- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 30
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.821
Hayırlısı olsunEn son attigim mesajimi okuyup gülüyorum suan:))))
Vee adet oldum şimdi
hayaller bi dahaki aya kaldi
Benimde bugün bitti canım banyomu yaptım bakalım bu ay neler olucak hayırlısı içime güzel hisler doğuyor bu zikir bana çok iyi geldi Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin bu topikte hamile kalmaya kimse kalmasın Allahımmmm amin :)Allahım sabrımızı vuslata erdirsin kuzum tez zamanda...@Saman Alevi ikiniz aynı gün adet oldunuz Burcummmmm123 ve benim adet bitti sizin başladı
Bana canım adım burcu :))Bugün kime okunacak :)
Benimde:)))) hahahaBenımde adet olucagom zaman vajinam cok agrıyor. Ve karnım gurulduyor :)
300tane okudum canm Allah kabul etsin inşBana canım adım burcu :))
Hayırlısı olsun bidahaki aya inşallah ben senden ümitliyim :)En son attigim mesajimi okuyup gülüyorum suan:))))
Vee adet oldum şimdi
İnşallah canım herkesden Allah razı olsun..11.460 okundu @mervem-metem inşallah tutar canım hayirli haberler aliriz
Sende bendensinnn bebegim bende oldum o sut gibi akintiyada inanmam artikEn son attigim mesajimi okuyup gülüyorum suan:))))
Vee adet oldum şimdi
Allah razı olsun canım sağol300tane okudum canm Allah kabul etsin inş
Sen kime okumuştum canımHayırlısı olsun bidahaki aya inşallah ben senden ümitliyim :)
Bu arada anca girebildim bi 300 de ben okudum bugün
Valla canm bana da öyle geliyor kist oldu sende ama inşAllah biz yaniliyorzdur kuzum yaaKızlar size ne dicem 3 4 saat önce bi akinti geldi bi islaklik hissettim ama sormayin bi de ben adet oldugum zaman orası sizlar aynı öyle sizlama olunca tamam dedim adet oldum moralim bozuldu gittim ped aldım tuvalete girdim hiç bisey yoksasirip kaldım. Hissettigim şey süt beyazı akinti ve islaklikmis 50 gün oluyor ne zaman adet olucam ben yaa kesin o kur bende kist yapti o yüzden olamıyorum offff
Oyyy kuzum dediğin gibi hayırlısı olsun.En son attigim mesajimi okuyup gülüyorum suan:))))
Vee adet oldum şimdi
Hayırlı cumalar ❤herkese hayırlı cumalar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?