2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım bendede batmalar var hep solda ama sağda hareket yok. Bu sabahta belimin sol yanı ve sol bacağım çok ağrımıştı .

Bende göğüs hassasiyeti arttı daha önce adetten önce olmazdı hiç üç gündür başım çatlayacak gibi oluyo ilaç içmedim direniyorum:) çok fazla gaz var bel ağrısı var uyku, yorgunluk var başka bişey yok

Kızlar adetim 10 gün geçti hala adet olmadım neden olmadım ki normal de hiç günüm geçmezdi aceba Hamile miyim bebiş istiyoruz eşimle korunmuyoruz. 3 gün önce idrar testi yaptım çıkmadı bugün kan testi yapsam belli olur mu ki

Ayni tarih canim batlarimiz umarım olmaz

inşallah hasta olmayız cnm, bende şuan su gibi akıntı, göğüs ağrısı , hafif batmalar, ayağa kalkınca sanki biraz sancı var, sanki her an birşeyler akacakmış gibi , sana da öyle oluyor mu?benim normalde 10 gün önceden ağrım başlardı duramazdım, ama sanki adet belirtisi de gibi değil de...ne bilim işte , Allah en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bize:)

Baş agrısı mı o bende 1 haftadır var canım. Sürekli migren atağı geçirdim peş peşe ilaçta içemedim anlıyorum halini. Neyse bebişler gelsinde inş. her şeye değer.

Benim kırmızılar geldi doktor bana adetin 3 günü gel hormon testi yapalım demişti 3. Günü haftasonuna geliyor 2 günü gitsem olurmuki

Hamileliğim kesinleşirse belirtilerimi yazarım kızlar... Bu ay kendimi ovü testi kullandığım için çok dinledim çünkü. Her hareketi acaba mı die geçirdim

Kızlar bnide aranıza alır misiniz sohbetiniz çok hoşuma gitti de bide şu bahsettiğiniz bat ne demek oluyo cahilligime bağışlayın bende son 5 ayın 1 de regl olmam gerekiyor iki gün oldu sağ kasigimda batma hissediyorum ara ara da hafif ağrı 4 aydır deniyoruz herşey normal ama baklm bu ay ne olacak hiç kendimi ham iş gibi hissetmiyorum

Sabah adet olacakmisim gibi uyandım canım resmen yerimden firlayip kontrol ettim yaklasik 10 gundur gogus hassasiyetim var 2 gundur de aşırı akıntı ve idrar var test yaptm negatif :) görmeye alistigim şey zaten umarm yanlıştır ve 27 sini atlatırız ben dede heran birsey akacak gibi his var

Belirtiler aynı gibi zaten kişiden kişiye değişir
Umarım hamilesindir canım :) test için daha erken davranma zaten kan testinde hemencecik belli olur yapmak istersen ama idrar için erken bn mesela kan testi için gidemedim ama idrar 1 haftalik gecikme sonrası yaptım pozitif çıktı net. Kasık ağrısı ve bel ağrısı 1 hafta sürer geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…