2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

"Rabbi hebli mines salihin"
7.gün TurkuazKrampon Şengül arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudun
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 1000 okudum
5.gun Kelebekcikk34 şeyma
6.gun novasa nur 700 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye
17.gun kdryknk
18.gun G glry21 700 okudu
19.gun Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep

Sen test yap sana kizz

Kızlar merhaba
Bayadır girmiyodum unutturdum kendimi galiba benim hamileliğim martta başlamıştı hatırlayanlarınız olur bir ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım bebeğin gelişiminde problem vardı ama sizi takibi bırakmadım hiç bırakamadım daha doğrusu doktor korunma verdi zaman bitsin tekrar başlıcam çalışmalara ne güzel dua zinciri oluşturmuşsunuz Rabbim gönül muradınızdan ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin hepinize inşallah mübarek günler yüzü suyu hürmetine Bende katılmayı düşündüm ama şuan lohusa sayıldığım için ayet olduğundan tesbihi çekemem diye katılamadım

Rabbi hebli mines salihin"
7.gün TurkuazKrampon Şengül arkadaşımıza niyet okuyoruz.Allah kabul etsin inş

1.gun Mucize2107 Büşra 1000 okudu
2.gun @mervem-metem betül
3.gun Burcummmmm123 burcu
4.gun S seda7782 seda 1000 okudum
5.gun Kelebekcikk34 şeyma 850 okudu
6.gun novasa nur 700 okudu
7.gun TurkuazKrampon şengül
8.gun @Saman Alevi elif
9.gun @Lknrokan35 ilknur
10.gun noniponi tuğba
11.gun Smydnz sümeyye
12.gun N Nadrun35 nurdan
13.gun edibe 300
14.gun pinpirik90 gamze
15.gun zehzeh2 zehra
16.gun S_V_S_88 sumeyye
17.gun kdryknk
18.gun G glry21 700 okudu
19.gun Yagmureylul
20.gun M Masalkader beyza
21.gun Zeze493 zeynep

F Frdglr Allah yardımcın olsun canım Allahım hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlısıyla kaçıncı haftada aldılar canım ? Bahsetmek istemessen yazma ama hiç önemli değil.Herşey nasip maalesef Allahım gözaydınlığıyla versin

Canım benim büyük geçmiş olsun. Hakkında hayırlısı olsun

Bahsederim canım aştım artık bir ay olduğu için :) 12. haftada aldılar rutin kontrole gitmiştim bi anda oldu herşey

Maşallah ablacim inan hala inanamiyorum:)) kist varken hamile oldugunu öğrenmek keşke bana da nasip olsaydı . Rabbim herşeye kadir
inşallah güzel haberler sendende alırız alacağız inşallah tüm kalbimle inanıyorum yeterkivsen iste rabbim ol diyecek inşallah 3 yildir bekledik inşallah kucagimiza almak nasip olur hamileyim şükürler hamdolsun duayla sabirla inşallah sende hamisss olacaksin

Bak topiğin eskileri nasıl kendini biliyor :) kuzucum valla şu içimizden biri cok istiyorum şunu kırsın...gerçi Birumut55 kırdı ayağını sürü mü derler ne derler inş geliriz arkandan :)
inşallah canım benim inşallah 3 yil bekledim olmayacagini ogrendim sabırla duayla geldi inşallah sagliyla kucagimiza almak nasip olur .. inaniyorum pes peşe güzel haberler gelecek allahim güzel allahim sizlerdende güzel haberler verecek

Amin inşallah sağlıkla sağlıcakla gelsinler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…