- 31 Ağustos 2016
- 572
- 578
- 23
- 34
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #1.341
Bence yükselebilir daha çok var döllenme oldursa Bebek daha yeni Rahime ulaşmıştır ve hormon salgılanmaya başlamıştır adet günü fln tekrar kan testi yaptır bence canmmrb bayanlar benimde reglime 6 gün kala kan tahlili yaptırdım 3 cıktı yükselme ihtimali varmı dır
Sabah adet olacakmisim gibi uyandım canım resmen yerimden firlayip kontrol ettim yaklasik 10 gundur gogus hassasiyetim var 2 gundur de aşırı akıntı ve idrar var test yaptm negatif :) görmeye alistigim şey zaten umarm yanlıştır ve 27 sini atlatırız ben dede heran birsey akacak gibi his var
Amin canım insaALLAH dediğin gibi olurUmudunu kaybetme canım hiç ummadığın anda gelir bir çok hamiş aynı şeyi söylüyo artık yorulup olursa olur olmazsa ne yapayım deyip kendilerini saldıkları ay hamiş kaldık diye inşallah bizim meleklerimiz de bizleri fazla bekletmezler çabucak gelirler amin
Ozel hastanede yaptıriyordum ben.Kızlar kan testini nerede yaptiriyorsunuz hastanemi sağlık ocagimi özel mi
Canım bende yikanmasam bile lavaboya gitmeden duramıyorum malesef. Tutamıyorum kendimi niyeyse temizlenme gereği hissediyorum yarım saat bacaklarımı uzatıp yatıyorum sonra lavaboya gidiyorumKızlar bende bu ay 12. Gün Dr a gidicem yine ama erken yumurtladım galiba ilk kez hayatımda Dr ne görecek muayenede bilmiyorum neyseki bu günleri değerlendiriyoruz ama sorum şudur gece yıkanmadan yatın diyorlar ben yatamıyorum zaten çalışıyorum işe gidiyorum bi de içim rahat etmiyor ben 1-2 yatıyorum bazen işte siz napıyorsunuz?
İnşallah canım bir bebiste tutunur umarımKızlar ovulasyon testim koyulaşmaya başladı bugün yarın yumoş çatlar dua edin bana.
canım cvp için tsk ederim bana umut oldun.umarım hamileyimdir cok istiyorum temmuzda düşük yapmıştım rahim filmi cekildim bir sorun yoktu ama o kadar denememize ragmen olmuyordu. dün kan tahlili yaptırdım 3 cıkınca acaba yükselir mi diye merak ediyorum akşamdan beri arastırıyorumIlk çocuğuma hamile kaldiğimda idrar testlerim pozitif çıkiyordu bende dr gittim kan tahlili yaptırdim değer 3 çıktı dr imkansiz dedi gebe değilsin bu degerle idrar testi pozitif çıkmazmış.2 gün sonra tekrar yaptirdım değer yukselmiş hamileydim sende olabilirsin
Sperm zaten hızlıdır o akanlar su ve diğer sıvılar diyorlar ama bilemiyorum bende en fazla 2 saat yattım o da yumurtlama döneminde onun dışında yatmak için özen göstermedim ama dediğin gibi tuvalet ihtiyacı da oluyor insan kendini pis hissediyorCanım bende yikanmasam bile lavaboya gitmeden duramıyorum malesef. Tutamıyorum kendimi niyeyse temizlenme gereği hissediyorum yarım saat bacaklarımı uzatıp yatıyorum sonra lavaboya gidiyorum
Benim sari akintim cok fazla sabah acik kahve geldi sandim ama yine sarilasti. Bat 24 subat olacakmisim gibi sanki umudum yok
O şekilde yatıp uyuyun diyenler bile var ama o halde uyumanın imkanı yok bence rahatsız edici birşey cunku. Birde eşlerinize e vitamini desteği sağlarsanız sperm kalitesini de yukseltirsinizSperm zaten hızlıdır o akanlar su ve diğer sıvılar diyorlar ama bilemiyorum bende en fazla 2 saat yattım o da yumurtlama döneminde onun dışında yatmak için özen göstermedim ama dediğin gibi tuvalet ihtiyacı da oluyor insan kendini pis hissediyor
Evet öyle diyorlar ve böyle yapan çok insan var peki e vitaminini kendimiz alsak olur mu vitamin sonuçta ilaç değil amaO şekilde yatıp uyuyun diyenler bile var ama o halde uyumanın imkanı yok bence rahatsız edici birşey cunku. Birde eşlerinize e vitamini desteği sağlarsanız sperm kalitesini de yukseltirsiniz
Yumurtlama gününde olsun yeter canim aslinda. Bu ay sogan kuru yapmıştım. Simdi de havucla incir yapicam Allah in izniyleHiç takma canım. Relax olalim bu ay alarm kuracagim. Bugun iliski gunu diye iki gunde bir. Biz tembeliz biraz ayda 3 kere 5 kereyle kalmak zor tabi ki
Ama adet olacakmisim gibi bisey akacakmis gibi heran cok umutsuzumhamile olabilirsin cnm inşallah sağlıcakla bebişin gelir:)
Canm orda mısınBen kullaniyorum cnm
Evet t çizgisi daha koyuysa ovulasyon oluyor demek ertesi günde silikleşmişse çatlamış demektirCanim bnde kullandim bisey sormak istyorum ovulosyon testimim icinde 5 tane
vardi 4 tanesi silikti ama 18 subatta yaptgim c cizgizinden t. Cizgisi daha koyuydu yani yumurtlamayi yakaladim mi gecmi kaldim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?