2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Ahahahahhhhahhh hiç güleceğim yoktu kızzz anammm milletin zaten bir eğlencesi var oda ne zaman çocuk yapcanız ne illet insanlar var işte

Ah bilseydim 20 yaşımda evlenirdim 27de evlendim şimdi 29 um
Ahahahhhh valla yaşla alakası yok haberlerde ne görüyoz 60 ında 50sinde doğuranlar va rmenopoz olacana bebe doğuruyolar kimsede çıkıp şöyle yapında sizinde olsun demiyo

Aynennn bence biz cok kafaya takiyoruz adamlar gayet cool annelerimiz babalarimiz yumurtlama gunlerinimi denk getiryorlarmiymis allah ne verdiyse demisler bunlarin hepsi stresten ama artik 11 ay oluyo bende anne olmak istiyorum ya yasta geciyoo
Annem 17de evlenmiş 18 inde doğum yapmış yaşla da alakası var bence ama nasip kısmet tabiki herşey.. artık kalabalığa girmek istemiyorum herkes soruyo yok mu daha bebiş fln deli oluyorum sanki ben istemiyorum :)

Bende cok pismanim 27 yasindaym keske erken evlenseymisim.iste bu yuzden cevreden baski cok yasiniz geciyor cocuk yapin diye ama diyemiyorsunda manvdan elma armut almiyorz sanki agzi olan konusuyo sonra eve geliyorum oturup kurmaya basliyormm yani demem o ki insan fazlasiyla stres oluyor kuzum

Kaderimiz yazılı biz ne yapsak da değiştiremeyiz belki de hiç çocuğumuz olmayacak belki çocuğu olan biri aniden çocuğunu kaybedecek veren de Allah alan da Allah, biz duayla sabırla beklemeliyiz.. bazen üzülsek de yeniden güçle ayağa kalkmalıyız..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Ahh canm ahh bizim bu araştırma yokmu ben daha ne yumurtlamanin ne hamileliğin nasil kalındığını bile bilmezkrn simdi doktor oldum yeminle kız millet doktora gitmek yerine bana soru soruyor şimdi keşke hiç arastirmasaydm diyorum ama çok geç

Kuzum ben bu konuda önceden stres yapmazdm sağolsun kayinvalidem de hep destek oldu ilk gelinm ben baska gelini yok simdilk ama birkez olsun bana gelip niye olmuyr demedi sadece kızım soğan suyu iç iltihapları temizler dedi bende yaptm. Tabi 1 sene dolduktn sonra eşimin teyzeleri ninesi başladı yok şunu kullan hurma ye yumurtayi çalıştırır yok şunu iç bunu iç dedm ya bunu niye bana soyluyorsnz kimsede demiyor acaba bu kız istiyor nu veya eşi istiyr mu çıldırdım anlayacağın sanki biz istemiyrz ALLAH var kayinvalidem dedi hayırlısı ne zamansa olur diye ama insan yine stres oluyor

kızlar tavsıye ettiginiz ovalasyon ve gebelık testı var mı?
Bana eczacı ilişkiden 5 gün sonra bile bu testi yapabilirisin dedi COMFORT diye bi marka düşük betayı görüyor demekki yoksa umut sömürüsümü bilemedim fiyatıda pahalı zaten kuzum varsa hamileysen çıkıyo ya test markası sonuç değiştirmez herhalde diye düşünüyorum

@Lknrokan35 canım bende 2 seneye doğru gidiyorum 1 kere dış gebelik geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın 6 haftalıkken iğneyle gelişimini durdurmak zorunda kaldık ama buda benim imtihanımdı yinede çok şükür erken farkedildi buda Allahın bi lütfu şimdi 2.ye sağlıklı gebelik geçirmek için sağlıklı hayırlı evladım olması için dua ediyorum canım bide bu arada doktorum gebe kalabiliyosun eşinde de sıkıntı yok ama yinede tahlilleri tekrarlayalım eşindende tahlil istiycem dedi tedaviyi başlattık işte ama herşeyin başı dua eşiminde benimde düşüncem Rabbim ol derse olur biz sadece tıbben elimizden gelen bişey varsa onu yapmak uzun oldu ama kusura bakma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…