2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Kizlar bende istiyorum bu ay olmassa mart bnde 5 aydr istyorum bu ay ovulasyon testi kullandim icinizde kullanan varsa konusabilir miyiz yada bilgisi olan
Canm ben onceden kullanmstm iste kirmizin yogn oldgu gunlerde olcksn benim ki tutmamasti ins senn ki tutar :)

Kızlar selam. Bata 3 gün var şimdi idrar testi yaptım ama ilk idrarım diildi. Silik çizgi çıktı silik ama belirgin. Yarın kan vericem dua edin hamile olayım çok istiyorum .

TEST NE BEN MIRATECHLE YAPIOYORUM SİLİK ÇIKIO AMA BASKA TEST YAPINCA ÇIKMIO ANLAMADIM

KIZLAR SORUM OLCAK BEN ÇALIŞIYORUM İŞ YERINN YANNDA SAĞLIK OCAGI VAR KAN TESTİ YAPTIRMAK İSTİYORUM ANCAK KAYDIM BURDA DEĞİL YİNEDE TEST YAPARLARMI ÖZELLERDE PAHALI TEST BİLGİSİ OLAN BİLGİ VEREBİLİR Mİ

Canım selam sağlık ocakları genelde 9-10 kan alıyormuş ben aradım öyle dedi benim sağlık ocağı. Sende telefonla ara onlar cevaplar.

Kızlar selam. Bata 3 gün var şimdi idrar testi yaptım ama ilk idrarım diildi. Silik çizgi çıktı silik ama belirgin. Yarın kan vericem dua edin hamile olayım çok istiyorum .
Oleeyy bir hamis dahaaa
Oleyyy bir hamis daha lalalalalallal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…