- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.781
Evet bende öyle düşünüyorum ya bu testler adet geçikmesinden sonra ancak pozitif çıkıyor sankiWalla nacizane fikrim inanmayın o testlere çünkü herkeste hamilelik farklı oluyo o testler yüzünden arkadaşım bilmeden düşük yaptı ayrıca bazılarında kan tahlilinde bile çıkmıyoken o testlerde çıkmaması çok doğal ....
ama silikte olsa görmeden kan verilmeside doğru değil çunku benim idrarla kanda da hemen hemen aynı günlerde pozitif oldu ben adet olacagım gunden tam bit hafta önce kanda negatif çıktı şuan 5 haftalıkmışımWalla nacizane fikrim inanmayın o testlere çünkü herkeste hamilelik farklı oluyo o testler yüzünden arkadaşım bilmeden düşük yaptı ayrıca bazılarında kan tahlilinde bile çıkmıyoken o testlerde çıkmaması çok doğal ....
Inşallah rabbim nasıp eder sana ve isteyen herkese. Benimki büyüdü ya şimdi susleniyor bi yere gidicez cantasini takar hemen gözlüğünü takar sapkasini takarAminn inşallah oy yaaa vallahi bende istiyom ne kadar tatlı oluyorlar insanı kızdırsalarda hiçbirşey değişilmiyor onlara.Rabbim çocuklarımızı korusun inşallah...
Bir an önce olsada sevsem şöyle evimde devamlı bir ses olsa
Hiç olur mu öyle şey elbette okuruz sanada allah izin verirse. Sende inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına canım
Allah ALLAH kaç gün kullandın kürü cnm ya biraz daha bekle bakalm hayırlısıKız ben hala adet olmadim büyük ihtimal kur bende kist yaptı kim bilir ne zaman olurum
Bende okudum simdi duzenliyorum
Sorma canm yaa delirttiler beni eşimde sürekli bu yüzden kızıyor bana kim sana bisey söylerse bana yönlerdir ben cevabını veririm diye. Kız bak bisey anlatym kuzenmin eltisi daha 1 sene evliyken baya sağdan soldan söylenmişler niye olmuyor falan baya stres yapmış garibim artk psikolojisi bozulms bunlar kalkmış tüp bebek yapmaya karar vermiş ALLAH bağışlasn RABBİM bi evlat nasip etmiş 1 sene sonra kadın normal yolla ikizlere hamile kalmış sübhanallah çevrenin verdiği stres bak nelere yol açıyorIste bu cevrenin dedileri bitmiyor takilmamak lazimdaa insanin elinde degill rabbim tez vakitte versinnn daha fazla aratmasin
Canm hersey psikolojik inan bana bakalim ne zamn atcz aklımızdanWALL
walla
bazende öyle diyorum ya burda ne okuduysam yaşadım resmen
Valla canm biz sadece 1 ay korunduk sonra ne olduysa ben istemedim korunmak RABBİM nasip etmişse her şekilde olur dedi önüne geçmek istemedim yani bide çocukları o kadar çok seviyoruz ki eşimle anlatamam yigenlerim var hasretimizi onlarla dindiriyoruz yerini tutmuyor ama karşılıklı sevince başka oluyr. Rabbim ömürlerini güzel eylesin. 1 buçuk yil oldu işte RABBİM nasip etsin artık tum isteyenleresorma ya sanki hemen olacak gibi bide korunmuyor muyuz? :)
Ben katılmıyorum çünkü benim kanda çıkmadı ki idrarda çıksın o yüzden asla güvenilmemeli ...ama silikte olsa görmeden kan verilmeside doğru değil çunku benim idrarla kanda da hemen hemen aynı günlerde pozitif oldu ben adet olacagım gunden tam bit hafta önce kanda negatif çıktı şuan 5 haftalıkmışım
Aminnn canım aminnnValla canm biz sadece 1 ay korunduk sonra ne olduysa ben istemedim korunmak RABBİM nasip etmişse her şekilde olur dedi önüne geçmek istemedim yani bide çocukları o kadar çok seviyoruz ki eşimle anlatamam yigenlerim var hasretimizi onlarla dindiriyoruz yerini tutmuyor ama karşılıklı sevince başka oluyr. Rabbim ömürlerini güzel eylesin. 1 buçuk yil oldu işte RABBİM nasip etsin artık tum isteyenlere
