o zaman canım bakalım yarına kadar kimler çıkıcak bi liste yapalım120 belli daha fazlayiz ama aktif kullanan yok cnm toplasan 10 kişi çıkarız anca
Ya Allah rizasi icin ne olacakki dua kisa zaten "Rabbi hebli mines salihin "cekebildigimiz kadar ceksek kimseyi zorlamaz hemm herkesin cekebilecegi kadar olsun niyetimiz belli sonucta rabbim kabul eder insallah:)) iyiyim canım napım aynı valla bende ya hz.zekeriyanın duasını yada salatı tefriciye okuyalım yazdım ama kimseden ses çıkmadı aslında çok kişiyiz yapabiliriz yani
Ya buraya girince cok huzur buluyorumm o kadar alistimki yorum yapmasamda surekli girip okuyorum fena bagimlilik yaptiniz sekerlerKız allah sizi ne yapmasin bu saat oldu topik durgundur dedim hepiniz burdasiniz
Tamam ozamannnn kuzum senden izin ciktiysa siknti yok olurmu kuzum sende topigine sahip ciktinnn
Herkesi etiketlemicem uzun zamandır yazmayanlar var kısa zamanda yazanlari aktif kullananlara soralim. O işi de yarın yapayim lütfen bu gecelik kafa kalmadı bende. Bir de ne yapicaz kızlar hz zekeriyanin ne duası ayrıntılı yaziverin banaSen başlat o zaman canım bakalım yarına kadar kimler çıkıcak bi liste yapalım
Inşallah cnm sağ salim kucaklarimiza alirizInsallah dahaa dunyadan bi haber olan ve insallah bizede nasip olacak olan bidiklarimizida ilerleyen zamanlarda resimlerini paylasiriz gecmisi gulerek yad ederiz
"Rabbi hebli mines salihin "bunu cekicez bitane daha var rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiddua bu biraz daha uzunu yanlis hatirlamiyorsam tabicdetayli bilen arkadaslarim yazsin ben ezbere yazdim ama eksigim olabilirHerkesi etiketlemicem uzun zamandır yazmayanlar var kısa zamanda yazanlari aktif kullananlara soralim. O işi de yarın yapayim lütfen bu gecelik kafa kalmadı bende. Bir de ne yapicaz kızlar hz zekeriyanin ne duası ayrıntılı yaziverin bana
Amin insallah kuzumInşallah cnm sağ salim kucaklarimiza aliriz
Anlamınida yazın kızlar bi de toplu çekelim hamile kalmak isteyenlere diyelim. Tek tek yapmayalim öyle zor olur ve herkes katilmak istemeyebilir"Rabbi hebli mines salihin "bunu cekicez bitane daha var rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiddua bu biraz daha uzunu yanlis hatirlamiyorsam tabicdetayli bilen arkadaslarim yazsin ben ezbere yazdim ama eksigim olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?