- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
-
- #13.421
Canım bugünkü arkadas a 200 tane okudum... Yarınki arkadas a da 200 tane... Bayram öncesi ya çok çok iş oldu.Kızlar ben duayi takip edemicem isterseniz ara verin cenazemiz var15 dakika sonra şehir dışına cikiyorum giremem büyük ihtimal merak etmeyin Kelebekcikk34 sen takip edermisin canım ya.
Hoscakalin kizlar
Üzülme canm yaa biz burdayz başınız sağolsun RABBİM mekanını cennet eylesin İnşAllah hayırlı yolculuklrKızlar ben duayi takip edemicem isterseniz ara verin cenazemiz var15 dakika sonra şehir dışına cikiyorum giremem büyük ihtimal merak etmeyin Kelebekcikk34 sen takip edermisin canım ya.
Hoscakalin kizlar
MiRunkli cnm rabbim en kisa zamanda dualarimiza duyar ve bebislerie kavuaursun hepimiz kavusuruz ins 600 okudum cnm
dogru cnm cok erken ama iste millet olmasik zamanlarda nasil hamile kaliyo anlamiyorum bi cok kisiden duydugum 'hic beklemedigim anda oldu'cumlesi. bizim gibi yumurtlama gunuymus catlama gunuymus bilmeyen o kadar cok insan varki sasiriyorum gercektentinyrose canım zaten şuan umutlanmak içinde umutsuzluk içinde cok erken döllenmeden 10 gün sonra belirti başlıyor çünkü beta yükseldiğinde. Sanada hayırlı geceler canım
Canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin..Kızlar ben duayi takip edemicem isterseniz ara verin cenazemiz var15 dakika sonra şehir dışına cikiyorum giremem büyük ihtimal merak etmeyin Kelebekcikk34 sen takip edermisin canım ya.
Hoscakalin kizlar
Canım başın sagolasın... Hayırlı yolculuklarKızlar ben duayi takip edemicem isterseniz ara verin cenazemiz var15 dakika sonra şehir dışına cikiyorum giremem büyük ihtimal merak etmeyin Kelebekcikk34 sen takip edermisin canım ya.
Hoscakalin kizlar
Cünkü bizim kadar takmadan stres yapmadan öncesinde hamilelik oluyor kuzum zaman geçtikçe stres yapmamak mümkün değildogru cnm cok erken ama iste millet olmasik zamanlarda nasil hamile kaliyo anlamiyorum bi cok kisiden duydugum 'hic beklemedigim anda oldu'cumlesi. bizim gibi yumurtlama gunuymus catlama gunuymus bilmeyen o kadar cok insan varki sasiriyorum gercekten
Evet yaptım canım yarın 1.2 gibi sonucunu alcam allahın izniyleRabisscyln kan testi yaptırdınmı cnm sen
Başınız saolsun canımKızlar ben duayi takip edemicem isterseniz ara verin cenazemiz var15 dakika sonra şehir dışına cikiyorum giremem büyük ihtimal merak etmeyin Kelebekcikk34 sen takip edermisin canım ya.
Hoscakalin kizlar
Basiniz saolsun kuzummmKızlar ben duayi takip edemicem isterseniz ara verin cenazemiz var15 dakika sonra şehir dışına cikiyorum giremem büyük ihtimal merak etmeyin Kelebekcikk34 sen takip edermisin canım ya.
Hoscakalin kizlar
Bizi haberdar et hayırlısı olsun :)Evet yaptım canım yarın 1.2 gibi sonucunu alcam allahın izniyle
Ederim canım saatleri sayıyorum bakalımBizi haberdar et hayırlısı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?