Bak işte buna katılıyorum takmayınca bide bakıyorum hamileyim düşününce olmuyor ciddenCanm hersey psikolojik inan bana bakalim ne zamn atcz aklımızdan
Ohh maşallah olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda kız erkek önemi kalmıyor allahım gönlünüze göre versin inşallah darısıda bizlere :)Âmin cnm Rabbim sanada burdaki diğer bütün arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah bugün kontrole gittim durumumuz iyi dedi cinsiyeti sordum daha erken dedi
2.gün kızlar şimdi @mervem-metem betül arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin
Mucize2107 busra 1000 OKUDU
2. Gün @mervem-metem betül
Burcummmmm123 burcu 500 okudu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye
TurkuazKrampon şengül 300 okudu
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
@Lknrokan35 ilknur 1110 okudu
noniponi tuğba 1000 okudu
Smydnz sumeyye 1200 okudu
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 200 OKUDU
Yagmureylul 100 OKUDU
G glry21 500 OKUDU
kdryknk
E esmer58 100 okudu
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34 150 okudu
Ahahahhh dur dur daha neler ister 7 yaşında kız kardeşim var makyajmazemeleri etekler elbiseler hele bide topuklu ayakkabı istekleri varInşallah rabbim nasıp eder sana ve isteyen herkese. Benimki büyüdü ya şimdi susleniyor bi yere gidicez cantasini takar hemen gözlüğünü takar sapkasini takar
Bize şimdi kol saati aldırdı görmüş birilerinden saat de saat tutturdu hemen aldik
Gebelik olsaydı kesin çıkardı cnm topu topu 3 kere oldu. En son olalı da 22 gün falan oluyor 22 günde geç döllenme olsaydi bile testte cikardi o yüzden umidi tamamen kestim kim bilir ne.zaman olurum artikAllah ALLAH kaç gün kullandın kürü cnm ya biraz daha bekle bakalm hayırlısı
Canım benim huzunlendirdin beni inşallah olacak canım inşallah:)Ahahahhh dur dur daha neler ister 7 yaşında kız kardeşim var makyajmazemeleri etekler elbiseler hele bide topuklu ayakkabı istekleri varevimde de olsun şöyle bir tane annesi gibi babası gibi oğluşumla kızım
Rabbim nasip ederse elbette böyle çook özeniyorum sizin gibi ailelere inşallah bizde tam bir aile oluruz
İnşallaaahhh benim dayımın çocuğu olmadı 41 yaşında vefat etti ondan korkuyorum hiçbir sorunum yok ama yinede insan korkuyor...Rabbimin izniyle benimde kucağım göbüşüm dolar inşallahCanım benim huzunlendirdin beni inşallah olacak canım inşallah:)
Aaa ne kadar guzel olmus al iste Rabbimin hikmetine sualmi olunur derdi verende o alanda biz bazen bos konusuyoruz iste vakit saat dedikleri olay varya hersey orada bitiyorSorma canm yaa delirttiler beni eşimde sürekli bu yüzden kızıyor bana kim sana bisey söylerse bana yönlerdir ben cevabını veririm diye. Kız bak bisey anlatym kuzenmin eltisi daha 1 sene evliyken baya sağdan soldan söylenmişler niye olmuyor falan baya stres yapmış garibim artk psikolojisi bozulms bunlar kalkmış tüp bebek yapmaya karar vermiş ALLAH bağışlasn RABBİM bi evlat nasip etmiş 1 sene sonra kadın normal yolla ikizlere hamile kalmış sübhanallah çevrenin verdiği stres bak nelere yol açıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?