- 30 Mart 2017
- 1.267
- 942
- 73
- 36
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #12.881
nette gördüm uygun geldi ama marka ve testi pek bilmediğimden sorum çok teşekkür ederim canım cevabın için bende alayım bakalımBen kullaniyorum cnm yumurtlama zamanlarini gosteriyor yani eger o gün yumurtlama olacaksan 2.cizgi 1.cizgiden daha koyu çıkar. Hep doğru gostermistir. Burada bi çok arkadaş kullaniyor güvenilir bi test. Duzensizlik olanda duzeni olanda kullanabilir
Sorma canm yaa adet olmasi bunun sancısı daha ohaaa neler neler ama yinede çok şükür canm beterin beteri varKadınların işi çok zor ya bunun ilk gecesi bebiş beklemesi doğumu beklemesi doğumu rabbim yardımcımız olsun artık bir an önce olsada rahatlasam siyorum
Canım benim yaa kiyamam sana rabbim tez vakitte hepinize versin inşallah. Çocuk evin neşesi sesi herseyi inan bana çok güzel bi duygu. Onun büyüdüğünü görmek çok güzel inan bana. Rabbime şükürle uyaniyorum hergun. Nefes alma sebebim benim canım ciğerim herseyim.Valla benim beklemeye gücüm yeter mu onu bile bilmiyorum ev o kadar sessiz ki inan yaptığım şeylerden zevk alamıyorum
Resimdeki sen.misin cnm?Sorma canm yaa adet olmasi bunun sancısı daha ohaaa neler neler ama yinede çok şükür canm beterin beteri var
Aynen öyle ilk çocuk olacağı için bende biraz daha heyecan istek fazlaSorma canm yaa adet olmasi bunun sancısı daha ohaaa neler neler ama yinede çok şükür canm beterin beteri var
100 tane okudum bugünResimdeki sen.misin cnm?
Ya duyguma tercüman olmuşsun resmen bugün aynı şeyi söyledim burda cok sevdiğim bi arkadaşaValla benim beklemeye gücüm yeter mu onu bile bilmiyorum ev o kadar sessiz ki inan yaptığım şeylerden zevk alamıyorum
19 canım 3 gün var bugünü saymazsakRabisscyln canım senin adet günün ne zaman ?
Dünkü arkadaşa okumuştum canım bugün sana 200 okudum akşama da okurum daha o zaman eklerim çünkü akşamları daha rahat okuyabiliyorum :)Sen kime okumuştum canım
Canım burcu arkadaşımıza 1000 tane okudum Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah..3.gün kızlar şimdiBurcummmmm123 burcu arkadaşımıza niyet okuyoruz.
Allah kabul etsin.
Mucize2107 büşra
@mervem-metem betül
3.günBurcummmmm123 burcu
S seda7782 seda 1100 OKUDU
Kelebekcikk34 şeyma 500 OKUDUM
S_V_S_88 sumeyye 250 OKUDU
TurkuazKrampon şengül 500 okundu
@Saman Alevi elif 100 tane okudum
Y yagmur_20 yağmur
Runkli ilknur
noniponi tuğba
Smydnz sumeyye 1000 tane okudu
N Nadrun35 nurdan
pinpirik90 gamze 300 okudu
zehzeh2 zehra
novasa nur 300 OKUDU
Yagmureylul
G glry21
kdryknk Kadriye 300 OKUDU
E esmer58 100 okudu
Edibe 300 OKUDU
B Busranm34
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınNasılsınız kızlar
Bende iyiyim cnm :) sen calısıyormusun merak ettim de :)İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?