- 17 Şubat 2017
- 39
- 31
- 3
- 35
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.301
Ayni tarih canim batlarimiz umarım olmazbenim de cnm öyle su gibi bir şey akıyor bat 27 ,göğüslerim de ağrımaya başladı , keşke güzel haberler gelseee:)
Canım bendede batmalar var hep solda ama sağda hareket yok. Bu sabahta belimin sol yanı ve sol bacağım çok ağrımıştı .NEDİR BELİRTİ BENDE SUAN KASIKLARIMDA İNCEDEN BI AGRI VAR VE SAĞ KASIGMA BIÇAK BATMASI GİBİ BİREY HİSSDEYRM
Benimde ilerledi :) 22 Mart a
Canım bendede batmalar var hep solda ama sağda hareket yok. Bu sabahta belimin sol yanı ve sol bacağım çok ağrımıştı .
Canım bendede batmalar var hep solda ama sağda hareket yok. Bu sabahta belimin sol yanı ve sol bacağım çok ağrımıştı .
Ayni tarih canim batlarimiz umarım olmaz
Baş agrısı mı o bende 1 haftadır var canım. Sürekli migren atağı geçirdim peş peşe ilaçta içemedim anlıyorum halini. Neyse bebişler gelsinde inş. her şeye değer.Bende göğüs hassasiyeti arttı daha önce adetten önce olmazdı hiç üç gündür başım çatlayacak gibi oluyo ilaç içmedim direniyorum:) çok fazla gaz var bel ağrısı var uyku, yorgunluk var başka bişey yok
Sabah adet olacakmisim gibi uyandım canım resmen yerimden firlayip kontrol ettim yaklasik 10 gundur gogus hassasiyetim var 2 gundur de aşırı akıntı ve idrar var test yaptm negatif :) görmeye alistigim şey zaten umarm yanlıştır ve 27 sini atlatırız ben dede heran birsey akacak gibi his varinşallah hasta olmayız cnm, bende şuan su gibi akıntı, göğüs ağrısı , hafif batmalar, ayağa kalkınca sanki biraz sancı var, sanki her an birşeyler akacakmış gibi , sana da öyle oluyor mu?benim normalde 10 gün önceden ağrım başlardı duramazdım, ama sanki adet belirtisi de gibi değil de...ne bilim işte , Allah en hayırlısı ne ise onu nasip etsin bize:)
Kızlar bnide aranıza alır misiniz sohbetiniz çok hoşuma gitti debide şu bahsettiğiniz bat ne demek oluyo cahilligime bağışlayın bende son 5 ayın 1 de regl olmam gerekiyor iki gün oldu sağ kasigimda batma hissediyorum ara ara da hafif ağrı 4 aydır deniyoruz herşey normal ama baklm bu ay ne olacak hiç kendimi ham iş gibi hissetmiyorum
Belirtiler aynı gibi zaten kişiden kişiye değişirbenim de adetim 21 şubattı olmadım daha. pazar,pazartesigünü acayip bir baş ağrısı var. ağızda metal bir tat fazla değil. akıntı hiç yok . göğüs hassasiyeti yok. kasık ve bel ağrı var. ve üst baçak ağrısı. acaba mı diyorum ama. korkuyorum test yapmaya. dualarına beni de alırmısın .. Alllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Yok canım bnm adet sağolsun 1 saat bile gecikmezken en az 1 yada 2 gü n fazla olmak üzere gecikmede anlıyorum hamile olduğumu :)Canim yani sen de adet olacağını mi saniyordun?
İnşallah hamilesindir canım bi güzel haberde sen ver :)Hamileliğim kesinleşirse belirtilerimi yazarım kızlar... Bu ay kendimi ovü testi kullandığım için çok dinledim çünkü. Her hareketi acaba mı die geçirdim
:) eğer test çizgide pozitifse umarım Marta kalmazsin :) bat ne zmn şimdi peki :)Cnm ben adet günümden beri bu 32.gunum ve yumurta yeni çatliyor. Akintim bol ovu testinde 2
Çizgi koyulasmaya başladı. Anladım kendimi. Şimdi ilişki oldu tuttu tuttu tutmadi marta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?