2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Peki canım kısa olanın sayısı varmı? Ne kadar çekicez yani bide nasıl yapıcaz hergün 1 kişiye olmazsa nasııl olucak ki?

Canım okunsun valla ne zararı olucak ama bu hafta içinde olsun ben onumizdeki hafta annemlere gidicm bayram vesilesiyle temizliğini yapmak için erken gidicm o zaman okuyabilirmym bilemiyrm ama olmadı toplu okur söylerim ben yeterki oluversin

Hoc onemli degil kuzummmm niyetimiz salih olduktan sonra rabbim kabul eder ya bu duanin hikmeti cok buyuk ben inaniyorumki faydasini cok gorecegiz

Hoc onemli degil kuzummmm niyetimiz salih olduktan sonra rabbim kabul eder ya bu duanin hikmeti cok buyuk ben inaniyorumki faydasini cok gorecegiz
Tabiki görürüz canm baksana maşallah kaç arkadaş hamiş inşAllah bizde kalpten istersek dua edersek zamanı gelince oluck elbette ben adet belirtilerini azda olsa şimdilik yasiyrm bu ayda olcm gibi inşAllah bi dahaki ay dolu dolu gecircm ramazanin ilk 10 günü 1 hatim indirdim şimdi eşimle beraber bir hatim daha yapcz inşAllah bol bol dua ediyoruz ikimizde çok şükürki RABBİM bana harika bir eş nasip etti bu konuyu hiç dert etmiyor ve hep beni mutlu etme çabasında ben hep dua ederdim RABBİM bana bir eş nasip et ama hayırlı bir eş çok şükür geç olmadn buldm onu şimdide bizden olan bir evlat oluck inşAllah kuzum

Masallahhh kuzum mutlulugunuz daim olsunn o buyuk askinizi meyvenizle taclandirsiniz insallahhh.bende sen gibi cok yalvardim hayirlisi olsun diye rabbime binlercekez sukur bu hayattaki en buyuk servetimi esimi nasip etti insallah hep boyle devam eder.benimde bata cok az kaldi ve inan ikilemdeyimmm her bat tarihine yakin yalanci gebelik belirtileri yasiyorum allahim isteyenlerede bizede nasip etsin

Amin canm amin inşAllah inan biz o kadar stres yapiyoruz ki olmayan belirtileri bile biz çıkarıyoruz hersey psikolojik anlayacağın ne zamn kafadn atsak olckta işte atmiyrz ki

Günaydın kızlar kim benim gibi hala uyuyamadı valla yatakta dön dön bi hal oldum bi çare benim bu uykusuzluguma kızlar valla uykusuzluktn başım midem alt üst oldu az daha oruç gidiyordu midemdn dolayı

"Rabbi hebli mines salihin "bunu cekicez bitane daha var rabbi hebli min ledunke zurriyeten tayyibeten inneke semiddua bu biraz daha uzunu yanlis hatirlamiyorsam tabicdetayli bilen arkadaslarim yazsin ben ezbere yazdim ama eksigim olabilir
Biz uzun olanı çektik ama dediğin gibi kısa olursa bizim için daha iyi olur gün icinde daha cok okuma şansımız olur cnm ben seve seve okurum ama bi ricam olucak ilk gün TurkuazKrampon için okuyalım adeti geçti ya belki bu duasa vesile olur inşAllah bebisi onunladr daha sonra sirayla herkese okuruz

Son düzenleme:
Cnm ben varim yapalim belli bi liste olsun ekleme yapmayalim liste bitsin tekrar yapalim bence

Günaydın kizlarr
melikeecgl cnm sesin soluğun çıkmıyor nerelerdesin durumun nasıl bebişin cinsiyetini öğrendin mi bizim gebeliğimiz beraberdi ben Perşembe Dr gidicem cinsiyeti çok merak ediyorum görünür mü
İyiyim canım buralardayim takip ediyorum yazıyorum aradabir burayada :) memlekete geldik yaz tatili boyunca burdayiz o işlerle uğraştım baya bi yoğundum son bir aydır hala da öyleyim :) bizim bebisimize en son Gittiğimiz de doktor kız demişti ama kontrolum bugün şehir değiştirince mecburen doktorda degistirdim ilk defa bugün gidecem bu doktora bakalım o ne diyecek :) sen nasılsın iyi misin :)

Günaydın kızlar !
Gece kaçırmışım sohbetinizi keşke girip baksaydım yaa dün gece hep içim sıkıldı keşke baksaymışım telefonuma sizle konuşsaymışım adetliyim sahurada kalkmadım ya ondan görmedim bende Mucize2107 TurkuazKrampon Smydnz Burcummmmm123 G glry21 Yagmureylul
Kızlar Zekeriya peygamberin duasının hikmeti bence cok büyük 100 kere de olsa bence onu okuyalım fazlası ağır geliyorda 100 günlük cok ağır gelmiyor.
Yagmureylul kuzum istediğin kadar yaz tabiki
buraya bebişi yapanların tecrübeside lazım bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…