- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.361
Test mi yaptın canım heycanlandım valla ben bile hani koydun muKızlar allah aşkına bi bakin
büşranınkisi gibi mi kuzum onunda belli belirsizdi hatta sen yok demiştin sonra var dedin öyleyse Allahın izniyle inş gebesindir sakin ol kuzum nasipte varsa vardır zaten.Yaa ben bisey anlamadim resim çekmeye calisiyorum test bozuk çıktı ama hafif yamultunca 2.cizgiyi goruyorum sanki çok cok hafif yada bilmiyorum. 2.cizginin yerini görüyorum ne yapacagimi sasirdim
Ya varya bilmiyorum ya resim çektim boyutu yüksek geldi boyutunu kucultup öyle aticam ben gördüm ama sanki 2.cizginin kendi yerini gordum olmasa testi sokup bakicam çünkü kaymis asagi doğru. Resim çektim ama resimlerde benim gördüğüm gorulmuyor bir de siz bakinBirde sen diğer negatif çıkan testlerini biliyosun zaten onunla kıyasla kafanda sakin ol biTurkuazKrampon
Kızlar 15 dkya atmış olurum k.bakmayin sizi de bekletiyorum kızım bi yandan telefonu birak diyor bi yandan uyuyan esimin telefonunu alıp dosya kucultmem lazim nolur az bekleyin
hadi hayırlısı canım gönder, negatif ayarı yapayım daha net olur Allah ımmm inşallahKızlar 15 dkya atmış olurum k.bakmayin sizi de bekletiyorum kızım bi yandan telefonu birak diyor bi yandan uyuyan esimin telefonunu alıp dosya kucultmem lazim nolur az bekleyin
Ben göremedim ama sen görüyosan vardır inş :)
Pek anlaşılmıyor canım senin görmen önemli fotoğraftan kaynaklanabilir
Aynen kuzum nasil atalim hayatimizin merkezi olmus artikkAmin canm amin inşAllah inan biz o kadar stres yapiyoruz ki olmayan belirtileri bile biz çıkarıyoruz hersey psikolojik anlayacağın ne zamn kafadn atsak olckta işte atmiyrz ki
Hic fark etmez kuzummm tabiki okuyalimBiz uzun olanı çektik ama dediğin gibi kısa olursa bizim için daha iyi olur gün icinde daha cok okuma şansımız olur cnm ben seve seve okurum ama bi ricam olucak ilk günTurkuazKrampon için okuyalım adeti geçti ya belki bu duasa vesile olur inşAllah bebisi onunladr daha sonra sirayla herkese okuruz
Allahimm sayimizi arttirsin kuzummm ne guzel yaa toplasip okuyalimCnm ben varim yapalim belli bi liste olsun ekleme yapmayalim liste bitsin tekrar yapalim bence
Aynennn kelebegimmm bencede kimseyi sıkmayacagi sekilde cekebilecegi kadar ceksinnn bence.. aksam seni cok bekledim keske girseydin kafan dagilirdi bebegimGünaydın kızlar !
Gece kaçırmışım sohbetinizi keşke girip baksaydım yaa dün gece hep içim sıkıldı keşke baksaymışım telefonuma sizle konuşsaymışım adetliyim sahurada kalkmadım ya ondan görmedim bendeMucize2107 TurkuazKrampon @Smydnz Burcummmmm123 @glry21 @Yagmureylul
Kızlar Zekeriya peygamberin duasının hikmeti bence cok büyük 100 kere de olsa bence onu okuyalım fazlası ağır geliyorda 100 günlük cok ağır gelmiyor.
@Yagmureylul kuzum istediğin kadar yaz tabiki
buraya bebişi yapanların tecrübeside lazım bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?