2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

3.gün kızlar şimdi Burcummmmm123 burcu arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.

Mucize2107 büşra
@mervem-metem betül
3.gün Burcummmmm123 burcu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye 250 OKUDU
TurkuazKrampon şengül
Zeytin_yesili elif 100 tane okudum
Y yagmur_20 yağmur
@Lknrokan35 ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze 300 okudu
zehzeh2 zehra
novasa nur 300 OKUDU
Yagmureylul
G glry21
kdryknk Kadriye 300 OKUDU
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34

Kızlar adetim dün bitti bugün temizim ama benden dünden beri yumurtlama döneminde ki akıntıdan geliyo hatta bugün daha yoğun bismillah dedim daha adet dün yeni bitti aranızda böyle olan varmı?
Cok normal gelmesi kuzummm yumurta aki gibiyse gunlerini degerlendir bos gecirme kuzum gun asiri devam edinn

kızlar sizlere sorum olacak. ben adet günlerim ve doğurganlık günlerimin takibi için period calender dı sanırım böyle bir program kullanıyorum. doğurganlık dönemlerini düşük orta ve yüksek olarak gösteriyor ayrıca yumurtlama gününüde gösteriyor. benim adetlerim düzenli şimdiye kadar hiç geçikme yaşamadım 3 gebeliğimide (hepsi düşükle sonuçlandı) adetimin 1. günü bilirim. şimdi nette bakıyordum LABOQUICK OVULASYON TESTİ ni gördüm. sizce kullanmamda fayda olur mu? adetleri düzensiz olanlar mı kullanıyor bu testleri çok bilgim yok bu sebeple soruyorum.

Ben kullaniyorum cnm yumurtlama zamanlarini gosteriyor yani eger o gün yumurtlama olacaksan 2.cizgi 1.cizgiden daha koyu çıkar. Hep doğru gostermistir. Burada bi çok arkadaş kullaniyor güvenilir bi test. Duzensizlik olanda duzeni olanda kullanabilir

Allah kabul etsin.

Mucize2107 büşra
@mervem-metem betül
TurkuazKrampon şengül 500 okundu
Y yagmur_20 yağmur
@Lknrokan35 ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye
N Nadrun35 nurdan
zehzeh2 zehra
novasa nur 300 OKUDU
Yagmureylul
G glry21
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34

Kesinlikle kist oldu cnm adim kadar eminim
Banada öyle geliyor çünkü ben yaptığımda ya kist olur demişlerdi yada işe yarar kişiden kişiye değişiyor baksana soğan kürü yaptım işe yaramayan kimse kalmamış bende tık demedi. Bugün 45 günüm acaba olucakmym ramazandn sonra kesin kararimi verdim doktor şart baksn biseyler soylesn bizde ona göre hareket edelim demi ama

Aynen cnm ya kendiligine bırakırsak bi 5 sene bekleriz yada kizimdaki gibi birden düzene girerse anca öyle olur

Yaaa kızlar ben bu aralar çook fena ovu testine takdım elimde gebelik testide var ama harcamak istemiyorum bat son 3 gün her sabah ovu testi yapıyorum tam koyu değil ama öyle siliğimside değil deliricemmmm iyice sanırım ben yaa

Canm bende geçen ay senin gibi olmuştum ama inan değişen bisey olmuyor biz kendimizi strese sokmaktan baska bisey yapmiyrz ust üste sürekli yaptm lh hormonu vücutta sürekli salgılandığı için o silik çizgiyi goruyorsn ya tam koyulukta oluck yada daha koyu gebelik testine gelirsk bence bekle derm sana daha var direk negatifi gösterir söylemedi deme

Bu ay öyle bi rahattım ki şu 1 haftadır ovu testiyle hamileliğini öğrenenleri gördükce iyice bende öğrenirmiyim kafasında oldum.8 aydır hep negatifi görüyorum ne olcak bizim bu hallerimiz

Allah kabul etsin.

Mucize2107 büşra
@mervem-metem betül
TurkuazKrampon şengül 500 okundu
Y yagmur_20 yağmur
@Lknrokan35 ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye 1000 tane okudu
N Nadrun35 nurdan
zehzeh2 zehra
novasa nur 300 OKUDU
Yagmureylul
G glry21
E esmer58
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34

Bu ay öyle bi rahattım ki şu 1 haftadır ovu testiyle hamileliğini öğrenenleri gördükce iyice bende öğrenirmiyim kafasında oldum.8 aydır hep negatifi görüyorum ne olcak bizim bu hallerimiz
Canm herkes bir değil biz çok araştırdığınız için herşeyi doğru sanıyoruz ama öyle değil kiminde ovu olsa bile gostermez kiminde olur ne bilym ben test falan yapmayı biraktm inan daha rahatm. Ben 1 senedir negatif goruyorm bide yapmadiklarm var düşün

Kadınların işi çok zor ya bunun ilk gecesi bebiş beklemesi doğumu beklemesi doğumu rabbim yardımcımız olsun artık bir an önce olsada rahatlasam siyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…