- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.761
Inşallah canım inşallah bu duyguyu tadarsin sen de. Gerçekten hergunume sukrederek uyanıyorum iyiki var iyiki varlar.Yaaaaa yaaaa bende istiyorum istiyorum kız onun tadı tuzu kimbilir nasıl olur kurban olurum ben onu yaradana yavrummm binimde ossunnnnn bebişimm
Annem 27de yasında babam 40 yasında evlenmiş. Babamın andropoza girme zamanlarında adam baba olmuş :) hatta bana babanmı dedenmi diye soruyorlardı :)Annem 17de evlenmiş 18 inde doğum yapmış yaşla da alakası var bence ama nasip kısmet tabiki herşey.. artık kalabalığa girmek istemiyorum herkes soruyo yok mu daha bebiş fln deli oluyorum sanki ben istemiyorum :)
Kız ben hala adet olmadim büyük ihtimal kur bende kist yaptı kim bilir ne zaman olurumTurkuazKrampon canm ben 1200 okudum betüle en son listeyi goremedm sana zahmet yazarsn. Rabbim onada bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin. Sen ne yaptn bu arada cnm bi gelişme varmi
Amin cnm dış gebeliği Rabb'im kimseye yasatmasın. Her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)Runkli canım bende 2 seneye doğru gidiyorum 1 kere dış gebelik geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın 6 haftalıkken iğneyle gelişimini durdurmak zorunda kaldık ama buda benim imtihanımdı yinede çok şükür erken farkedildi buda Allahın bi lütfu şimdi 2.ye sağlıklı gebelik geçirmek için sağlıklı hayırlı evladım olması için dua ediyorum canım bide bu arada doktorum gebe kalabiliyosun eşinde de sıkıntı yok ama yinede tahlilleri tekrarlayalım eşindende tahlil istiycem dedi tedaviyi başlattık işte ama herşeyin başı dua eşiminde benimde düşüncem Rabbim ol derse olur biz sadece tıbben elimizden gelen bişey varsa onu yapmak uzun oldu ama kusura bakma :))
İyi artmış cnm. Pazartesi görülebilrrbetül arkadaşımız icin 150 tane okudum allah kabul eylesin inşaallah
arkadaşlar 3 gün önce 172.44 beta değerim bu gun 679.81 değerler nasil sizce pazartesi doktor randevum var kese gorulur inşaallah
Aminn inşallah oy yaaa vallahi bende istiyom ne kadar tatlı oluyorlar insanı kızdırsalarda hiçbirşey değişilmiyor onlara.Rabbim çocuklarımızı korusun inşallah...Inşallah canım inşallah bu duyguyu tadarsin sen de. Gerçekten hergunume sukrederek uyanıyorum iyiki var iyiki varlar.Bugünde bulaşık yikadi
Iste bu cevrenin dedileri bitmiyor takilmamak lazimdaa insanin elinde degill rabbim tez vakitte versinnn daha fazla aratmasinKuzum ben bu konuda önceden stres yapmazdm sağolsun kayinvalidem de hep destek oldu ilk gelinm ben baska gelini yok simdilk ama birkez olsun bana gelip niye olmuyr demedi sadece kızım soğan suyu iç iltihapları temizler dedi bende yaptm. Tabi 1 sene dolduktn sonra eşimin teyzeleri ninesi başladı yok şunu kullan hurma ye yumurtayi çalıştırır yok şunu iç bunu iç dedm ya bunu niye bana soyluyorsnz kimsede demiyor acaba bu kız istiyor nu veya eşi istiyr mu çıldırdım anlayacağın sanki biz istemiyrz ALLAH var kayinvalidem dedi hayırlısı ne zamansa olur diye ama insan yine stres oluyor
wallaAhh canm ahh bizim bu araştırma yokmu ben daha ne yumurtlamanin ne hamileliğin nasil kalındığını bile bilmezkrn simdi doktor oldum yeminle kız millet doktora gitmek yerine bana soru soruyor şimdi keşke hiç arastirmasaydm diyorum ama çok
bazende öyle diyorum ya burda ne okuduysam yaşadım resmenAhh canm ahh bizim bu araştırma yokmu ben daha ne yumurtlamanin ne hamileliğin nasil kalındığını bile bilmezkrn simdi doktor oldum yeminle kız millet doktora gitmek yerine bana soru soruyor şimdi keşke hiç arastirmasaydm diyorum ama çok geç
2.gün kızlar şimdi @mervem-metem betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin
Mucize2107 busra 1000 OKUDU
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu 500 okudu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
@Kelebekcikkk şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül 300 okudu
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba 600 okudum
Smydnz sumeyye 1200 okudu
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 200 OKUDU
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34 150 okudu
Kızlar elimden geldiğince okudum diyenlerin sayısı ekleyip listeyi güncel paylaşıyorum son paylaşılan listeden alıntı yapmaya devam edebilirsiniz.
sorma ya sanki hemen olacak gibi bide korunmuyor muyuz? :)Hehe ben de öyle sanıyodum hemen olacak sandım hatta ilk 6 ay korunduk deli gibi sonra üstünden 1.5 sene geçti hala hiç hamile kalamadım :) nasip kimi de ilk geceden hamile kalıyor
Aynen canım çok pişmanız ilk 6 ay için keşke hiç korunmasaydık ama nasip :)sorma ya sanki hemen olacak gibi bide korunmuyor muyuz? :)
:) bizde kuzum bizde pişman olduk ama nasip dediğin gibiAynen canım çok pişmanız ilk 6 ay için keşke hiç korunmasaydık ama nasip :)
Bugün 2. Arkadaşa 100 tane okudum canım2.gün kızlar şimdi @mervem-metem betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin
Mucize2107 busra 1000 OKUDU
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu 500 okudu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
@Kelebekcikkk şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül 300 okudu
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye 1200 okudu
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 200 OKUDU
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34 150 okudu
Kızlar elimden geldiğince okudum diyenlerin sayısı ekleyip listeyi güncel paylaşıyorum son paylaşılan listeden alıntı yapmaya devam edebilirsiniz.
Walla nacizane fikrim inanmayın o testlere çünkü herkeste hamilelik farklı oluyo o testler yüzünden arkadaşım bilmeden düşük yaptı ayrıca bazılarında kan tahlilinde bile çıkmıyoken o testlerde çıkmaması çok doğal ....Bana eczacı ilişkiden 5 gün sonra bile bu testi yapabilirisin dedi COMFORT diye bi marka düşük betayı görüyor demekki yoksa umut sömürüsümü bilemedim fiyatıda pahalı zaten kuzum varsa hamileysen çıkıyo ya test markası sonuç değiştirmez herhalde diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?