- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.701
Çok iyi yapmışsın canım gelmiş geçmiş olsun Allahım inş bu günleri unutturcak mutluluklar versinCok uzuldum canıminşAllah acını dindirsin Rabb'im tez vakitte saglıklı hayırlı bebişlerin olsun. Benımde ilk evliliğimden 2 düşüğüm var. İkinci evliliğimden 1 kimyasalım var. Ama şimdi kieşimin sperm hareketide az. Birde ben düşükler için pıhtılaşma testi yaptırdım tepecik arastırmada 2 gene bakmışlar dalga geçer gibi. En az 4-8-12 gene bakılıyor diye biliyorum ben. İçime sinmedi tekrardan pıhtılaşma testi yaptırdım 9eylül arstrmada. Dayımdada pıhtılaşma varmış meger yeni ögrendim onuda. Simdi sonuclarımın cıkmasını bekliyorum.
Bende çok diyorum keşke hemen çocuk yapsaydım beklemeseydim niye bekledim diye işte keşkeler bize fayda vermiyor...Ay hep aynı şeyler yaşananlar o göz göze gelmeler yok mu Allahım aratmasın artık gerçktn cok zor bişey gittiğin geldiğin yer burnundan geliyo bir de artık gerçekten aile olma ihtiyacı hissediyorsun yani bizde 2,5 yıllık evliyiz ilk 1 sene korunduk manyak gibi ne bilelim böyle olcgnı.Zaten 4,5 aylık kaybım bebeğüm büyüdüğü için başlı başına travmaydı. O yüzden soramıyorlar bize ne yaşadığımızı gördükleri için.Sormalarına gerek yok ama birisi hamile olunca ah nasıl söylicez dediklerine göre yeterince acıyorlar zaten
Aminnn inşallahANLADM CNM İNŞ HAMİLESİNDİR
Erkeklerin hepsi öyle dışa vurmuyor ama benim eşimde öyle bizmi golu atamıyoruz diyor bide eşimin arkadaşları arayıp bebiş haberi verince daha çok deliriyor bizimde bebişimiz olsa ikinize neler neler alırım diyor ama yok diyor sonrada cidden çok değişik bir psikoloji yaşayan anlıyor rabbim daha fazla bekletmez inşallahDun eşime tatlı yaptım. Ya bugun aklımdan gecti biliyormusun? Ben bu tatlıyı düşündüm. Keske başka birsey dileseydim cocugum olsun deseydim dedi. Gecen gun avmye gittik. Bak gordunmu babasının kucagında bebek ne kadar da tatlı. İnşAllah bizde boyle oluruz dedi. Bende ona dedim. Ahh ahh hayaller ve gerçekler dedim. Kırıldı biraz . Takmıyormuş gibi yapıyor ama takıyor farkındayım
Onlar içinde zor tabi. Benımki kimyasalı bi duydu herkese söyledi halbuki dedim ki soyleme kimseye. Doktor umutlu defil dedim. Ama yaa ben baba oluyorum herkes duysun dedi. Bende düştü dedim kimyasal gebelik sonlanınca. Eve geldim agzıma geleni saydım.Erkeklerin hepsi öyle dışa vurmuyor ama benim eşimde öyle bizmi golu atamıyoruz diyor bide eşimin arkadaşları arayıp bebiş haberi verince daha çok deliriyor bizimde bebişimiz olsa ikinize neler neler alırım diyor ama yok diyor sonrada cidden çok değişik bir psikoloji yaşayan anlıyor rabbim daha fazla bekletmez inşallah
SON ÇAĞRI
@yagmur_20
@glry21 ve edibe
@Nadrun35
@pinpirik90
@zehzeh2
kdryknk
Hanımlar akşama kadar vaktimiz var okuyabilirseniz okuyun okuyamazsaniz canınız sağolsun.
Yarın betül arkadasimiza okunacaktır.
