- 19 Eylül 2016
- 148
- 127
- 33
- 34
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.261
Gunaydinnnnn.Günaydın kızlar
Canm ben onceden kullanmstm iste kirmizin yogn oldgu gunlerde olcksn benim ki tutmamasti ins senn ki tutar :)Kizlar bende istiyorum bu ay olmassa mart bnde 5 aydr istyorum bu ay ovulasyon testi kullandim icinizde kullanan varsa konusabilir miyiz yada bilgisi olan
Günaydın canımGünaydın kızlar
Inşallah canim ya. Ama ben her an adet olucak gibiyimm belim dunden beri felaket agriyor. Butunce sargili yattim ise gelirken de cikarmadim
Kızlar selam. Bata 3 gün var şimdi idrar testi yaptım ama ilk idrarım diildi. Silik çizgi çıktı silik ama belirgin. Yarın kan vericem dua edin hamile olayım çok istiyorum .
Laboquik canım.TEST NE BEN MIRATECHLE YAPIOYORUM SİLİK ÇIKIO AMA BASKA TEST YAPINCA ÇIKMIO ANLAMADIM
Canım selam sağlık ocakları genelde 9-10 kan alıyormuş ben aradım öyle dedi benim sağlık ocağı. Sende telefonla ara onlar cevaplar.KIZLAR SORUM OLCAK BEN ÇALIŞIYORUM İŞ YERINN YANNDA SAĞLIK OCAGI VAR KAN TESTİ YAPTIRMAK İSTİYORUM ANCAK KAYDIM BURDA DEĞİL YİNEDE TEST YAPARLARMI ÖZELLERDE PAHALI TEST BİLGİSİ OLAN BİLGİ VEREBİLİR Mİ
Oleeyy bir hamis dahaaaKızlar selam. Bata 3 gün var şimdi idrar testi yaptım ama ilk idrarım diildi. Silik çizgi çıktı silik ama belirgin. Yarın kan vericem dua edin hamile olayım çok istiyorum .
Oleyyy bir hamis daha lalalalalallalKızlar selam. Bata 3 gün var şimdi idrar testi yaptım ama ilk idrarım diildi. Silik çizgi çıktı silik ama belirgin. Yarın kan vericem dua edin hamile olayım çok istiyorum .
Hayirlisi canimSonuç negatif
İnşallah canım benim inşallah...Oleeyy bir hamis dahaaa
Oleyyy bir hamis daha lalalalalallal
benim diyeceğimi sen son cümlede söylemişsinkızlar cocuğun cinsiyetini az da olsa belirlemek elimizdeymiş pozisyonlar yemek gün vs bu tarz sacma seyler doğru sizcedecocuğu yaptıkta cinsiyeti kaldı tövbe tövbe ....
Kızlar selam. Bata 3 gün var şimdi idrar testi yaptım ama ilk idrarım diildi. Silik çizgi çıktı silik ama belirgin. Yarın kan vericem dua edin hamile olayım çok istiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?