- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.721
Yazdıklarınızı okuyorumda aynı şeyleri yaşıyoruz sanki. Benim eşimde çok istiyor sonra düşük oluyor benim sancım oluyor diye çok üzülüyor. Olsun allah nasip ederse olur diyor ama 1 hafta oldu ablası geldi çokta tatlı mı tatlı 3 yaşında kızı var evde neşe oldu farklı bişey ya gözlerinin içi parlıyor eşimin çocukla ilgilenirken oynuyor yemek yediriyor ahh ahh dedim allahım banada bizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah kızlarErkeklerin hepsi öyle dışa vurmuyor ama benim eşimde öyle bizmi golu atamıyoruz diyor bide eşimin arkadaşları arayıp bebiş haberi verince daha çok deliriyor bizimde bebişimiz olsa ikinize neler neler alırım diyor ama yok diyor sonrada cidden çok değişik bir psikoloji yaşayan anlıyor rabbim daha fazla bekletmez inşallah
Benım eşim fabrıkadakı bazılarına soylemiş bebek ol uyor diye. Onlarda sorun kimde falan demişker. Abi bende demiş. Cogu kişi buna doktor tavsiye etmiş. Kimisi numara yazmış. Eşimde diyorki ben bilmiyormu kimsenin cocugu olmadıgını. Herkes bu dertten muzdarip demekki dedi. Cogu kişi tedaviyle hamile kalmışBende öyle yansıtıyorum daha erken diyereknapcasss başka bişi yok yoksa laf söz oluyo
Ya çok değişik birşey oluyor insan tam duygusunu anlatamıyor bile ...Eşim böyle çocuklu yerlerde ben veya kendisi severken gözümün içine bakıyo ya ciğerim yanıyo bizimde olsa şöyle gitse babasının kucağına otursa bide o benimde bebeğim var dese diyorum...Yazdıklarınızı okuyorumda aynı şeyleri yaşıyoruz sanki. Benim eşimde çok istiyor sonra düşük oluyor benim sancım oluyor diye çok üzülüyor. Olsun allah nasip ederse olur diyor ama 1 hafta oldu ablası geldi çokta tatlı mı tatlı 3 yaşında kızı var evde neşe oldu farklı bişey ya gözlerinin içi parlıyor eşimin çocukla ilgilenirken oynuyor yemek yediriyor ahh ahh dedim allahım banada bizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah kızlar
Ahahahh doğru kız benim gittiğim doktoruda eşimin arkadaşı önerdi 6 yıl bebişi olmadı o doktora gidince oldu.Benım eşim fabrıkadakı bazılarına soylemiş bebek ol uyor diye. Onlarda sorun kimde falan demişker. Abi bende demiş. Cogu kişi buna doktor tavsiye etmiş. Kimisi numara yazmış. Eşimde diyorki ben bilmiyormu kimsenin cocugu olmadıgını. Herkes bu dertten muzdarip demekki dedi. Cogu kişi tedaviyle hamile kalmış
Kız ağlattın beniYa çok değişik birşey oluyor insan tam duygusunu anlatamıyor bile ...Eşim böyle çocuklu yerlerde ben veya kendisi severken gözümün içine bakıyo ya ciğerim yanıyo bizimde olsa şöyle gitse babasının kucağına otursa bide o benimde bebeğim var dese diyorum...
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden çok zor aetık evimde dolaşan gezen hep peşimde olan bir bebek istiyorum herşeye el atsın onun dağıttıklarını toplayayım ana kucağını takıp bebişimle babasıyla gezeyim istiyorum
Bi doktor varmış izmirde doktorlada cogu kişi hamile kalmış banada bi arkadasım onerdi o doktoru. Onunda 2 sene olmadı. Eşinin test sonucuyla benım eşimin sonucları nerdyse aynı. Şimdi bebegi var. Ama biz daha tam olarak tedavı gormedik. Benım hormon, usg ve kan degerlerime bakıldı. Eşiminde hormon ve spermlerine bakıldı. Proxseed plus verdi doktor kullandı faydasını gormedi. Ben hep evde birşeyler denetiyordum artık onlarıda bıraktımAhahahh doğru kız benim gittiğim doktoruda eşimin arkadaşı önerdi 6 yıl bebişi olmadı o doktora gidince oldu.
