- 18 Temmuz 2016
- 108
- 132
- 33
- 38
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.841
Canım inşallah bebeğin sağlıkla huzurla doğar ve kucağına alıp koklarsın.. ama üzülme bence korkma daha başındasın canım Rabbim korur onu ne mucizeler var düşürmek için o kadar ilaç içtiği halde tutunan bebekler.. hem geç döllenmeymiş bak iyi olur sağlıkla büyür inşallah meleğin.. dua et bol bol ve artık yediğine içtiğine çok dikkat et 2 kere düşün öyle yap canım Rabbim meleğini de seni de korusun inşallahCanlarım, dün doktora gittim ilk defa keseyi görmek için, şu an 4 haftalıkmışız geç döllenmeymiş. Vajinal ultrasondan kese göründü 4,5 mm kadar, neyse baya konuştuk progestan filan verdi, her hafta takip edicez dedi.. Sonra anneme geçtim doktordan çıkınca, annem kullandığın ilaçlarını sordun mu ddedi, benim de tamamen aklımdan çıkmış, sabahları mide hapı kullanıyorum ve uzun süreedir de antidepresan kullanan bir insanım.. hemen doktoru aradım, antidepresanı duyunca şok oldu sen neden söylemedin en az 3 ay önce bırakman lazımdı dedi, çok riskli bebek için dedi, bekleyip görücez herşeye hazırlıklı ol, bişey çıkarsa üzülme dedi.... Benim elim ayağım boşaldı nette hemen arama yaptım bebeğe olan zararları konusunda, kalp kafatası rahatıszlıkları otizmli bebek akciger yetmezliği vs bir sürü şey okudum, bunların yanı sıra kullanıpta sağlıklı bebegi olanlarda var.. sonra ilacımın prospektüsünü okudum, gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor, benim ilaç d grubuymuş yani zarar veren gruptaymış... dünden beri böyle kafam allak bullak çok üzgünüm inşallah bebeğim sağlıklı olur, teslim olup dua etmekten başka çarem yok... Cuma saatinde bebeğimin sağlıklı olması için sizlerden dua bekliyorum..
Sadece rabbime tevekkul et allahin izniyle hicbirsey olmayacak ki yiyecegi icecegi gorecegi varsa bence antidepresan falan hikayee canini skma o boyle zorluklara ragmen rahimine yerlesmeyi basarmissa gerisi teferruat allahin izniyle uzulme bilakis mutlu olman lazim bebisin icinn rabbim kolayliklar versin saglikli bir gebeligin olur insallah canimCanlarım, dün doktora gittim ilk defa keseyi görmek için, şu an 4 haftalıkmışız geç döllenmeymiş. Vajinal ultrasondan kese göründü 4,5 mm kadar, neyse baya konuştuk progestan filan verdi, her hafta takip edicez dedi.. Sonra anneme geçtim doktordan çıkınca, annem kullandığın ilaçlarını sordun mu ddedi, benim de tamamen aklımdan çıkmış, sabahları mide hapı kullanıyorum ve uzun süreedir de antidepresan kullanan bir insanım.. hemen doktoru aradım, antidepresanı duyunca şok oldu sen neden söylemedin en az 3 ay önce bırakman lazımdı dedi, çok riskli bebek için dedi, bekleyip görücez herşeye hazırlıklı ol, bişey çıkarsa üzülme dedi.... Benim elim ayağım boşaldı nette hemen arama yaptım bebeğe olan zararları konusunda, kalp kafatası rahatıszlıkları otizmli bebek akciger yetmezliği vs bir sürü şey okudum, bunların yanı sıra kullanıpta sağlıklı bebegi olanlarda var.. sonra ilacımın prospektüsünü okudum, gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor, benim ilaç d grubuymuş yani zarar veren gruptaymış... dünden beri böyle kafam allak bullak çok üzgünüm inşallah bebeğim sağlıklı olur, teslim olup dua etmekten başka çarem yok... Cuma saatinde bebeğimin sağlıklı olması için sizlerden dua bekliyorum..
