2017 şubat-mart hamile kalmak isteyenler buyursun:)

mrb bayanlar benimde reglime 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 3 cıktı yükselme ihtimali varmı dır
Bence yükselebilir daha çok var döllenme oldursa Bebek daha yeni Rahime ulaşmıştır ve hormon salgılanmaya başlamıştır adet günü fln tekrar kan testi yaptır bence canm

ben de iki gün önce test yaptım, negatif tabi,ne kadar süre önce çıkar ki, ama şu his her an akacak hissi geçen ay da birebir aynı şeyleri yaşadım tek farkı göğüs hassasiyeti

Amin canım insaALLAH dediğin gibi olur

Kızlar bende bu ay 12. Gün Dr a gidicem yine ama erken yumurtladım galiba ilk kez hayatımda Dr ne görecek muayenede bilmiyorum neyseki bu günleri değerlendiriyoruz ama sorum şudur gece yıkanmadan yatın diyorlar ben yatamıyorum zaten çalışıyorum işe gidiyorum bi de içim rahat etmiyor ben 1-2 yatıyorum bazen işte siz napıyorsunuz?

Canım bende yikanmasam bile lavaboya gitmeden duramıyorum malesef. Tutamıyorum kendimi niyeyse temizlenme gereği hissediyorum yarım saat bacaklarımı uzatıp yatıyorum sonra lavaboya gidiyorum

canım cvp için tsk ederim bana umut oldun.umarım hamileyimdir cok istiyorum temmuzda düşük yapmıştım rahim filmi cekildim bir sorun yoktu ama o kadar denememize ragmen olmuyordu. dün kan tahlili yaptırdım 3 cıkınca acaba yükselir mi diye merak ediyorum akşamdan beri arastırıyorum

Canım bende yikanmasam bile lavaboya gitmeden duramıyorum malesef. Tutamıyorum kendimi niyeyse temizlenme gereği hissediyorum yarım saat bacaklarımı uzatıp yatıyorum sonra lavaboya gidiyorum
Sperm zaten hızlıdır o akanlar su ve diğer sıvılar diyorlar ama bilemiyorum bende en fazla 2 saat yattım o da yumurtlama döneminde onun dışında yatmak için özen göstermedim ama dediğin gibi tuvalet ihtiyacı da oluyor insan kendini pis hissediyor

O şekilde yatıp uyuyun diyenler bile var ama o halde uyumanın imkanı yok bence rahatsız edici birşey cunku. Birde eşlerinize e vitamini desteği sağlarsanız sperm kalitesini de yukseltirsiniz

Canim bnde kullandim bisey sormak istyorum ovulosyon testimim icinde 5 tane
vardi 4 tanesi silikti ama 18 subatta yaptgim c cizgizinden t. Cizgisi daha koyuydu yani yumurtlamayi yakaladim mi gecmi kaldim sizce

O şekilde yatıp uyuyun diyenler bile var ama o halde uyumanın imkanı yok bence rahatsız edici birşey cunku. Birde eşlerinize e vitamini desteği sağlarsanız sperm kalitesini de yukseltirsiniz
Evet öyle diyorlar ve böyle yapan çok insan var peki e vitaminini kendimiz alsak olur mu vitamin sonuçta ilaç değil ama

Hiç takma canım. Relax olalim bu ay alarm kuracagim. Bugun iliski gunu diye iki gunde bir. Biz tembeliz biraz ayda 3 kere 5 kereyle kalmak zor tabi ki
Yumurtlama gününde olsun yeter canim aslinda. Bu ay sogan kuru yapmıştım. Simdi de havucla incir yapicam Allah in izniyle

Canim bnde kullandim bisey sormak istyorum ovulosyon testimim icinde 5 tane
vardi 4 tanesi silikti ama 18 subatta yaptgim c cizgizinden t. Cizgisi daha koyuydu yani yumurtlamayi yakaladim mi gecmi kaldim sizce
Evet t çizgisi daha koyuysa ovulasyon oluyor demek ertesi günde silikleşmişse çatlamış demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…