Onun sayesinde gidiyodım 3 kez tedavi oldum bizde hiçbir sorunda yok ama bebiş yok. Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmaz bebek gelsin diye beklemesi var olunca 9 ayı var o kolay olurda bebeğin gelmesini beklemek çok zor
Beni gör sen elimden gelse hergün durmadan olana kadar alicam cidden çok kötü bir durum yeni evlendiğimde keşke yapsaydım hemen diyorum ama keşkelere fayda yok en iyisi bolca dua edelim bebişlerimiz gelsinKız ağlattın beniaynen öyle çocuk sevipte bakıyor ya bitiyorum resmen
Amin canım inşallAhBeni gör sen elimden gelse hergün durmadan olana kadar alicam cidden çok kötü bir durum yeni evlendiğimde keşke yapsaydım hemen diyorum ama keşkelere fayda yok en iyisi bolca dua edelim bebişlerimiz gelsin
Bi doktor varmış izmirde doktorlada cogu kişi hamile kalmış banada bi arkadasım onerdi o doktoru. Onunda 2 sene olmadı. Eşinin test sonucuyla benım eşimin sonucları nerdyse aynı. Şimdi bebegi var. Ama biz daha tam olarak tedavı gormedik. Benım hormon, usg ve kan degerlerime bakıldı. Eşiminde hormon ve spermlerine bakıldı. Proxseed plus verdi doktor kullandı faydasını gormedi. Ben hep evde birşeyler denetiyordum artık onlarıda bıraktım
Amin aminAmin canım inşallAh
Hehe ben de öyle sanıyodum hemen olacak sandım hatta ilk 6 ay korunduk deli gibi sonra üstünden 1.5 sene geçti hala hiç hamile kalamadım :) nasip kimi de ilk geceden hamile kalıyorBide kızlar gülmeyinde ben ilk evlendiğimde ilişkiye girince hemen hamile kalınıyor sanıyordumeee napıyım bizim sülalede herkesin 3 er 5 er çocuğu olunca kolay bişey sanıyordum ama yumurtlama günü felan hiç bilmiyordum doktorada gitmemiştim yeni yeni öğrendim üstüne 3 düşük yaşadım sebepler araştırılıyor bakalım inşallah çözümü kolay bişeydir
Bizim sülalede çoook ilk gecede hamile kalan bi bizlere uğramıyorHehe ben de öyle sanıyodum hemen olacak sandım hatta ilk 6 ay korunduk deli gibi sonra üstünden 1.5 sene geçti hala hiç hamile kalamadım :) nasip kimi de ilk geceden hamile kalıyor
Ben kocama 2 ay keçiboynuzu özü içirdim her ay cevizi bademi neler nelerDuydumuzu yapıyoz bizler nolcaksak böyle bilmiyorum vallahi izmirdemisin sende yoksa doktor için mi gidiyosun ?
Bende ilkinde ilk ay hamile kaldım. Teyzemde oyle. Bundada oyle olur sandım. Hatta korunalım dedim. Spiral taktırmak için saglık ocagına gittim. Takamadı rahmin dar dogum yap gel dedi. İyiki takamamış.Kömür yardımı için gittim. Cocugun varmı dedi?? Yok dedim. Çocuk yap gel dedi :) dedimki ne cocukmuş her yerde yüzüme vuruyorlar olmadıgını :)Bizim sülalede çoook ilk gecede hamile kalan bi bizlere uğramıyor
Ahhh o hamile kalanlara bende akil sir erdiremiyorummmm nasil beceriyorlarsa artik bence oda bi yetenekHehe ben de öyle sanıyodum hemen olacak sandım hatta ilk 6 ay korunduk deli gibi sonra üstünden 1.5 sene geçti hala hiç hamile kalamadım :) nasip kimi de ilk geceden hamile kalıyor
Ah bilseydim 20 yaşımda evlenirdim 27de evlendim şimdi 29 umBizim sülalede çoook ilk gecede hamile kalan bi bizlere uğramıyor
Aynen vuruyolar gol oluyoAhhh o hamile kalanlara bende akil sir erdiremiyorummmm nasil beceriyorlarsa artik bence oda bi yetenek
Aynennn bence biz cok kafaya takiyoruz adamlar gayet cool annelerimiz babalarimiz yumurtlama gunlerinimi denk getiryorlarmiymis allah ne verdiyse demisler bunlarin hepsi stresten ama artik 11 ay oluyo bende anne olmak istiyorum ya yasta geciyooAynen vuruyolar gol oluyo
Nasip kısmet herşey işte Rabbim in takdiri herşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?