- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.221
Sen test yap sana kizzNe demek cnm yaa. Kız bu arada ben bugün bisey farkettim göğüs uçlarım büyümüş ben her adettn önce baktığm için hemn farkettm bide ağrı var adet olmadan once hep çenemde bi tane sivilce çıkardı yine çıktı olcm dedim ama sivilceler ilk defa arttı 4 5 tane çıktı şaşırdım ne olduğunu anlamadım hala adette olmadm
Cnm annelerdeyim açıkçası yapmaya cesaretim yok olmadığını düşünüyorum sürekli yani negatif çıkarsa ister istenez cnm sikick hiç gerek yok eve gidene kadar olmazsam yapcm İnşAllahSen test yap sana kizz
Herkes okuyabildiği kadar okuyor canım :) Allah kabul etsincnm adetim bitti benim yeni bugun basladm bende okumaya herkesen1000 mi okuyoruzKelebekcikk34
ben herkese 100 tane okuyorum o zaman cnmHerkes okuyabildiği kadar okuyor canım :) Allah kabul etsin
Canım benim büyük geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsunKızlar merhaba
Bayadır girmiyodum unutturdum kendimi galibabenim hamileliğim martta başlamıştı hatırlayanlarınız olur bir ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin gelişiminde problem vardı ama sizi takibi bırakmadım hiç bırakamadım daha doğrusu doktor korunma verdi zaman bitsin tekrar başlıcam çalışmalara ne güzel dua zinciri oluşturmuşsunuz Rabbim gönül muradınızdan ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin hepinize inşallah mübarek günler yüzü suyu hürmetine Bende katılmayı düşündüm ama şuan lohusa sayıldığım için ayet olduğundan tesbihi çekemem diye katılamadım
Bahsederim canım aştım artık bir ay olduğu için :) 12. haftada aldılar rutin kontrole gitmiştim bi anda oldu herşey
Teşekkür ederim canım hayırlısı böyleymiş iki ay sonra bende bat sayıcam yeniden :))Canım benim büyük geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun
Benimde bir anda oldu herşey kontrol de 17 hafta olduğu için doğum yaptırdılar ama banaBahsederim canım aştım artık bir ay olduğu için :) 12. haftada aldılar rutin kontrole gitmiştim bi anda oldu herşey
inşallah güzel haberler sendende alırız alacağız inşallah tüm kalbimle inanıyorum yeterkivsen iste rabbim ol diyecek inşallah 3 yildir bekledik inşallah kucagimiza almak nasip olur hamileyim şükürler hamdolsun duayla sabirla inşallah sende hamisss olacaksinMaşallah ablacim inan hala inanamiyorum:)) kist varken hamile oldugunu öğrenmek keşke bana da nasip olsaydı . Rabbim herşeye kadir
inşallah canım benim inşallah 3 yil bekledim olmayacagini ogrendim sabırla duayla geldi inşallah sagliyla kucagimiza almak nasip olur .. inaniyorum pes peşe güzel haberler gelecek allahim güzel allahim sizlerdende güzel haberler verecekBak topiğin eskileri nasıl kendini biliyor :) kuzucum valla şu içimizden biri cok istiyorum şunu kırsın...gerçiBirumut55 kırdı ayağını sürü mü derler ne derler inş geliriz arkandan :)
Seninki daha büyükken olmuş beni uyuttular 20 dk bişey anlamadım ben uyandım öyleBenimde bir anda oldu herşey kontrol de 17 hafta olduğu için doğum yaptırdılar ama bana
sağol canım benim allah razı olsun cook teşekkür ederim allahim tummm isteyenlere nasip etsin inşallah inşallahMaşallah cnm... Çok güzel HABERLER... SEVİNDİM YAAA
Amin inşallah sağlıkla sağlıcakla gelsinler insallahinşallah güzel haberler sendende alırız alacağız inşallah tüm kalbimle inanıyorum yeterkivsen iste rabbim ol diyecek inşallah 3 yildir bekledik inşallah kucagimiza almak nasip olur hamileyim şükürler hamdolsun duayla sabirla inşallah sende hamisss olacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?