2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Yaaaaa yaaaa bende istiyorum istiyorum kız onun tadı tuzu kimbilir nasıl olur kurban olurum ben onu yaradana yavrummm binimde ossunnnnn bebişimm
Inşallah canım inşallah bu duyguyu tadarsin sen de. Gerçekten hergunume sukrederek uyanıyorum iyiki var iyiki varlar. Bugünde bulaşık yikadi

Annem 17de evlenmiş 18 inde doğum yapmış yaşla da alakası var bence ama nasip kısmet tabiki herşey.. artık kalabalığa girmek istemiyorum herkes soruyo yok mu daha bebiş fln deli oluyorum sanki ben istemiyorum :)
Annem 27de yasında babam 40 yasında evlenmiş. Babamın andropoza girme zamanlarında adam baba olmuş :) hatta bana babanmı dedenmi diye soruyorlardı :)

TurkuazKrampon canm ben 1200 okudum betüle en son listeyi goremedm sana zahmet yazarsn. Rabbim onada bizede hayırlı haberler almayı nasip etsin. Sen ne yaptn bu arada cnm bi gelişme varmi
Kız ben hala adet olmadim büyük ihtimal kur bende kist yaptı kim bilir ne zaman olurum
Bende okudum simdi duzenliyorum

2.gün kızlar şimdi @mervem-metem betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin

Mucize2107 busra 1000 OKUDU
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu 500 okudu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
@Kelebekcikkk şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül 300 okudu
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye 1200 okudu
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 200 OKUDU
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Edibe 300 OKUDU

Kızlar elimden geldiğince okudum diyenlerin sayısı ekleyip listeyi güncel paylaşıyorum son paylaşılan listeden alıntı yapmaya devam edebilirsiniz.

Amin cnm dış gebeliği Rabb'im kimseye yasatmasın. Her isteyene saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :)

betül arkadaşımız icin 150 tane okudum allah kabul eylesin inşaallah

arkadaşlar 3 gün önce 172.44 beta değerim bu gun 679.81 değerler nasil sizce pazartesi doktor randevum var kese gorulur inşaallah

betül arkadaşımız icin 150 tane okudum allah kabul eylesin inşaallah

arkadaşlar 3 gün önce 172.44 beta değerim bu gun 679.81 değerler nasil sizce pazartesi doktor randevum var kese gorulur inşaallah
İyi artmış cnm. Pazartesi görülebilrr

Inşallah canım inşallah bu duyguyu tadarsin sen de. Gerçekten hergunume sukrederek uyanıyorum iyiki var iyiki varlar. Bugünde bulaşık yikadi
Aminn inşallah oy yaaa vallahi bende istiyom ne kadar tatlı oluyorlar insanı kızdırsalarda hiçbirşey değişilmiyor onlara.Rabbim çocuklarımızı korusun inşallah...

Bir an önce olsada sevsem şöyle evimde devamlı bir ses olsa

Iste bu cevrenin dedileri bitmiyor takilmamak lazimdaa insanin elinde degill rabbim tez vakitte versinnn daha fazla aratmasin

WALL
walla
bazende öyle diyorum ya burda ne okuduysam yaşadım resmen

Allah kabul etsin

S_V_S_88 sumeyye
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 200 OKUDU
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34 150 okudu

Kızlar elimden geldiğince okudum diyenlerin sayısı ekleyip listeyi güncel paylaşıyorum son paylaşılan listeden alıntı yapmaya devam edebilirsiniz.

Allah kabul etsin

S_V_S_88 sumeyye
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur 1110 okudu
noniponi tuğba
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 200 OKUDU
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34 150 okudu

Bugün 2. Arkadaşa 100 tane okudum canım

Walla nacizane fikrim inanmayın o testlere çünkü herkeste hamilelik farklı oluyo o testler yüzünden arkadaşım bilmeden düşük yaptı ayrıca bazılarında kan tahlilinde bile çıkmıyoken o testlerde çıkmaması çok doğal ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…