2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yazdıklarınızı okuyorumda aynı şeyleri yaşıyoruz sanki. Benim eşimde çok istiyor sonra düşük oluyor benim sancım oluyor diye çok üzülüyor. Olsun allah nasip ederse olur diyor ama 1 hafta oldu ablası geldi çokta tatlı mı tatlı 3 yaşında kızı var evde neşe oldu farklı bişey ya gözlerinin içi parlıyor eşimin çocukla ilgilenirken oynuyor yemek yediriyor ahh ahh dedim allahım banada bizlerede hayırlısıyla nasip etsin inşallah kızlar

Bende öyle yansıtıyorum daha erken diyerek napcasss başka bişi yok yoksa laf söz oluyo
Benım eşim fabrıkadakı bazılarına soylemiş bebek ol uyor diye. Onlarda sorun kimde falan demişker. Abi bende demiş. Cogu kişi buna doktor tavsiye etmiş. Kimisi numara yazmış. Eşimde diyorki ben bilmiyormu kimsenin cocugu olmadıgını. Herkes bu dertten muzdarip demekki dedi. Cogu kişi tedaviyle hamile kalmış

2.gün kızlar şimdi @mervem-metem betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin

Mucize2107 busra 1000 OKUDU
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 200 OKUDU
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Edibe 300 OKUDU

Kızlar elimden geldiğince okudum diyenlerin sayısı ekleyip listeyi güncel paylaşıyorum son paylaşılan listeden alıntı yapmaya devam edebilirsiniz.

Bide kızlar gülmeyinde ben ilk evlendiğimde ilişkiye girince hemen hamile kalınıyor sanıyordum eee napıyım bizim sülalede herkesin 3 er 5 er çocuğu olunca kolay bişey sanıyordum ama yumurtlama günü felan hiç bilmiyordum doktorada gitmemiştim yeni yeni öğrendim üstüne 3 düşük yaşadım sebepler araştırılıyor bakalım inşallah çözümü kolay bişeydir

Ya çok değişik birşey oluyor insan tam duygusunu anlatamıyor bile ...Eşim böyle çocuklu yerlerde ben veya kendisi severken gözümün içine bakıyo ya ciğerim yanıyo bizimde olsa şöyle gitse babasının kucağına otursa bide o benimde bebeğim var dese diyorum...

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın cidden çok zor aetık evimde dolaşan gezen hep peşimde olan bir bebek istiyorum herşeye el atsın onun dağıttıklarını toplayayım ana kucağını takıp bebişimle babasıyla gezeyim istiyorum

Ahahahh doğru kız benim gittiğim doktoruda eşimin arkadaşı önerdi 6 yıl bebişi olmadı o doktora gidince oldu.

Onun sayesinde gidiyodım 3 kez tedavi oldum bizde hiçbir sorunda yok ama bebiş yok . Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmaz bebek gelsin diye beklemesi var olunca 9 ayı var o kolay olurda bebeğin gelmesini beklemek çok zor

Kız ağlattın beni aynen öyle çocuk sevipte bakıyor ya bitiyorum resmen

Bi doktor varmış izmirde doktorlada cogu kişi hamile kalmış banada bi arkadasım onerdi o doktoru. Onunda 2 sene olmadı. Eşinin test sonucuyla benım eşimin sonucları nerdyse aynı. Şimdi bebegi var. Ama biz daha tam olarak tedavı gormedik. Benım hormon, usg ve kan degerlerime bakıldı. Eşiminde hormon ve spermlerine bakıldı. Proxseed plus verdi doktor kullandı faydasını gormedi. Ben hep evde birşeyler denetiyordum artık onlarıda bıraktım

Kız ağlattın beni aynen öyle çocuk sevipte bakıyor ya bitiyorum resmen
Beni gör sen elimden gelse hergün durmadan olana kadar alicam cidden çok kötü bir durum yeni evlendiğimde keşke yapsaydım hemen diyorum ama keşkelere fayda yok en iyisi bolca dua edelim bebişlerimiz gelsin

Ben kocama 2 ay keçiboynuzu özü içirdim her ay cevizi bademi neler neler Duydumuzu yapıyoz bizler nolcaksak böyle bilmiyorum vallahi izmirdemisin sende yoksa doktor için mi gidiyosun ?

Hehe ben de öyle sanıyodum hemen olacak sandım hatta ilk 6 ay korunduk deli gibi sonra üstünden 1.5 sene geçti hala hiç hamile kalamadım :) nasip kimi de ilk geceden hamile kalıyor

Hehe ben de öyle sanıyodum hemen olacak sandım hatta ilk 6 ay korunduk deli gibi sonra üstünden 1.5 sene geçti hala hiç hamile kalamadım :) nasip kimi de ilk geceden hamile kalıyor
Bizim sülalede çoook ilk gecede hamile kalan bi bizlere uğramıyor

Ohoo bende neler neler denedim. Hiç bi halta yaramadı kullandıklarımız. Ben izmirdeyim cnm.
Ben kocama 2 ay keçiboynuzu özü içirdim her ay cevizi bademi neler neler Duydumuzu yapıyoz bizler nolcaksak böyle bilmiyorum vallahi izmirdemisin sende yoksa doktor için mi gidiyosun ?

Bizim sülalede çoook ilk gecede hamile kalan bi bizlere uğramıyor
Bende ilkinde ilk ay hamile kaldım. Teyzemde oyle. Bundada oyle olur sandım. Hatta korunalım dedim. Spiral taktırmak için saglık ocagına gittim. Takamadı rahmin dar dogum yap gel dedi. İyiki takamamış.Kömür yardımı için gittim. Cocugun varmı dedi?? Yok dedim. Çocuk yap gel dedi :) dedimki ne cocukmuş her yerde yüzüme vuruyorlar olmadıgını :)

Ahhh o hamile kalanlara bende akil sir erdiremiyorummmm nasil beceriyorlarsa artik bence oda bi yetenek

Aynen vuruyolar gol oluyo

Nasip kısmet herşey işte Rabbim in takdiri herşey..
Aynennn bence biz cok kafaya takiyoruz adamlar gayet cool annelerimiz babalarimiz yumurtlama gunlerinimi denk getiryorlarmiymis allah ne verdiyse demisler bunlarin hepsi stresten ama artik 11 ay oluyo bende anne olmak istiyorum ya yasta geciyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…