- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.241
tamam canımBence erken cnm negatif çıkar da uzulursun biraz daha bekle
Kizlar bende istiyorum bu ay olmassa mart bnde 5 aydr istyorum bu ay ovulasyon testi kullandim icinizde kullanan varsa konusabilir miyiz yada bilgisi olanCanm merhaba bende 7 aydr deniyrm mart ayı umudum artk beklyrm :)
Üye
Yeni
[Merhaba. Ben 19 yaşındayım ve sevgilimle cinsel ilişkiye girdim. 2 yıldır çıkıyoruz. Bu yaptığımdan çok utanıyorum.s lütfen bana yardım edenilirmisiniz?cinsel ilişkimizde hiç bir zaman boşalma veya kanamam olmadı. İçime boşalmadı. Benim adet düzensizliğimvar povistik over kisti var cinsel ilişkimdem öncede vardı. Aa bugün ilişkiden 1-2 saat sonra sarımsı jöle kıvamında bi akıntı geldi elime.s hamilelik değildir demi inşallah değildir. Lütfen cevap verin
:) Ay kız nasıl gidim benim fındığım için en bnm kadar sevindiniz bn hep burdayım sizide inş bekliyorum inş bu arada sen hasta oldun mu yada kaç gün varNe güzel olur hep birlikte bebeklerimizin gelisimlerini takip ederiz. Dertlesiriz. Hamissin diye bizi bırakıp gitme
Tez zamanda bizlerde geliriz insallah yanina:)
Teşekkür ederim cevapladığn içinDegilsin
Peki neden olmuştur.s Olmadığıma çok sevindim zamanı değil farkındayım buraya yazarak yanlış yaptım biliyorum ama çok korktum.s özür dilerim şimdidenDegilsin
Günaydın... belirtilerini paylaşabilir misin lütfen:) Ay kız nasıl gidim benim fındığım için en bnm kadar sevindiniz bn hep burdayım sizide inş bekliyorum inş bu arada sen hasta oldun mu yada kaç gün var
21 şubat tı benim günüm geçti... daha olmadım ... korkumdan test yapamıyorumkızlar 24 şubata 1 gün kaldı hala adet olamdan direnenler burdamı heyecan dorukta cumartesi günü testlere saldırcagz inş Allah nasip ederse güzel haberler verelim inş
Gecikmeden önce bi belirti yok diyebilirim normal adet belirtileri oluyor.. ama adet geçince normal şiddetli baş ağrısı bel ağrısı henüz mide bulantim yeni başlıyor gece boyu bulandı zaten suan bi test yapmasamda tecrubeden anlayabiliyorumGünaydın... belirtilerini paylaşabilir misin lütfen
Gecikmeden önce bi belirti yok diyebilirim normal adet belirtileri oluyor.. ama adet geçince normal şiddetli baş ağrısı bel ağrısı henüz mide bulantim yeni başlıyor gece boyu bulandı zaten suan bi test yapmasamda tecrubeden anlayabiliyorum
Birisi daha eksildi yani22 mart yeni tarih. Ben kırmızı kart gördüm
Canim yani sen de adet olacağını mi saniyordun?Gecikmeden önce bi belirti yok diyebilirim normal adet belirtileri oluyor.. ama adet geçince normal şiddetli baş ağrısı bel ağrısı henüz mide bulantim yeni başlıyor gece boyu bulandı zaten suan bi test yapmasamda tecrubeden anlayabiliyorum
Inşallah canim ya. Ama ben her an adet olucak gibiyimm belim dunden beri felaket agriyor. Butunce sargili yattim ise gelirken de cikarmadimkızlar 24 şubata 1 gün kaldı hala adet olamdan direnenler burdamı heyecan dorukta cumartesi günü testlere saldırcagz inş Allah nasip ederse güzel haberler verelim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?