- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- 53
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.861
Sanirim eskilerden bi biz kaldikk kuzumm elbetteki bizimde bigun gunesimiz dogacakkk sabir ve tevekkul..TurkuazKrampon topikte sürekli hamile kalan sirkülasyon oluyo ama her ay adet olanlar hep aynı yani biz bi 5-6 kişi sabit farkında mısınız bana mı öyle geliyor
Mucize2107
Cok normal gelmesi kuzummm yumurta aki gibiyse gunlerini degerlendir bos gecirme kuzum gun asiri devam edinnKızlar adetim dün bitti bugün temizim ama benden dünden beri yumurtlama döneminde ki akıntıdan geliyo hatta bugün daha yoğun bismillah dedim daha adet dün yeni bitti aranızda böyle olan varmı?
Ay inşallah canım şunu bi kırmamız lazımEvet canım ben farkındayım ve bu içimizden önce kim hamile kalıcak acaba ayağını sürüsede bizde peşine hamime kalsak :))
Ay inşallah canım şunu bi kırmamız lazımEvet canım ben farkındayım ve bu içimizden önce kim hamile kalıcak acaba ayağını sürüsede bizde peşine hamime kalsak :))
Ben kullaniyorum cnm yumurtlama zamanlarini gosteriyor yani eger o gün yumurtlama olacaksan 2.cizgi 1.cizgiden daha koyu çıkar. Hep doğru gostermistir. Burada bi çok arkadaş kullaniyor güvenilir bi test. Duzensizlik olanda duzeni olanda kullanabilirkızlar sizlere sorum olacak. ben adet günlerim ve doğurganlık günlerimin takibi için period calender dı sanırım böyle bir program kullanıyorum. doğurganlık dönemlerini düşük orta ve yüksek olarak gösteriyor ayrıca yumurtlama gününüde gösteriyor. benim adetlerim düzenli şimdiye kadar hiç geçikme yaşamadım 3 gebeliğimide (hepsi düşükle sonuçlandı) adetimin 1. günü bilirim. şimdi nette bakıyordum LABOQUICK OVULASYON TESTİ ni gördüm. sizce kullanmamda fayda olur mu? adetleri düzensiz olanlar mı kullanıyor bu testleri çok bilgim yok bu sebeple soruyorum.
Banada öyle geliyor çünkü ben yaptığımda ya kist olur demişlerdi yada işe yarar kişiden kişiye değişiyor baksana soğan kürü yaptım işe yaramayan kimse kalmamış bende tık demedi. Bugün 45 günüm acaba olucakmym ramazandn sonra kesin kararimi verdim doktor şart baksn biseyler soylesn bizde ona göre hareket edelim demi amaKesinlikle kist oldu cnm adim kadar eminim
Aynen cnm ya kendiligine bırakırsak bi 5 sene beklerizBanada öyle geliyor çünkü ben yaptığımda ya kist olur demişlerdi yada işe yarar kişiden kişiye değişiyor baksana soğan kürü yaptım işe yaramayan kimse kalmamış bende tık demedi. Bugün 45 günüm acaba olucakmym ramazandn sonra kesin kararimi verdim doktor şart baksn biseyler soylesn bizde ona göre hareket edelim demi ama
Valla benim beklemeye gücüm yeter mu onu bile bilmiyorum ev o kadar sessiz ki inan yaptığım şeylerden zevk alamıyorumAynen cnm ya kendiligine bırakırsak bi 5 sene beklerizyada kizimdaki gibi birden düzene girerse anca öyle olur
Biliyorum canm okuyorum hala bitirir bitirmez belirtirimMucize2107 @mervem-metem Y yagmur_20 @Lknrokan35 noniponi Smydnz N Nadrun35 zehzeh2 Yagmureylul G glry21 E esmer58 B Busranm34
Canlarim bugün burcuya okunuyor.
Canm bende geçen ay senin gibi olmuştum ama inan değişen bisey olmuyor biz kendimizi strese sokmaktan baska bisey yapmiyrz ust üste sürekli yaptm lh hormonu vücutta sürekli salgılandığı için o silik çizgiyi goruyorsn ya tam koyulukta oluck yada daha koyu gebelik testine gelirsk bence bekle derm sana daha var direk negatifi gösterir söylemedi demeYaaa kızlar ben bu aralar çook fena ovu testine takdım elimde gebelik testide var ama harcamak istemiyorum bat son 3 gün her sabah ovu testi yapıyorum tam koyu değil ama öyle siliğimside değil deliricemmmm iyice sanırım ben yaa
Bu ay öyle bi rahattım ki şu 1 haftadır ovu testiyle hamileliğini öğrenenleri gördükce iyice bende öğrenirmiyim kafasında oldum.8 aydır hep negatifi görüyorum ne olcak bizim bu hallerimizCanm bende geçen ay senin gibi olmuştum ama inan değişen bisey olmuyor biz kendimizi strese sokmaktan baska bisey yapmiyrz ust üste sürekli yaptm lh hormonu vücutta sürekli salgılandığı için o silik çizgiyi goruyorsn ya tam koyulukta oluck yada daha koyu gebelik testine gelirsk bence bekle derm sana daha var direk negatifi gösterir söylemedi deme
Canm herkes bir değil biz çok araştırdığınız için herşeyi doğru sanıyoruz ama öyle değil kiminde ovu olsa bile gostermez kiminde olur ne bilym ben test falan yapmayı biraktm inan daha rahatm. Ben 1 senedir negatif goruyorm bide yapmadiklarm var düşünBu ay öyle bi rahattım ki şu 1 haftadır ovu testiyle hamileliğini öğrenenleri gördükce iyice bende öğrenirmiyim kafasında oldum.8 aydır hep negatifi görüyorum ne olcak bizim bu hallerimiz
Kadınların işi çok zor ya bunun ilk gecesi bebiş beklemesi doğumu beklemesi doğumu rabbim yardımcımız olsun artık bir an önce olsada rahatlasam siyorumCanm herkes bir değil biz çok araştırdığınız için herşeyi doğru sanıyoruz ama öyle değil kiminde ovu olsa bile gostermez kiminde olur ne bilym ben test falan yapmayı biraktm inan daha rahatm. Ben 1 senedir negatif goruyorm bide yapmadiklarm var düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?