Tabikide okuruz tatlım ya ayıp ettin. 3 tane hamilemiz var sizlerede okucaz tabikiTurkuazKrampon cnm ben yarın kuzenimle görüşcem o da okusun mümkünse bnm için de okuyabilir miyiz
Allah kabul etsin ağzın saglik200kere okudum canımm
Bende oyle yapayım bugünBende oyşe yapıyordum ama kimin için okuyucaksam onun adını söylücem başlamadan artık. Allah'ım şu arkadasımın saglıklı ve salih evlet sahibi olması niyetine okuyorum sen kabul eyle dicem :)
Varya bi ay var sende bisey:) demedi demeGeçen ayki duruma düşmek istemiyorum vallahi sevinemiyorumda geçen ay dereyi görmeden paçayı sıvadıl bi pozitifi gördükdiye kanda negatifdiadeti beklicez inşallah hamişimdir ay ağzından bal damlıyor baaaal
Ağzına sağlık cnm bugün betül arkadasimiza okuyoruz bilgine:)TurkuazKrampon canım ben 300 okumuştum, misafirim vardı ve gece rahatsızlandım girip yazmaya vakit olmadı... Şimdi Mucize2107 arkadaşımıza okunan rakama baktım, 80 tane daha okudum ve duasını ettim, 7000 e tamamlandı inşallah, rakamı düzelt canım sana zahmet...
Ahahhhh taktik alabilsem ben alacam daaa işte ciddi ciddi de soruyorum varya kimse bişi demiyo ne var söyleseler ölcekler sanki
Nerdeeeee keşke azcık değişik ümidim var şu lekelenme felan da olunca inşallah kafama fazla takmıyorum bu ay temizlikdi oruçdu derken geçiyo günlerde konuştukca insan yanımda olsaydı temizlik yaparken elini suşara soksa gülse peşimde dolansa diyorVarya bi ay var sende bisey:) demedi deme
İnsan kendini durduramıyor ya o heyecanla herkez gibi kendide söylemek istiyor amaaa söylememeklazım aslında sonra ay bunlar ne meraklı bak olmamış diye ne laflar ediyolar...Onlar içinde zor tabi. Benımki kimyasalı bi duydu herkese söyledi halbuki dedim ki soyleme kimseye. Doktor umutlu defil dedim. Ama yaa ben baba oluyorum herkes duysun dedi. Bende düştü dedim kimyasal gebelik sonlanınca. Eve geldim agzıma geleni saydım.
AMİN cnm :) ne kadar okuyabilirsen artık
O zamanda kızıyorsun canimNerdeeeee keşke azcık değişik ümidim var şu lekelenme felan da olunca inşallah kafama fazla takmıyorum bu ay temizlikdi oruçdu derken geçiyo günlerde konuştukca insan yanımda olsaydı temizlik yaparken elini suşara soksa gülse peşimde dolansa diyor
Şükür bizim etrafımızda oyle laf edenler yok. Hatta millet ne cocugu hayatınızı yasayın diyor. Halbuki cogu bilmiyorki cocuk olmuyor :)bizim hayatımızı yasadıgımızı düşünüyorlar :) hey yavrum heyy :)İnsan kendini durduramıyor ya o heyecanla herkez gibi kendide söylemek istiyor amaaa söylememeklazım aslında sonra ay bunlar ne meraklı bak olmamış diye ne laflar ediyolar...
BURDAN YENİ EVLENENLERE SESLENİYORUMMM YAPIN KIZ ÇOCUK VALLA YAPIN HEMEN OLSUN
Yaaaaa yaaaa bende istiyorum istiyorum kız onun tadı tuzu kimbilir nasıl olur kurban olurum ben onu yaradana yavrummm binimde ossunnnnn bebişimmO zamanda kızıyorsun canim
Ben de temizlik yaparken hemen kosa kosa gidiyor bez alip geliyor kendine bana yardım ediyor sıliyor kendi capinda
Sonra başlıyor suyla oynamaya ama kiyamiyorum her yer su oluyor üstü başı hali hicbisey demiyorum saatlerce oynayıp duruyor
Bende öyle yansıtıyorum daha erken diyerekŞükür bizim etrafımızda oyle laf edenler yok. Hatta millet ne cocugu hayatınızı yasayın diyor. Halbuki cogu bilmiyorki cocuk olmuyor :)bizim hayatımızı yasadıgımızı düşünüyorlar :) hey yavrum heyy :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?