Canım kendine gel hemen bebeği antidepresan dan değil stresten rahatsız ediceksin yoksa. ben neler duydum neler gördüm çevremde bebeğin dna sı sağlamsa sağlam da tuttunduysa hiç bişeycik olmuyor canım.insanlar gebe olduğunu bilmeden neler yapıyorlar al benim kuzenimde şuam hamile ve ciprlx kullanıyordu hamile oldgnu duyunca bıraktı. Zaten bence vücudumuz hamileliği öğrenene kadar bebeğe hiç bişey zarae vermiycek şekilde tasarlanmış bence. Kuzum ben 17 haftada bebek kaybettim ve hiç bir problem yoktu...Arkadaşımın bebeğine söylemediklerini bırakmadılar bunu aldırmassan hastaneye gelme dediler şuan bebek doğdu evinde sapasağlam.Demem o ki herşey nasip.Sakın netten okuyup sinirini bozma daha fazla ordan herşey en kötü yazıyo doktorlarda risk almamalmiçim söylemek zorunda.Bence sakinleş ve gebeliğin tadını cıkarmaya başlaCanlarım, dün doktora gittim ilk defa keseyi görmek için, şu an 4 haftalıkmışız geç döllenmeymiş. Vajinal ultrasondan kese göründü 4,5 mm kadar, neyse baya konuştuk progestan filan verdi, her hafta takip edicez dedi.. Sonra anneme geçtim doktordan çıkınca, annem kullandığın ilaçlarını sordun mu ddedi, benim de tamamen aklımdan çıkmış, sabahları mide hapı kullanıyorum ve uzun süreedir de antidepresan kullanan bir insanım.. hemen doktoru aradım, antidepresanı duyunca şok oldu sen neden söylemedin en az 3 ay önce bırakman lazımdı dedi, çok riskli bebek için dedi, bekleyip görücez herşeye hazırlıklı ol, bişey çıkarsa üzülme dedi.... Benim elim ayağım boşaldı nette hemen arama yaptım bebeğe olan zararları konusunda, kalp kafatası rahatıszlıkları otizmli bebek akciger yetmezliği vs bir sürü şey okudum, bunların yanı sıra kullanıpta sağlıklı bebegi olanlarda var.. sonra ilacımın prospektüsünü okudum, gebelikte kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor, benim ilaç d grubuymuş yani zarar veren gruptaymış... dünden beri böyle kafam allak bullak çok üzgünüm inşallah bebeğim sağlıklı olur, teslim olup dua etmekten başka çarem yok... Cuma saatinde bebeğimin sağlıklı olması için sizlerden dua bekliyorum..
O beyaz akıntı süt gibi bendede vardı ben alıştım artk belirtiden bile saymamıştım :)Sende bendensinnn bebegim bende oldum o sut gibi akintiyada inanmam artik
Allaha sukur kuzum yasamadigimiz belirti kalmadi ama hamilede kalamadikkO beyaz akıntı süt gibi bendede vardı ben alıştım artk belirtiden bile saymamıştım :)
Canım bu listeye okudukça kendimiz mi ekleme yapalım, sonra paylaşalım ?3.gün kızlar şimdiBurcummmmm123 burcu arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.
Mucize2107 büşra
@mervem-metem betül
3.günBurcummmmm123 burcu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye 250 OKUDU
TurkuazKrampon şengül
@Saman Alevi elif
Y yagmur_20 yağmur
@Lknrokan35 ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze
zehzeh2 zehra
novasa nur 300 OKUDU
Yagmureylul
G glry21
kdryknk
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34
Kesinlikle kist oldu cnm adim kadar eminimOyyy kuzum dediğin gibi hayırlısı olsun.
Kesinlikle öyle cnmTurkuazKrampon topikte sürekli hamile kalan sirkülasyon oluyo ama her ay adet olanlar hep aynı yani biz bi 5-6 kişi sabit farkında mısınız bana mı öyle geliyor
Mucize2107
O gun kime okuduysan eklemeyap cnmCanım bu listeye okudukça kendimiz mi ekleme yapalım, sonra paylaşalım ?
Oyle yapıcam kuzum inşallahkdryknk kötü düşünceler getirme aklına asla. Arkadaslarin dediklerine katiliyorum . Stres yapıp bebeği etkileme bol bol dua ni et sen
Evet canım ben farkındayım ve bu içimizden önce kim hamile kalıcak acaba ayağını sürüsede bizde peşine hamime kalsak :))TurkuazKrampon topikte sürekli hamile kalan sirkülasyon oluyo ama her ay adet olanlar hep aynı yani biz bi 5-6 kişi sabit farkında mısınız bana mı öyle geliyor
Mucize2107
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?