2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Çok iyi yapmışsın canım gelmiş geçmiş olsun Allahım inş bu günleri unutturcak mutluluklar versin
bende ege de yaptırdım onlara kalsa yapmıyorlarda ısrar ettik bizde cünkü sağlıklı gebelikte aniden kaybettm ben ve anlamadım bebeğin karnımda öldüğünü giç bi sıkıntı yaşamadım cünkü tesadüf gittğim kontrolde şokla öğrendim 1 gün olmuş kalbi duralı oda allahtan işte yoksa kendimde zehirlenebilirmişim tesadüf gitmesem onada şükür.İşte tekrar hamile kaldığımda iğne olcakmışım hergün bekliyoz bakalım

Bende çok diyorum keşke hemen çocuk yapsaydım beklemeseydim niye bekledim diye işte keşkeler bize fayda vermiyor...

Doktora gidiyomusun soruları var bide bir sorunmu var hiö erkeğede laf yok sendemi sorun var doktora git önlemini al diyolar..Bende mecbur daha istemiyorum azdaha duralım felan diyorum yengem 4.ye hamile nasıl istedikleri an yapıyolar anlamıyorun düzgünce bi tarif verseler ahahh olsun ya artık olsun çok değişik bir psikoloji oluyor

Erkeklerin hepsi öyle dışa vurmuyor ama benim eşimde öyle bizmi golu atamıyoruz diyor bide eşimin arkadaşları arayıp bebiş haberi verince daha çok deliriyor bizimde bebişimiz olsa ikinize neler neler alırım diyor ama yok diyor sonrada cidden çok değişik bir psikoloji yaşayan anlıyor rabbim daha fazla bekletmez inşallah

Onlar içinde zor tabi. Benımki kimyasalı bi duydu herkese söyledi halbuki dedim ki soyleme kimseye. Doktor umutlu defil dedim. Ama yaa ben baba oluyorum herkes duysun dedi. Bende düştü dedim kimyasal gebelik sonlanınca. Eve geldim agzıma geleni saydım.

SON ÇAĞRI

@yagmur_20
@glry21 ve edibe
@Nadrun35
@pinpirik90
@zehzeh2
kdryknk

Hanımlar akşama kadar vaktimiz var okuyabilirseniz okuyun okuyamazsaniz canınız sağolsun.

Yarın betül arkadasimiza okunacaktır.
TurkuazKrampon canım ben 300 okumuştum, misafirim vardı ve gece rahatsızlandım girip yazmaya vakit olmadı... Şimdi Mucize2107 arkadaşımıza okunan rakama baktım, 80 tane daha okudum ve duasını ettim, 7000 e tamamlandı inşallah, rakamı düzelt canım sana zahmet...

Varya bi ay var sende bisey:) demedi deme

Ağzına sağlık cnm bugün betül arkadasimiza okuyoruz bilgine:)

Rabisscyln senin yengeyi gerçekten buraya üye yapıp taktik almamız lazım
Ahahhhh taktik alabilsem ben alacam daaa işte ciddi ciddi de soruyorum varya kimse bişi demiyo ne var söyleseler ölcekler sanki sonrada gelip yokmu bebe diyolarya kürekle vuracan ağızlarına ha

Varya bi ay var sende bisey:) demedi deme
Nerdeeeee keşke azcık değişik ümidim var şu lekelenme felan da olunca inşallah kafama fazla takmıyorum bu ay temizlikdi oruçdu derken geçiyo günlerde konuştukca insan yanımda olsaydı temizlik yaparken elini suşara soksa gülse peşimde dolansa diyor

İnsan kendini durduramıyor ya o heyecanla herkez gibi kendide söylemek istiyor amaaa söylememeklazım aslında sonra ay bunlar ne meraklı bak olmamış diye ne laflar ediyolar...

BURDAN YENİ EVLENENLERE SESLENİYORUMMM YAPIN KIZ ÇOCUK VALLA YAPIN HEMEN OLSUN

O zamanda kızıyorsun canim
Ben de temizlik yaparken hemen kosa kosa gidiyor bez alip geliyor kendine bana yardım ediyor sıliyor kendi capinda
Sonra başlıyor suyla oynamaya ama kiyamiyorum her yer su oluyor üstü başı hali hicbisey demiyorum saatlerce oynayıp duruyor

Şükür bizim etrafımızda oyle laf edenler yok. Hatta millet ne cocugu hayatınızı yasayın diyor. Halbuki cogu bilmiyorki cocuk olmuyor :)bizim hayatımızı yasadıgımızı düşünüyorlar :) hey yavrum heyy :)

Yaaaaa yaaaa bende istiyorum istiyorum kız onun tadı tuzu kimbilir nasıl olur kurban olurum ben onu yaradana yavrummm binimde ossunnnnn bebişimm

Bende öyle yansıtıyorum daha erken diyerek napcasss başka bişi yok yoksa laf söz oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…