- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.281
Ben kullanıyorum cnmKizlar bende istiyorum bu ay olmassa mart bnde 5 aydr istyorum bu ay ovulasyon testi kullandim icinizde kullanan varsa konusabilir miyiz yada bilgisi olan
Ins sadece lekelenmedir kirmilar gelmezBenide silin listeden daha yeni vc ye gittim kahverengimsi leke geldi adet başlıyor herhalde bu ayda olmadı
Cnm ben adet günümden beri bu 32.gunum ve yumurta yeni çatliyor. Akintim bol ovu testinde 2:) Ay kız nasıl gidim benim fındığım için en bnm kadar sevindiniz bn hep burdayım sizide inş bekliyorum inş bu arada sen hasta oldun mu yada kaç gün var
Benim akintim hat safhada ovu testi koyulasmaya başladı yumurta çatliyorKızlar birşey soracağım bilgisi olan yardimci olabilirmi su gibi akıntı yani söylemesi ayıp ic camasiri sırıl sıklam oluyor. Enfeksiyon mu diye dusundum ama herhangi bir kaşıntı , idrar yaparken yanma yok koku yok sadece akıntı normal mi?
Bat 27 şubat
Bi sen bi ben sanırım24 ŞUBAT DİRENİŞÇİLERİ OLARAK KAÇ KİŞİ KALDIK Kİ
Benim catladi heralde gecen haftadaki belirtiler tum ovulasyna yöneliktiBenim akintim hat safhada ovu testi koyulasmaya başladı yumurta çatliyor
Sanırım cnm catlamisBenim catladi heralde gecen haftadaki belirtiler tum ovulasyna yönelikti
Kızlar birşey soracağım bilgisi olan yardimci olabilirmi su gibi akıntı yani söylemesi ayıp ic camasiri sırıl sıklam oluyor. Enfeksiyon mu diye dusundum ama herhangi bir kaşıntı , idrar yaparken yanma yok koku yok sadece akıntı normal mi?
Bat 27 şubat
İNŞ İKİMİZDE HAMİLEYİZDİR.
İnşallah belirtiler var ama psikolojik de olabilir hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum
Benimde ilerledi :) 22 Mart aYok kiz tarihi ilerledi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?