2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaa ben bisey anlamadim resim çekmeye calisiyorum test bozuk çıktı ama hafif yamultunca 2.cizgiyi goruyorum sanki çok cok hafif yada bilmiyorum. 2.cizginin yerini görüyorum ne yapacagimi sasirdim

Yaa ben bisey anlamadim resim çekmeye calisiyorum test bozuk çıktı ama hafif yamultunca 2.cizgiyi goruyorum sanki çok cok hafif yada bilmiyorum. 2.cizginin yerini görüyorum ne yapacagimi sasirdim
büşranınkisi gibi mi kuzum onunda belli belirsizdi hatta sen yok demiştin sonra var dedin öyleyse Allahın izniyle inş gebesindir sakin ol kuzum nasipte varsa vardır zaten.

Birde sen diğer negatif çıkan testlerini biliyosun zaten onunla kıyasla kafanda sakin ol bi TurkuazKrampon
Ya varya bilmiyorum ya resim çektim boyutu yüksek geldi boyutunu kucultup öyle aticam ben gördüm ama sanki 2.cizginin kendi yerini gordum olmasa testi sokup bakicam çünkü kaymis asagi doğru. Resim çektim ama resimlerde benim gördüğüm gorulmuyor bir de siz bakin

Kızlar 15 dkya atmış olurum k.bakmayin sizi de bekletiyorum kızım bi yandan telefonu birak diyor bi yandan uyuyan esimin telefonunu alıp dosya kucultmem lazim nolur az bekleyin
hadi hayırlısı canım gönder, negatif ayarı yapayım daha net olur Allah ımmm inşallah

Hic fark etmez kuzummm tabiki okuyalim

Aynennn kelebegimmm bencede kimseyi sıkmayacagi sekilde cekebilecegi kadar ceksinnn bence.. aksam seni cok bekledim keske girseydin kafan dagilirdi bebegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…