2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

Canım sarı renk akıntı hamilelerde olurmuş geç döllenme olmuş olabilir ama kan testinde çıkar diye dusunuyorum
Bende de iki gündür yoğun sarı akıntı var kokusuz ama geçen hafta cuma günü büyük ihtimal yumurtladım en son o gün uzayan akıntım geldi ve bitti 7 güne belli olur mu ki yumurtlama gününden 5-15 günleri arasında gelen sarı akıntı hamilelik belirtisi diye okudum sitenin arşiv konusunda ama olabilir mi ara sıra kasıklarıma iğne gibi saplantı oluyo ama kendimi çok dinlediğimden diye düşünüyorum sağ göğsümde yeşil damarlar belirginleşti ya da hep orda duruyorlardı ben belirti aradığım için fark ettim kafamda deli sorular

Şu günler bi geçseydi ya bende öyleyim kafayı yedim diye düşünüyorum

Bende ka

Bende kafayı yedigimi düşünüyorum herşeyi kendimize belirti olarak mi çıkarıyoruz ne
Beklemek çok zor ya bekarken kolay hamile kalınıyo sanıyordum denemediğim kür kalmadı artık korkuyorum ot içmeye de annem de eşim de kızıyo zaten inşallah tez vakitte hamilelik müjdesi alırız hep beraber canım

var tabi, adet gününde testi tekrar edersin.
Ilk çocuğuma hamile kaldiğimda idrar testlerim pozitif çıkiyordu bende dr gittim kan tahlili yaptırdim değer 3 çıktı dr imkansiz dedi gebe değilsin bu degerle idrar testi pozitif çıkmazmış.2 gün sonra tekrar yaptirdım değer yukselmiş hamileydim sende olabilirsin

Canm yumurtlamadan fln değilse bi Dr a git bende de enfeksiyon varmış aylarca anlamdım çok akıntı dışında bir şey yoktu bir süre daha devam ederse bi Dr a görün bir şey kaybetmezsin için rahat eder

1

Amin canım amin ama benim nedense hiç umudum yok
Umudunu kaybetme canım hiç ummadığın anda gelir bir çok hamiş aynı şeyi söylüyo artık yorulup olursa olur olmazsa ne yapayım deyip kendilerini saldıkları ay hamiş kaldık diye inşallah bizim meleklerimiz de bizleri fazla bekletmezler çabucak gelirler amin

bu ay bi ayaklarımı dikeyim dedim idrar yaparken sağ kasığım ağrıyor.geçmış zamanlarda ayaklarımı kaldırdım.o ay adetim geçıktı ve kist oldu. şimdide kist yoktur inşallah.

Kızlar kan testini nerede yaptiriyorsunuz hastanemi sağlık ocagimi özel mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…