- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.801
Aminn inşallah üzülme canım doktora gidiyorsan aksatma git doktoruna inşallah en kısa zaman bebişine kavuşursunKizlar adet oldum bu ayda nasipte yokmus 1 yil oluyor tam tamina rabbimm daha fazla uzatmasin
Umudunu yitirme canm yaa kimisi 1 kerede oluyor inan ne kadar olduğu önemli değil ben öyle düşünüyormGebelik olsaydı kesin çıkardı cnm topu topu 3 kere oldu. En son olalı da 22 gün falan oluyor 22 günde geç döllenme olsaydi bile testte cikardi o yüzden umidi tamamen kestim kim bilir ne.zaman olurum artik
nen canm yaa hiç bizim soylememizle veya başkasının yapın demesiyle olur mu öyle RABBİM ol der olur ama bunu kimse anlamaz yok niye olmuyor niye düşünmüyornz biz çok mutluyz sanki söyle tabi onlar ard arda ohhh birsuru çocuk nerden anlarlar biziAaa ne kadar guzel olmus al iste Rabbimin hikmetine sualmi olunur derdi verende o alanda biz bazen bos konusuyoruz iste vakit saat dedikleri olay varya hersey orada bitiyor
Allahım sabrımızı vuslata erdirsin kuzum tez zamanda...Kizlar adet oldum bu ayda nasipte yokmus 1 yil oluyor tam tamina rabbimm daha fazla uzatmasin
Kızlar eşim diyorki elindeki şeyle(zikirmatik) napıyorsun? Diye sordu zikir cekiyorum dedim. Niye kafanı sallamıyorsun dedi :) ben şok oldumbende ona dedim ki illaha öyle olması gerekmiyor. İçten gelerek yaprsan kabul olur
Aminnnn kuzummm aminnn daha fazla aratmasinnnnAllahım sabrımızı vuslata erdirsin kuzum tez zamanda...Zeytin_yesili ikiniz aynı gün adet oldunuz Burcummmmm123 ve benim adet bitti sizin başladı
Aynı gün adet olduk cnm
Benımde adet olucagom zaman vajinam cok agrıyor. Ve karnım gurulduyor :)Kızlar size ne dicem 3 4 saat önce bi akinti geldi bi islaklik hissettim ama sormayin bi de ben adet oldugum zaman orası sizlar aynı öyle sizlama olunca tamam dedim adet oldum moralim bozuldu gittim ped aldım tuvalete girdim hiç bisey yoksasirip kaldım. Hissettigim şey süt beyazı akinti ve islaklikmis 50 gün oluyor ne zaman adet olucam ben yaa kesin o kur bende kist yapti o yüzden olamıyorum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?