- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.381
Tabiki aliriz kuzumkızlar dua zincirine benide alırmısınız?
tskler cnmTabiki aliriz kuzum
Burcummmmm123 canım dua zincirine bende katılırım, sen organize et bence, kısa olandan günlük 100 çekebilirim işyerimde inşallah, Günde 1000 tane bir kişi adına çekilebilir benim kanaatim
Kuzum bende goremedim ama beyaz cizgi goruyorsan sakin umit etme cunku ben inu defalarca gordum ama cookkk hafif siliklik varsa gebelik var olabilr ya insallah vardir bebegim yaaa
O zaman umidim falan kalmadı canlar. Beyaz çizgi gördüğümKuzum bende goremedim ama beyaz cizgi goruyorsan sakin umit etme cunku ben inu defalarca gordum ama cookkk hafif siliklik varsa gebelik var olabilr ya insallah vardir bebegim yaaa
Çok tesekkur ederim cnm benim hayırlısı allah'tanTurkuazKrampon yeni adet tarihim 10 temuuz cnm bilgin olsun inşşşş sen hamilesindir şu mübarek günlerde rabbim yüzünü güldürsün
Canini sikma kuzum istersen testi tekrar et bakalim valla ben organize islerinde becerikli degilim kuzum ama yapmayan olursa yine ben el atarimO zaman umidim falan kalmadı canlar. Beyaz çizgi gördüğüm
Hayırlısı allah'tan..
O zaman burcum yada mucize biriniz ayarlayin ne okunacagini organizasyonu falan. ben sık sık giremiyorum. Ne okunacagini söyleyin ben de okurum .
Birumut55 ablamizi unutmayalım. Bir de @Saman Alevi belki okumak isterler. Aklıma gelirse daha yazarim
Günaydın kizlarr
İyiyim canım buralardayim takip ediyorum yazıyorum aradabir burayada :) memlekete geldik yaz tatili boyunca burdayiz o işlerle uğraştım baya bi yoğundum son bir aydır hala da öyleyim :) bizim bebisimize en son Gittiğimiz de doktor kız demişti ama kontrolum bugün şehir değiştirince mecburen doktorda degistirdim ilk defa bugün gidecem bu doktora bakalım o ne diyecek :) sen nasılsın iyi misin :)
Tmm cnm siz burcuyla konusup anlasin veya yapmak isteyen başka biri olursa o da yapabilirCanini sikma kuzum istersen testi tekrar et bakalim valla ben organize islerinde becerikli degilim kuzum ama yapmayan olursa yine ben el atarim
Cnm tedavi seklin belli oldu mu ne yapilcak suan seninle ayniydik ama artik deiliz :)Canlarım dua zincirini kuralım ama ben müsait olamadım siz ayarlayın benide baş sıralara alırsanız memnun olurum çünkü bunay tedaviye başladım sizinde dualarınıza ihtiyacım varTurkuazKrampon canım sana zahmet olmazsa liste yaparmısın günlük her namazdan sonra 100 tane çeksek günlük 500 tane çekebiliriz :))
Ben 707 diye biliyom cnmBide kızlar bu tesbihatın sayısı yok dimi :)
Ben sayisinin ne kadar oldugunu bilmiyorum kuzum ama herkesin cekebilecegi kadar olsnBen 707 diye biliyom cnm
Tamam canimmmTmm cnm siz burcuyla konusup anlasin veya yapmak isteyen başka biri olursa o da yapabilir
ne zaman başlayacaz cnmTamam canimmm
Gebelik olmasa da içini temizler cnm yap sen . Kan vermeyi düşünmüyorum benim yaptigim bal kuru çok büyük ihtimal bende kist yaptı o yüzden olamadımTurkuazKrampon cnm canini sikma ya bi test daha yap ya da kan versene yaa icin rahatlamasi acisindan getci bende negatifi kanda gordum ama hala kirmizilari goremedim sen sogan kurunu yapmistin yaa ben onu aksamlari icsem hem erken gelsin hem de fayda olur mu ki gebelige acaba
Eline sağlık canım ama bu listeyi duzenleyemeyiz ben en başa 1.sayfaya alıyorum bu listeyi okuyanlar şu kadar okudum desin bende karsisina yazarım. Bir de hergun mu okunacak?Duamiz "Rabbi hebli mines salihin"
Anlami: "Ey rabbim bana salih olanlardan bir cocuk ihsan et"
Böylesine güzel anlami olan bi duayi el birligiyle okuyalim canlar müminin mümine duasi kabul olurmus canlar ya allah ya bismillah diyip baslayalim hergun birimize okunsun ve okuyanlar isimlerinin yanina okunduklari sayiyi ve okudum yazmalarini rica ediyorum
TurkuazKrampon
Burcummmmm123
3)@Kelebekcikkk
Mucize2107
5)@Smydnz
@S-V-S-88
6)@kdryknk
S seda7782
G glry21
9)@Yagmureylul
Kizlar aklima gelenler bunlar eksik olursa liste guncellensin sayiya hep beraber karar verelim herkes gunde 200 tane okusa 800 tane okunmus olur ama bu benim fikrim tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?