- 26 Ekim 2016
- 472
- 367
- 33
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.321
Canım sarı renk akıntı hamilelerde olurmuş geç döllenme olmuş olabilir ama kan testinde çıkar diye dusunuyorumBide yoğun ve sarı renkte akıntım var kasıklarım da hafif ağrılar var
Olur canım hormon testleri zaten 2. yada 3.günü yapılıyor adetinBenim kırmızılar geldi doktor bana adetin 3 günü gel hormon testi yapalım demişti 3. Günü haftasonuna geliyor 2 günü gitsem olurmuki
Sağol canım cevap verdiğin için birazdan gidip yaptıracağım kan testiCanım sarı renk akıntı hamilelerde olurmuş geç döllenme olmuş olabilir ama kan testinde çıkar diye dusunuyorum
Erken yaptirmişsin canım 6 gün kala 3 çıktıysa yükselebilir diye düşünüyorum, inşallah hamilesindirmrb bayanlar benimde reglime 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 3 cıktı yükselme ihtimali varmı dır
InşaALLAH can saol hosbuldumCanim hosgeldin bat ; adet günü
umarım hamilesindir
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallah :)Sağol canım cevap verdiğin için birazdan gidip yaptıracağım kan testi
Bende de iki gündür yoğun sarı akıntı var kokusuz ama geçen hafta cuma günü büyük ihtimal yumurtladım en son o gün uzayan akıntım geldi ve bitti 7 güne belli olur mu ki yumurtlama gününden 5-15 günleri arasında gelen sarı akıntı hamilelik belirtisi diye okudum sitenin arşiv konusunda ama olabilir mi ara sıra kasıklarıma iğne gibi saplantı oluyo ama kendimi çok dinlediğimden diye düşünüyorum sağ göğsümde yeşil damarlar belirginleşti ya da hep orda duruyorlardı ben belirti aradığım için fark ettim kafamda deli sorularCanım sarı renk akıntı hamilelerde olurmuş geç döllenme olmuş olabilir ama kan testinde çıkar diye dusunuyorum
Bende de iki gündür yoğun sarı akıntı var kokusuz ama geçen hafta cuma günü büyük ihtimal yumurtladım en son o gün uzayan akıntım geldi ve bitti 7 güne belli olur mu ki yumurtlama gününden 5-15 günleri arasında gelen sarı akıntı hamilelik belirtisi diye okudum sitenin arşiv konusunda ama olabilir mi ara sıra kasıklarıma iğne gibi saplantı oluyo ama kendimi çok dinlediğimden diye düşünüyorum sağ göğsümde yeşil damarlar belirginleşti ya da hep orda duruyorlardı ben belirti aradığım için fark ettim kafamda deli sorular
Bende kafayı yedigimi düşünüyorum herşeyi kendimize belirti olarak mi çıkarıyoruz neŞu günler bi geçseydi ya bende öyleyim kafayı yedim diye düşünüyorum
Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah hayrlısı ile geçer bugünler biz de hamiş olduğumuzu öğreniriz inşallah kuzumŞu günler bi geçseydi ya bende öyleyim kafayı yedim diye düşünüyorum
Beklemek çok zor ya bekarken kolay hamile kalınıyo sanıyordum denemediğim kür kalmadı artık korkuyorum ot içmeye de annem de eşim de kızıyo zaten inşallah tez vakitte hamilelik müjdesi alırız hep beraber canımBende ka
Bende kafayı yedigimi düşünüyorum herşeyi kendimize belirti olarak mi çıkarıyoruz ne
var tabi, adet gününde testi tekrar edersin.mrb bayanlar benimde reglime 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 3 cıktı yükselme ihtimali varmı dır
Amin canım amin ama benim nedense hiç umudum yokBeklemek çok zor ya bekarken kolay hamile kalınıyo sanıyordum denemediğim kür kalmadı artık korkuyorum ot içmeye de annem de eşim de kızıyo zaten inşallah tez vakitte hamilelik müjdesi alırız hep beraber canım
Ben kullaniyorum cnmKizlar bende istiyorum bu ay olmassa mart bnde 5 aydr istyorum bu ay ovulasyon testi kullandim icinizde kullanan varsa konusabilir miyiz yada bilgisi olan
Ilk çocuğuma hamile kaldiğimda idrar testlerim pozitif çıkiyordu bende dr gittim kan tahlili yaptırdim değer 3 çıktı dr imkansiz dedi gebe değilsin bu degerle idrar testi pozitif çıkmazmış.2 gün sonra tekrar yaptirdım değer yukselmiş hamileydim sende olabilirsinvar tabi, adet gününde testi tekrar edersin.
Canm yumurtlamadan fln değilse bi Dr a git bende de enfeksiyon varmış aylarca anlamdım çok akıntı dışında bir şey yoktu bir süre daha devam ederse bi Dr a görün bir şey kaybetmezsin için rahat ederKızlar birşey soracağım bilgisi olan yardimci olabilirmi su gibi akıntı yani söylemesi ayıp ic camasiri sırıl sıklam oluyor. Enfeksiyon mu diye dusundum ama herhangi bir kaşıntı , idrar yaparken yanma yok koku yok sadece akıntı normal mi?
Bat 27 şubat
Umudunu kaybetme canım hiç ummadığın anda gelir bir çok hamiş aynı şeyi söylüyo artık yorulup olursa olur olmazsa ne yapayım deyip kendilerini saldıkları ay hamiş kaldık diye inşallah bizim meleklerimiz de bizleri fazla bekletmezler çabucak gelirler amin1
Amin canım amin ama benim nedense hiç umudum yok
Kızlar kan testini nerede yaptiriyorsunuz hastanemi sağlık ocagimi özel miIlk çocuğuma hamile kaldiğimda idrar testlerim pozitif çıkiyordu bende dr gittim kan tahlili yaptırdim değer 3 çıktı dr imkansiz dedi gebe değilsin bu degerle idrar testi pozitif çıkmazmış.2 gün sonra tekrar yaptirdım değer yukselmiş hamileydim sende olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?