2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Benide silin listeden daha yeni vc ye gittim kahverengimsi leke geldi adet başlıyor herhalde bu ayda olmadı

:) Ay kız nasıl gidim benim fındığım için en bnm kadar sevindiniz bn hep burdayım sizide inş bekliyorum inş bu arada sen hasta oldun mu yada kaç gün var
Cnm ben adet günümden beri bu 32.gunum ve yumurta yeni çatliyor. Akintim bol ovu testinde 2
Çizgi koyulasmaya başladı. Anladım kendimi. Şimdi ilişki oldu tuttu tuttu tutmadi marta:)

Kızlar birşey soracağım bilgisi olan yardimci olabilirmi su gibi akıntı yani söylemesi ayıp ic camasiri sırıl sıklam oluyor. Enfeksiyon mu diye dusundum ama herhangi bir kaşıntı , idrar yaparken yanma yok koku yok sadece akıntı normal mi?
Bat 27 şubat

Benim akintim hat safhada ovu testi koyulasmaya başladı yumurta çatliyor

Hanımlar 8 gün önce peceteyle sildigimde pembe kan geldi sonra bi dahada gelmedi daha yenide kahveremgimsi lekelenme geldi neden açaba adet mi olacam yoksa hamilemiyim eğer yarına kadar kırmızılar gelmezse sabah gebelik testi yapacam normalde ben 28 günde bi adet oluyordum ama2 aydır 35 günü buluyor şimdi 28 adet döngüsüne göre 4 gün geçmiş oluyor eger 35 adet döngüsünde olursam diye bekliyorum 35 gün dolmasına 3 gün kaldı

benim de cnm öyle su gibi bir şey akıyor bat 27 ,göğüslerim de ağrımaya başladı , keşke güzel haberler gelseee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…